Vermogen van Clarence Seedorf

32 miljoen euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Clarence Seedorf? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Clarence Seedorf verdient.

  1. Vermogen van
  2. Clarence Seedorf
Inhoudsopgave

Beroep

Voetbalcoach/ directeur

Geboortedatum

1-4-1976

Nationaliteit

Surinamer

Geboorteplaats

Paramaribo

Bekend van

Voetbalwereld

Geschat vermogen

32 miljoen euro

Wat is het vermogen van Clarence Seedorf?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Clarence Seedorf per jaar verdient als Voetbalcoach/ directeur? Clarence Seedorf, geboren in Paramaribo is bekend van Voetbalwereld en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Clarence Seedorf is 32 miljoen euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Clarence Seedorf laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Clarence Seedorf jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Clarence Seedorf per jaar precies verdient. Dit is als Voetbalcoach/ directeur natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Clarence Seedorf doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Clarence Seedorf. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 32 miljoen euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Clarence Seedorf precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 32 miljoen euro.

Het vermogen van Clarence Seedorf wordt geschat op 32 miljoen euro.

Clarence Seedorf is Voetbalcoach/ directeur van beroep en bekend van Voetbalwereld.