Vermogen van Bill Gates

€120 miljard

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Bill Gates? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Bill Gates verdient.

Beroep

CEO Microsoft

Geboortedatum

10-08-1960

Nationaliteit

Geboorteplaats

Bekend van

CEO / investeren

Geschat vermogen

€120 miljard

Wat is het vermogen van Bill Gates?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Bill Gates per jaar verdient als CEO Microsoft? Bill Gates, geboren in is bekend van CEO / investeren en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Bill Gates is €120 miljard. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Bill Gates laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Bill Gates jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Bill Gates per jaar precies verdient. Dit is als CEO Microsoft natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Bill Gates doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Bill Gates. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €120 miljard is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Bill Gates precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €120 miljard.

Het vermogen van Bill Gates wordt geschat op €120 miljard.

Bill Gates is CEO Microsoft van beroep en bekend van CEO / investeren.