Vermogen van Barry Weiss

10 miljoen euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Barry Weiss? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Barry Weiss verdient.

Beroep

CEO bunq bank

Geboortedatum

11-02-1959

Nationaliteit

Amerikaan

Geboorteplaats

Bekend van

Webhosting / online bankenwereld

Geschat vermogen

10 miljoen euro

Wat is het vermogen van Barry Weiss?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Barry Weiss per jaar verdient als CEO bunq bank? Barry Weiss, geboren in is bekend van Webhosting / online bankenwereld en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Barry Weiss is 10 miljoen euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Barry Weiss laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Barry Weiss jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Barry Weiss per jaar precies verdient. Dit is als CEO bunq bank natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Barry Weiss doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Barry Weiss. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 10 miljoen euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Barry Weiss precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 10 miljoen euro.

Het vermogen van Barry Weiss wordt geschat op 10 miljoen euro.

Barry Weiss is CEO bunq bank van beroep en bekend van Webhosting / online bankenwereld.