Vermogen van Ali Niknam

1.5 miljard euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Ali Niknam? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Ali Niknam verdient.

  1. Vermogen van
  2. Ali Niknam
Inhoudsopgave

Beroep

CEO bunq bank

Geboortedatum

12-12-1981

Nationaliteit

Canadees

Geboorteplaats

Windsor

Bekend van

Webhosting / online bankenwereld

Geschat vermogen

1.5 miljard euro

Wat is het vermogen van Ali Niknam?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Ali Niknam per jaar verdient als CEO bunq bank? Ali Niknam, geboren in Windsor is bekend van Webhosting / online bankenwereld en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Ali Niknam is 1.5 miljard euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Ali Niknam laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Ali Niknam jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Ali Niknam per jaar precies verdient. Dit is als CEO bunq bank natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Ali Niknam doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Ali Niknam. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 1.5 miljard euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Ali Niknam precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 1.5 miljard euro.

Het vermogen van Ali Niknam wordt geschat op 1.5 miljard euro.

Ali Niknam is CEO bunq bank van beroep en bekend van Webhosting / online bankenwereld.