Verderest kringloopwinkel

Verderest kringloopwinkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Leenderweg, John F. Kennedylaan 28 in Valkenswaard.

Meer informatie over Verderest kringloopwinkel in Valkenswaard

Verderest kringloopwinkel is een Kringloopwinkel gelegen in Valkenswaard op Leenderweg, John F. Kennedylaan 28.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Verderest kringloopwinkel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Verderest kringloopwinkel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Valkenswaard? Dan ben je bij Verderest kringloopwinkel op de juiste plek. Bij Verderest kringloopwinkel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Leenderweg, John F. Kennedylaan 28 in Valkenswaard. Je kan Verderest kringloopwinkel telefonisch bereiken op: 31 40 303 9119 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.verderest.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Verderest kringloopwinkel hebben ze alles.

Wil je weten wat Verderest kringloopwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verderest kringloopwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verderest kringloopwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verderest kringloopwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Verderest kringloopwinkel

Bezoekers bekeken ook