Tunturi roeitrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Tunturi roeitrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tunturi roeitrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tunturi roeiapparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Als u graag thuis aan uw conditie wilt werken, dan kunt u daarvoor een fitnessapparaat aanschaffen. Een Tunturi roeitrainer is hiervoor een ideale oplossing. Met de Tunturi roeitrainer kunt u aan uw conditie werken, terwijl u ook nog eens geniet van een total body work-out.

Met het roeiapparaat zet u namelijk tot 80% van uw spieren aan het werk. Daarnaast kunt u uzelf ook nog eens uitdagen met de verschillende weerstandsniveaus om uw trainingen zwaarder te maken. De Tunturi roeitrainer staat erom bekend dat het fitnessapparaten met een hoog rendement zijn, van een goede kwaliteit, voor een mooie prijs. 

1. Tunturi Platinum Pro Airrower

Als u aan uw conditie wilt werken, maar u heeft geen tijd om naar de sportschool te gaan of u sport liever thuis, dan is de aanschaf van een Tunturi roeitrainer ideaal. Met dit fitnessapparaat kunt u eenvoudig thuis aan uw conditie werken, waarbij u ook nog eens uw spieren traint. Op deze manier slaat u twee vliegen in een klap.

De Tunturi Platinum Pro Airrower is een van de apparaten die door ons wordt aanbevolen. Het is een uniek apparaat binnen het assortiment van Tunturi. Het apparaat maakt gebruik van een combinatie van lucht en een magneet rem systeem, waardoor u snel een intensieve work out neer kunt zetten.

Met de 12 verschillende weerstanden die het apparaat biedt heeft u de mogelijkheid om de perfecte weerstand voor u te vinden. In combinatie met de uitdagende monitor functies kunt u uzelf coachen en helpen om steeds een hoger niveau te bereiken.

Als u klaar bent met uw work out, kunt u het apparaat eenvoudig opbergen. Dit omdat u de Tunturi Platinum Pro Airrower eenvoudig kunt inklappen om ruimte te besparen. Op deze manier staat het fitnessapparaat niet in de weg als u er geen gebruik van maakt.

Verder beschikt het over display dat u eenvoudig kunt bedienen door zijn grote toetsen en zijn de cijfers duidelijk leesbaar. Hierdoor kunt u eenvoudig tijdens de training zien wat u al heeft gepresteerd en wat u nog wilt bereiken.

Voor en nadelen Tunturi Platinum Pro Airrower

Het apparaat beschikt over 12 weerstand niveau’s.
Het display houdt al uw gegevens bij.
U kunt de Tunturi Platinum Pro Airrower inklappen.

2. Tunturi FitRow 70 Water

Een roeiapparaat is een ideale oplossing om thuis te kunnen sporten. Met het apparaat in huis hoeft u niet meer naar de sportschool of kunt u tijd besparen door vanuit huis te sporten. De Tunturi Fitrow 70 water is een van de beste apparaten in zijn soort.

Met het apparaat kunt u in een no time een uitdagende cardio training doen in huis, waarbij u ook nog eens een total body work out doet. Doordat het apparaat werkt met natuurlijke weerstand, zorgt hij ervoor dat uw gewrichten minder worden belast dan bij bijvoorbeeld een roeiapparaat met magnetische weerstand.

U kunt uw training eenvoudig verzwaren door harder te gaan roeien. Daarnaast kunt u ook uw weerstand verhogen met de 8 weerstand niveau’s waarover het apparaat beschikt.

Op het overzichtelijke scherm dat aangesloten zit op het apparaat kunt u precies zijn hoe zwaar uw training is. Hierop kunt u precies zien hoeveel afstand u heeft afgelegd, hoeveel calorieën u al heeft verbrand en hoelang u al aan het roeien bent.

Zo kunt u een eigen trainingsschema maken op basis van uw eerdere trainingen.  Na uw training bergt u eenvoudig het apparaat op door het in te klappen en weg te rollen op de wieltjes.

Voor en nadelen Fitrow 70 Water

Door de waterweerstand heeft u de meest realistische roeiweerstand.
Deze roeier is ook geschikt voor mensen van boven de 120 kg.
Het apparaat beschikt over 8 weerstanden.
⨯ Het apparaat beschikt maar over een rail.

3. Tunturi Performance R50

Als u graag wilt sporten, maar u wilt liever niet naar de sportschool of u heeft hier niet genoeg tijd voor, dan is de aanschaf van een fitnessapparaat een mooie oplossing. Met een roeiapparaat kunt u thuis eenvoudig trainen en deze nemen niet veel ruimte in beslag. De Tunturi Performance R50 is een van de beste op de markt.

Met het apparaat kunt u thuis in no time een mooie cardio oefening uitvoeren, waarbij u ook nog eens een complete body work out doet. U traint hiermee een hoop spieren in uw lichaam. U kunt u trainingen variëren door te kiezen uit 12 verschillende trainingsprogramma’s, waarbij het apparaat ook nog eens 16 verschillende weerstand niveau’s biedt. Op deze manier zit er altijd de juiste training bij voor u.

Het instellen van de weerstand niveau’s kunt u eenvoudig doen via het display. Behalve het instellen van de niveau’s, kunt u hier ook nog eens een hoop gegevens inzien die u helpen bij uw training. Zo kunt u hierop bijvoorbeeld zien hoelang u al traint, wat u al heeft verbrand en het aantal slagen per minuut. Bent u klaar met trainen? Dan kunt u het apparaat eenvoudig inklappen en op zijn wieltjes in de hoek plaatsen.

Voor en nadelen Tunturi Performance R50

Met het hartslagprogramma krijgt u meer inzicht in uw trainingen.
Het apparaat beschikt over verschillende weerstanden.
U kunt de trainer rechtop plaatsen.
⨯ U dient de hartslagband apart te kopen.

4. Tunturi FitRow 50

Het is natuurlijk ideaal als u vanuit huis kunt sporten. Op deze manier houdt u tijd over en hoeft u niet elke keer naar de sportschool te reizen. Met de aanschaf van een roeiapparaat  kunt u dit eenvoudig voor elkaar krijgen. Een van de beste apparaten binnen dit segment is de Tunturi Fitrow 50.

Met de Tunturi fitrow kunt u eenvoudig en snel thuis een intensieve cardio training doen, waarbij u ook nog eens een total body work-out doet. Het apparaat beschikt over 16 verschillende weerstandsniveau’s zodat u uw training kunt aanpassen op uw eigen niveau en u op deze manier een echte uitdaging houdt bij het trainen. Heeft u een doel in gedachten dat u wilt behalen? Dan kunt u gebruik maken van de 16 trainingsprogramma’s die in het apparaat zijn geïnstalleerd.

Als u klaar bent met trainen kunt u daarnaast het apparaat eenvoudig opbergen. Het is namelijk inklapbaar, op deze manier staat het niet in weg in uw huis als u er geen gebruik van maakt.

Voor en nadelen Tunturi Fitrow 50

Met de 16 verschillende trainingsprogramma’s kunt u elk doel behalen.
Dit model beschikt over 17 weerstand niveau’s.
Dit model beschikt over een hartslagprogramma.
 De borstband voor uw hartslagmeter wordt niet meegeleverd.

5. Tunturi Row 8.1

Als u graag vanuit huis wilt sporten, dan is het aanschaffen van een roeiapparaat de ideale oplossing. Hiermee kunt u in een no time een goede work out neer zetten in een korte tijd. Een echte aanrader binnen deze producten is de Tunturi Row 8.1

Met het apparaat kunt u thuis eenvoudig aan uw conditie werken, terwijl u ook nog eens de meeste spieren van uw lichaam traint. Met de Tunuri Row 8.1 traint u op waterweerstand, wat ervoor zorgt dat u de meest realistische weerstand krijgt. Op deze manier lijkt het net alsof u buiten op het water aan het roeien bent. Verder beschikt het fitnessapparaat niet over dode punten, Op deze manier blijft de trekkracht altijd consistent en sterk.

Tijdens de training zit u op een fijn, comfortabel stoeltje die zeer nauwkeurig over lagers en rollers lopen voor de optimale efficiëntie. Verder beschikt het apparaat nog over een monitor waarop verschillende statistieken voor u bij worden gehouden.

Hierop kunt u zien welk tempo u roeit, hoeveel slagen u heeft gedaan en hoelang u al aan het trainen bent. Op deze manier kunt u eenvoudig uw eigen voortgang bijhouden.

Voor en nadelen Tunturi Row 8.1

Het apparaat beschikt over fluid technology.
De rail is van geanodiseerd aluminium.
Geen dode punten, zodat u de hele training consistent weerstand krijgt.

Meest gestelde vragen over de Tunturi roeitrainer

Is er regelmatig een Tunturi roeitrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Tunturi roeitrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Tunturi roeitrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Tunturi roeitrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Tunturi roeitrainers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Tunturi roeitrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze Tunturi roeitrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Tunturi roeitrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Tunturi roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Tunturi roeitrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Tunturi roeitrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Tunturi roeitrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Tunturi roeitrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Tunturi roeitrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Tunturi roeitrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Tunturi roeitrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Tunturi roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.