Tunturi loopband kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Tunturi loopband vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tunturi loopbanden vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tunturi loopband? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een geschikte Tunturi loopband? Dan ben je hier aan het goede adres. Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende Tunturi loopbanden, hierdoor kan het soms nog wel eens lastig zijn om de juiste voor jouw situatie te vinden.

Zo heb je loopbanden van Tunturi met speciale trainingsprogramma’s, maar ook de wat simpelere uitvoeringen met minder functionaliteiten. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we een top 5 Tunturi loopband opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het snel hieronder.

1. Tunturi Platinum Treadmill Pro

De Tunturi Platinum Treadmill Pro is een van de betere loopbanden in vergelijking tot andere loopbanden. Dankzij de jarenlange ervaring van dit bedrijf is dit een zeer gebruiksvriendelijke loopband. Wat dit apparaat zo mooi maakt is de uitstekende schokabsorptie, die ervoor zorgt dat de kans kleiner is om blessures op te lopen.

Deze loopband is zeer comfortabel te gebruiken op zowel hoge als lage snelheden. De topsnelheid is 22 km/h, werken aan je conditie is dus geen probleem met dit fitnessapparaat.

De afmetingen bedragen 213 x 88,5 x 144 cm, het zul dus niet mogelijk zijn om de Tunturi Platinum Treadmill Pro in je eentje te verplaatsen of te vervoeren.

Voor- en nadelen Platinum Treadmill Pro

Bij de Tunturi Platinum Treadmill Pro ontvang je natuurlijk de bijbehorende loopband om direct met je workout te beginnen. En een handleiding waarin alles duidelijk stap voor stap uitgelegd staat.

Zeer gebruiksvriendelijk voor jong en oud.
Weinig kans op blessures dankzij de schokabsorptie.
Comfortabel of zowel hoge als lage snelheden.
Moeilijk te verplaatsen.

2. Tunturi Endurance T80

Met de Tunturi Endurance T80 train je intens op topniveau aan je conditie of aan je persoonlijke afvaldoelen. Dit fitnessapparaat heeft een aantal zeer handige functionaliteiten. Om te beginnen is het mogelijk om 28 verschillende programma’s te selecteren. Ook kun je zelf je trainingen personaliseren en alle gegevens van trainingen die je in het verleden hebt uitgevoerd terughalen.

Als je graag een film of serie kijkt tijdens je workout dan is dat mogelijk dankzij de tablet- en smartphone houder. Wat dit apparaat helemaal mooi maakt is dat de Tunturi Endurance T80 zeer eenvoudig is te verplaatsen en op te bergen.

De afmetingen bedragen 179 cm x 84 cm x 137 cm. Ook nog even goed om te vermelden is het totale gewicht van 97 kilogram, waardoor het lastig wordt om dit apparaat in je eentje te verplaatsen.

Voor- en nadelen Endurance T80

Bij de Tunturi Endurance T80 wordt zoals vaak het geval is standaard een loopband bijgeleverd zodat je direct gebruik kan maken van je nieuwe aankoop. Ook krijg je natuurlijk de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg.

Zeer professioneel fitnessapparaat.
Beschikt over 28 trainingsprogramma’s.
Makkelijk te verplaatsen en op te bergen.
Er wordt geen software meegeleverd.

3. Tunturi FitRun 90i PRO

De Tunturi FitRun 90i PRO is een ideaal fitnessapparaat om aan je conditie te werken, terwijl je met de iConsole+ applicatie eenvoudig je progressie bij kan houden.

Door middel van Bluetooth verbind je deze loopband met de app op je tablet of telefoon, die je tijdens je workout gewoon op kunt laden via een usb aansluiting.Kijk je liever een film of een serie terwijl je bezig bent, dan zet je je telefoon of tablet gewoon in de tablethouder.

Een andere handige specificatie is dat de Tunturi FitRun 90i PRO beschikt over 16 verschillende trainingsprogramma’s, zodat iedereen voor hem/haar het juiste trainingsprogramma kan selecteren. Daarnaast zitten er nog hartslagmeters aan de voorzijde zodat je je hartslag goed in de gaten kunt houden.

Wat betreft de maximale snelheid van deze loopband is er genoeg uitdaging, je kan namelijk tot wel 20 kilometer per uur hardlopen om zo je conditie optimaal te krijgen. Als laatste is dit apparaat inklapbaar waardoor weinig ruimte in beslag wordt genomen.

Voor- en nadelen Tunturi FitRun 90i PRO

Bij de Tunturi FitRun 90i PRO worden er in tegenstelling tot andere vergelijkbare apparaten geen extra’s bijgeleverd. Natuurlijk ontvang je er wel een handleiding bij met een zeer uitgebreide uitleg, zodat je direct aan de slag kan gaan met je nieuwe aankoop.

Efficiënt trainen dankzij de variabele trainingsopties.
De loopband is inklapbaar.
Bekijk oude trainingsresultaten met de FitShow app.
De maximale hellingshoek is maar 10%.

4. Tunturi FitRun 70i

De Tunturi FitRun 70i biedt genoeg uitdaging voor de gemiddelde sporter. Dankzij het mooie display kun je altijd zien hoelang je al bezig bent, de afstand die je gelopen hebt en de geschatte calorie verbranding. Dit apparaat heeft standaard 14 verschillende trainingsprogramma’s, die genoeg uitdaging bieden voor iedere soort sporter.

Heb je toch niet genoeg aan deze standaard programma’s? Download de FitShow app op je telefoon of tablet voor nog uitgebreidere trainingsopties. Wil je lekker even een sprintje trekken? Dat is dan geen probleem, want de Tunturi FitRun 70i kan tot wel 20 kilometer per uur.

Ook kijk je eenvoudig naar je favoriete films of series terwijl je lekker aan het sporten bent, dankzij de tablethouder. Ben je klaar met je training dan klap je zonder problemen de loopband in waardoor minder ruimte in beslag wordt genomen wanneer het fitnessapparaat niet gebruikt wordt.

Voor- en nadelen FitRun 70i

Bij de Tunturi FitRun 70i krijg je verder geen extra’s meegeleverd omdat alle benodigdheden er standaard al bij zitten. Overigens ontvang je natuurlijk wel een handleiding waarin alles nog een keer duidelijk staat uitgelegd.

Download de FitShow app voor al je trainingsgegevens.
Met een hellingshoek van 15% train je zeer intensief.
Het loopvlak is 51 cm breed, dit zorgt voor veel loopruimte.
Beschikt niet over hartslagtrainingen.

5. Tunturi FitRun 50i

De Tunturi FitRun 50i is speciaal ontwikkeld voor de sporadische sporter. Dit toestel beschikt over een aantal zeer handige functionaliteiten. Een daarvan zijn de uitgebreide trainingsprogramma’s die de mogelijkheid bieden om tot het uiterste te gaan. Naast de standaard programma’s heb je ook nog 3 programma’s die zich volledig focussen op de training van de hartslag.

Met een hellingshoek van 12% en een maximale snelheid van 16 kilometer per uur bouw je je conditie eenvoudig op. Indien je graag je trainingsresultaten van voorheen wilt bekijken, is het mogelijk om te trainen aan de hand van een app die al je gegevens automatisch opslaat.

Kijk je tijdens je workout graag naar een film of een serie? Dan zet je eenvoudig je tablet in de tablethouder en kijk je lekker naar al je favoriete films en series. Ben je klaar met je dagelijkse oefening, dan berg je de Tunturi FitRun 50i gemakkelijk op.

Voor- en nadelen FitRun 50i

Je ontvangt bij de Tunturi FitRun 50i geen items die het gebruik makkelijker maken, zoals bij veel vergelijkbare modellen wel het geval is. Natuurlijk ontvang je bij bestelling van dit toestel een handleiding die je verder op weg helpt met het installeren van alles.

Efficiënt trainen met de hartslagtrainingen.
Houdt al je trainingshistorie bij met de FitShow app.
Dit toestel heeft 44 verschillende trainingsprogramma’s.
Heeft geen ingebouwde speakers.

Meest gestelde vragen over Tunturi loopbanden

Is er regelmatig een Tunturi loopband aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Tunturi loopband aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Tunturi loopband te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Tunturi loopband te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Tunturi loopbanden geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Tunturi loopband beschikbaar is zetten we die direct in onze Tunturi loopband review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Tunturi loopband aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Tunturi loopband vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Tunturi loopband van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Tunturi loopband is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Tunturi loopband is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Tunturi loopband dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Tunturi loopband direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Tunturi loopband beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Tunturi loopband die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Tunturi loopband vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken