Tunturi hometrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Tunturi hometrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tunturi hometrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tunturi hometrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Tunturi hometrainer is een apparaat dat je thuis gemakkelijk kunt gebruiken voor tal van doeleinden. Bijvoorbeeld om te werken aan je conditie. Zo hoef je voor een goede workout niet meer naar de sportschool toe en bespaar je een hoop tijd. De Tunturi hometrainers zijn allemaal voorzien van een lage instap zodat ze ook uitermate geschikt zijn voor mensen die slecht te been zijn. 

Naast de lage instap hebben de Tunturi hometrainers ook altijd een aantal standaard trainingsprogramma’s waardoor jij nog specifieker aan het werk gaat om je doel te behalen. Deze programma’s kun je personaliseren door de verschillende weerstand niveaus uit te proberen om boven jezelf uit te stijgen. Je blijft je je grenzen verleggen en blijf je altijd aan je conditie werken. Ben je van plan om binnenkort een hometrainer Tunturi aan te schaffen, dan kunnen wij je daar zeker een handje bij helpen. We hebben hieronder namelijk een top 5 gemaakt van de beste Tunturi hometrainers van dit moment.

1. Tunturi FitCycle 40

De Tunturi FitCycle 40 is het instapmodel als het gaat om hometrainers. Dankzij de lage instap is deze ook zeer geschikt voor revalidatie maar ook gewoon voor mensen die slecht te been zijn. Ook kan je aan de slag gaan met een van de 21 trainingsprogramma’s op 16 verschillende niveaus. Hierdoor blijf je altijd aan je conditie werken en maak jij jou trainingsdoelen nog specifieker.

  • Als je nog doelgerichter wilt trainen dan kan je gebruikmaken van de ergometer die het weerstand niveau constant houdt tijdens je training.
  • Tijdens het trainen kan je op de display handige trainingsgegevens aflezen zoals je snelheid, afstand, het verbruik van je calorieën en je hartslag.
  • De Tunturi FitCycle 40 is ook nog voorzien van een bidon- en tablethouder waarmee je van alle gemakken wordt voorzien.

Bij de Tunturi FitCycle 40 worden ook nog een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Zo ontvang je namelijk de handleiding van de FitCycle 40 om je te helpen bij het installeren. Verder worden er ook nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd voor de montage van de FitCycle 40.

Voor- en nadelen FitCycle 40

Met de ergometer functie weet je precies hoelang je nog te gaan hebt 
Bereik je doel nog sneller door gebruik te maken van hartslagprogramma’s
Dankzij de lage instap voor revalidatie en mensen die slechter te been zijn
⨯ Het is niet mogelijk om je telefoon te koppelen aan het apparaat
⨯ Niet geschikt voor mensen die zwaarder zijn dan 120 kg

2. Tunturi Competence F40

Met de Tunturi Competence F40 raak je nooit verveelt dankzij de 19 vooraf geïnstalleerde trainingsprogramma’s die je kan volgen. Zo kan je als beginnende sporter kiezen voor één van de 4 beginner programma’s.

Daarnaast heb je ook nog keuze uit 4 gevorderde programma’s die meer bedoeld zijn voor topsporters. Ook kan je nog efficiënt aan de slag gaan met je conditie dankzij de 4 hartslagprogramma’s. Hierdoor maak jij je trainingsdoel nog specifieker en zal je deze sneller behalen.

Verder is de Tunturi Competence F40 voorzien van een bidon houder zodat je altijd goed gehydrateerd blijft tijdens het trainen. Het is zelfs mogelijk om een film of serie te kijken via je tablet door deze in de tablethouder te plaatsen. Tijdens het trainen kan je ook nog bepaalde trainingsgegevens zoals je tijd, hartslag, snelheid en calorieverbruik aflezen op de display.

Voor- en nadelen Competence F40

Naast de Tunturi Competence F40 ontvang je nog een paar kleine aanvullingen bij het apparaat die vooral nuttig zijn bij het opzetten en installeren. Zo ontvang je namelijk als eerst de handleiding van de Competence F40 die je helpt bij het installeren van de home trainer. Daarnaast zal je nog een aantal bevestigingsmaterialen ontvangen voor de montage.

Train efficiënter dankzij de hartslagprogramma’s, behaal sneller je doel
Dankzij de lage instap voor revalidatie en mensen die slechter te been zijn
Koppel dit model aan de mobiele app voor inzicht in je trainingsresultaten
De Competence F40 beschikt helaas niet over een ergometer functie

3. Tunturi FitCycle 50i

Met de Tunturi FitCycle 50i haal je de sportschool naar je eigen woonkamer toe waardoor je tijd bespaart en die kan besteden aan het trainen. Ga aan de slag met één van de 20 trainingsprogramma’s en werk aan een specifiek trainingsdoel. Ook kan je deze programma’s nog doen op 32 verschillende weerstand niveaus waardoor je altijd bezig blijft met het werken aan je conditie.

Dankzij de ergometer met een nauwkeurige meter wordt het behalen van je doelen eenvoudiger doordat je meer inzicht krijgt in je trainingsresultaten. Verder kan je tijdens het trainen ook een film of serie kijken door je tablet in de tablethouder te plaatsen.

Bovendien begin je de training altijd in jou ideale houding doordat je de pedalen en het zadel eenvoudig verstelt. Ook kan je een fitness app koppelen aan het apparaat waarmee je aan de slag kan gaan met een interactieve training en jij jou resultaten duidelijk in kan zien.

Voor- en nadelen FitCycle 50i

Ook bij de Tunturi FitCycle 50i worden er een paar spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt allereerst de handleiding waardoor je snel aan de slag kunt met de FitCycle 50i.

Verder zal je ook nog de montagehandleiding vinden met een aantal bevestigingsmaterialen waardoor je de FitCycle 50i binnen enkele minuten hebt op gezet en jij er direct mee aan de slag kunt gaan.

Maak gebruik van de 20 trainingsprogramma’s op 32 verschillende niveaus
Monitor met gegevens zoals snelheid, afstand, calorieën, hartslag en tijd
Met de ergometer functie train je op kracht om je doel nog sneller te halen
Handige tablethouder voor een serie of film tijdens het trainen

4. Tunturi Star Fit E100 HR i

Met deze Tunturi Star Fit E100 ga je ook thuis aan de slag om te werken aan een goede conditie of om te revalideren. Ook kan je op kracht trainen dankzij de ingebouwde ergometer die berekent hoeveel kracht je uitoefent.

Je kan er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met één van de 20 trainingsprogramma’s die standaard op de E100 zijn geïnstalleerd. Verder kan je deze programma’s ook nog op 24 verschillende niveaus uit proberen waardoor jij jezelf blijft uitdagen.

Tijdens het trainen kan je via de display je persoonlijke trainingsgegevens aflezen, zo zie je jou snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën en je hartslag. Deze hartslag wordt gemeten door de ingebouwde sensoren in de handvatten. Bovendien is de Tunturi Star Fit E100 ook nog voorzien van een bidon- en tablethouder waarmee je van alle gemakken wordt voorzien.

Voor- en nadelen Star Fit E100

Verder ontvang je bij de Tunturi Star Fit E100 ook nog een aantal standaard meegeleverd items die je terug zal vinden in de doos. Ten eerste ontvang je de handleiding die je zal uitleggen hoe de besturing van het apparaat werkt. Daarnaast wordt er natuurlijk ook nog een montagehandleiding meegeleverd die je helpt bij het opzetten van de hometrainer.

Het zadel van de Star Fit E100 is zowel verticaal als horizontaal verstelbaar
Bekijk een film of serie door je tablet in de tablethouder te plaatsen
Train specifieker met één van de 20 trainingsprogramma’s
Meer inzicht in  je training dankzij de ergometer en de hartslagsensoren

5. Tunturi Endurance E80

Met de Tunturi Endurance E80 is de sportschool verleden tijd want je kan nu ook thuis trainen als een professional. Dit model past zich namelijk helemaal aan naar de persoonlijke behoefte van degene die er op zit. Zo kan je zelf bepalen of je gaat werken aan je kracht of toch meer gaat focussen op conditie of hersteltrainingen.

Verbreed de mogelijkheden dankzij de 43 standaard geïnstalleerde trainingsprogramma’s die je kan trainen op maar liefst 53 verschillende weerstand niveaus. Ook is het mogelijk om een app te koppelen aan de Tunturi Endurance E80 om vervolgens meer inzicht te krijgen in je resultaten.

Verder kan je dankzij de ergometer functie ook precies zien hoeveel kracht je uitoefent op het apparaat. Bovendien beschikt dit model ook nog over de gemakken van een bidon- en tablet houder. Dankzij de bidon houder blijf je tijdens het trainen goed gehydrateerd wat heel belangrijk is.

Voor- en nadelen Endurance E80

Naast de Tunturi Endurance E80 worden er ook nog een aantal items standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt namelijk een montagehandleiding en bevestigingsmaterialen die je nodig hebt voor de montage van het apparaat.

Verder wordt er ook nog een normale handleiding meegeleverd. Deze zal je helpen om de besturing van het apparaat onder de knie te krijgen.

Display met gegevens zoals snelheid, afstand, calorieën, hartslag en tijd
Train met één van de 43 trainingsprogramma’s op 53 verschillende niveaus
Mogelijk om trainingen te personaliseren door fitness apps te koppelen
Lage instap voor revalidatie en mensen die slechter te been zijn

Meest gestelde vragen over de Tunturi hometrainer

Is er regelmatig een Tunturi hometrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Tunturi hometrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Tunturi hometrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Tunturi hometrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Tunturi hometrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Tunturi hometrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze Tunturi hometrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Tunturi hometrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Tunturi hometrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste hometrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Tunturi hometrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Tunturi hometrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Tunturi hometrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Tunturi hometrainer direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Tunturi hometrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Tunturi hometrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Tunturi hometrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.