Tunturi crosstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Tunturi crosstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tunturi crosstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tunturi crosstrainers? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Wil je altijd optimaat en doelgericht sporten? Dan is een Tunturi crosstrainer waarschijnlijk een goede optie voor jou. Sport doelen kunnen eenvoudig behaald worden door de aanwezigheid van hartslagprogramma’s en ergometer functies, zo krijg jij meer inzicht in je workout en kun je de nodige aanpassingen doen voor betere resultaten.

Niet alleen voor conditie en krachtopbouw is een Tunturi crosstrainer geschikt, ook revalideren gaat erg gemakkelijk en snel met deze crosstrainers. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hieronder een top 5 Tunturi crosstrainer opgesteld met daarbij handige reviews.

1. Tunturi Front Go 50

beste crosstrainers 2019

De Tunturi Front Go 50 is een voor-aangedreven crosstrainer waarmee je thuis aan de slag kan gaan met je conditie of krachttraining. Het apparaat beschikt namelijk over een groot aantal fitnessprogramma’s waarvan sommige bedoeld zijn voor krachtopbouw en andere juist voor cardio.

Deze programma’s bedien je eenvoudig via het LCD kleuren scherm die ingebouwd zit tussen de handvatten. Bovendien kan je door middel van de 32 verschillende weerstanden altijd blijven werken aan een betere conditie.

Op het LCD kleuren scherm kan je ook bepaalde trainingsgegevens aflezen zoals de snelheid, afstand en het calorieverbruik. Doordat je inzicht krijgt in je trainingsgegevens kan je efficiënter te werk gaan met je trainingen.

Voor- en nadelen Front Go 50

Bij de Tunturi Front Go 50 worden niet veel spullen meegeleverd in de doos. Zo ontvang je de Tunturi Front Go 50. Verder wordt er nog een handleiding meegeleverd die je de bediening van het apparaat zal uitleggen.

Dankzij de 32 verschillende weerstanden altijd jouw conditie verbeteren.
Op de het LCD kleurenscherm lees je handige trainingsgegevens af.
Groot aantal voorgeprogrammeerde training programma’s.
Er wordt geen hartslagmeter band meegeleverd bij deze crosstrainer.

2. Tunturi FitCross 150i

crostrainers aanbiedingen

Met de Tunturi FitCross 150i Front haal jij de sportschool naar thuis toe. Dit apparaat is geschikt om te werken aan je conditie of als hulpmiddel bij het revalideren. Doordat dit model voor-aangedreven is worden de bewegingen die je maakt een stuk natuurlijker. Dit is ideaal voor mensen die een blessure aan het been hebben of voor mensen die slecht te been zijn.

Dankzij de natuurlijke bewegingen die je maakt worden de gewrichten namelijk ook minder belast, waardoor je geen blessures oploopt of bepaalde spieren overbelast.

Ga vervolgens aan de slag meet een van 20 vooraf geïnstalleerde trainingsprogramma’s. Deze kan je ook nog op 32 verschillende niveaus beoefenen waarmee jij jezelf blijft uitdagen.

Voor- en nadelen FitCross 150i Front

Naast de Tunturi FitCross 150i Front ontvang je in de doos een handleiding. Deze zal je helpen bij het opzetten en het instellen van de Tunturi crosstrainer waardoor je er snel mee aan de slag kan gaan. Houdt er wel rekening mee dat je 2 personen nodig hebt bij het monteren van het apparaat.

Door de ergometer functie mogelijk om op basis van kracht te trainen.
Met cardio programma’s ga je efficiënt en doelgericht aan de slag.
Krijg meer inzicht in je trainingen door de iConsole+ app te koppelen.
Er wordt bij deze dit model helaas geen hartslagband meegeleverd in de doos.

3. Tunturi Star Fit C100 HR i+

welke crosstrainer kopen

De Tunturi Star Fit C100 HR i+ is een apparaat waarmee jij thuis zelf aan de slag kan gaan met kracht- en/of cardio training. Met deze dit model zal je meer resultaat halen doordat je precies kan bijhouden wat het resultaat van je training was. Dit doe je door fitness apps te koppelen via bluetooth.

Hierdoor krijg je meer inzicht in de trainingsresultaten en is het mogelijk om deze op je smartphone in te zien. Op de handige monitor kan je ook de weerstand instellen in 16 verschillende standen. Daarnaast kan je ook kiezen uit één van de 21 vooraf geïnstalleerde programma’s.

Krijg direct inzicht in je resultaten na de training maar ook tijdens het trainen, je ziet namelijk je snelheid, de afstand die je hebt afgelegd en het calorieverbruik. Verder is het ook mogelijk om je hartslag op te meten door je handen op de handvatten te leggen. Vervolgens lees je de hartslag af op de monitor.

Voor- en nadelen Tunturi Star Fit C100 HR i+

Bij de Tunturi Star Fit C100 HR i+ krijg je niet veel meegeleverd in de doos. Je ontvangt alleen een handleiding die je zal helpen bij het monteren en het installeren van de het apparaat. Houdt er wel rekening mee dat je bij de montage 2 personen nodig hebt.

Ga aan de slag met één van de 21 voorgeprogrammeerde programma’s.
 Pedalen zijn te verstellen voor de ideale houding tijdens je training.
Maak gebruik van je fitness apps door deze te koppelen via bluetooth.
Voor demontage van het apparaat heb je 2 personen nodig.

4. Tunturi Performance C55

aanbieding crosstrainer 2019

Met deze Tunturi Performance C55 kan je werken aan je conditie of spierkracht. Ga aan de slag met een van de 20 programma’s die al geïnstalleerd zijn. Daarnaast kan je deze programma’s ook op meerdere niveaus proberen, zo zijn er namelijk 36 weerstand niveaus waar je uit kan kiezen.

Op de monitor zie je al jou trainingsgegevens direct tijdens het trainen waaronder de snelheid, de afstand die je hebt afgelegd en calorieën die je hebt verbrand.

Meet je hartslag door je handen op de ingebouwde sensoren te leggen, je hartslag zie je vervolgens op de monitor verschijnen. Verder is het mogelijk om fitness apps zoals iConsole+ te verbinden met het apparaat waardoor je inzicht krijgt in de resultaten. Dit doe je door je smartphone te verbinden met dit type. Hierdoor zal je jou doelen sneller behalen.

Voor- en nadelen Performance C55

Ook bij deze Tunturi Performance C55 worden niet veel spullen meegeleverd. Er wordt namelijk een handleiding meegeleverd om je de besturing van het apparaat uit te leggen. Verder worden er nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd die je nodig hebt voor de montage.

Je kan je trainingsgegevens tijdens het trainen bekijken op de monitor.
 Met zware gewicht makkelijk te verplaatsen dankzij de transportwielen.
Kies een van de 20 programma’s die op 36 weerstand niveaus kan trainen.
 Er wordt geen hartslagband meegeleverd bij dit model.

5. Tunturi Endurance C80

beste koop crosstrainer

De Tunturi Endurance C80 is een model voor de echte diehard sporters. Met maar liefst 43 verschillende programma’s ga je efficiënt aan het werk met je trainingen. Bovendien kan je deze trainingen nog in 58 verschillende weerstand niveaus volgen. Je hoeft dus niet meer naar de sportschool om een intensieve training te volgen, dit kan je namelijk ook gewoon thuis doen.

Meet je hartslag door je handen op de handsensoren te plaatsen, vervolgens zie je jou hartslag op de monitor. Op de monitor lees je ook nog andere handige trainingsgegevens af zoals de tijd, snelheid en de afstand.

Verder is het ook mogelijk om bluetooth apps te gebruiken zoals iConsole+ door je smartphone te koppelen aan het apparaat. Hiermee krijg je meer inzicht in je trainingen en pas je de training voor de volgende keer aan op de resultaten die je hebt behaald.

Voor- en nadelen Endurance C80

Bij de Tunturi Endurance C80 crosstrainer worden ook een aantal items standaard meegeleverd in de doos. Zo ontvang je de handleiding die je helpt bij het monteren en installeren van het apparaat. Verder ontvang je natuurlijk ook nog de benodigde bevestigingsmaterialen.

Mogelijk om tablet of smartphone te plaatsen dankzij de handige houder.
Train doelgericht met één van de 43 vooraf geïnstalleerde programma’s.
Dankzij de transport wielen is het apparaat eenvoudig te verplaatsen.
Voor de montage van het apparaat heb je 2 personen nodig.

Meest gestelde vragen over de Tunturi crosstrainer

Is er regelmatig een Tunturi crosstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Tunturi crosstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Tunturi crosstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Tunturi crosstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Tunturi crosstrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Tunturi crosstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze Tunturi crosstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Tunturi crosstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Tunturi crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Tunturi crosstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Tunturi crosstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Tunturi crosstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Tunturi crosstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Tunturi crosstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Tunturi crosstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Tunturi crosstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Tunturi crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.