TSA slot koffer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste TSA slot koffer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van TSA slot koffers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een TSA koffer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een TSA slot koffer is een ideale keuze voor de persoon die het leuk vindt om lange verre reizen te maken, hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een stedentrip in Canada. Maar waarom is een koffer met TSA slot dan zo fijn? Dit heeft te maken met de douanecontroles op vliegvelden.

Vaak worden koffers gecontroleerd en opengemaakt. De meeste douane op vliegvelden hebben een universele sleutel om deze TSA koffer open te maken. Zo hoeft er niks opengebroken te worden en komt jou koffer met TSA slot heelhuids terug. Maak je dus vaak lange reizen en heb je vaak te maken met de douane, dan is een koffer met TSA slot kopen een slim idee. Bekijk de top 5 TSA slot koffer met reviews om direct het beste aanbod te zien.

1. Samsonite S’Cure Spinner

Wanneer je weinig gewicht mee wilt slepen tijdens jouw reis is de Samsonite S’Cure Spinner 55cm Black de juiste keuze. Dit lichtgewicht model geeft jou genoeg bagageruimte voor een weekend weg, zonder dat hierbij extra gewicht komt kijken. De wielen kunnen 360 graden draaien, waardoor je geen problemen meer hebt met het rollen op drukke vliegvelden.

Tevens kan de S’Cure Spinner tegen een stootje. Het polypropyleen is bestand tegen krassen en stoten. Ook kan er geen vocht binnenkomen waardoor jouw spullen altijd intact blijven. Hoewel je deze koffer vaak bij je draagt tijdens de reis, kun je hem extra beveiligen met een TSA-cijferslot.

Voor- en nadelen Samsonite S’Cure Spinner 55cm Black

Met het TSA-cijferslot ben je verzekerd van een extra beveiliging voor jouw bagage. Hierdoor kunnen derden niet zomaar bij jouw kostbare spullen komen en zul je ook niet snel iets kwijtraken.

Tevens hoeft de douane jouw TSA slot koffer niet meer open te breken bij een eventuele inspectie, waardoor er geen beschadigingen op zullen treden.

 Extra stevigheid geboden door het materiaal waarvan dit type is gemaakt.
 Interne vakken met rits voor meer overzicht van jouw bagage.
 Kan tegen stoten en regen, waardoor jouw bagage veilig is.
 Polypropyleen is zwaarder dan andere materialen.

2. American Tourister Bon Air Spinner

Een koffer met TSA slot die bestand is tegen stoten en krassen, dat is de American Tourister Bon Air Spinner. Deze TSA koffer is gemaakt van polypropyleen, waardoor er meer gedaan kan worden met dit type dan bij een van een ander materiaal. Door het compacte formaat is deze koffer met TSA slot geschikt voor weekendjes weg en daarnaast als handbagage in het vliegtuig.

Zo hoef je nooit meer in de rij te staan bij de incheckbalie. De interne vakken met ritsen zorgen ervoor dat jouw spullen niet alleen goed blijven zitten, maar ook beter georganiseerd zijn tijdens jouw reis. Dit bespaart jou veel tijd wanneer je snel enkele spullen uit de vakken moet halen.

Voor- en nadelen American Tourister Bon Air Spinner

Het TSA-cijferslot zorgt ervoor dat jouw koffer te allen tijde goed gesloten kan worden, waardoor anderen niet meer zomaar bij jouw spullen kan komen.

Daarbij komt ook dat er bij de douane geen inbraak meer gepleegd hoeft te worden bij je spullen te komen, zodat er geen beschadigingen ontstaan. Om nog meer eenvoud te bieden heeft de American Tourister Bon Air Spinner volledig ronddraaiende wielen, waardoor je alle kanten op kan met dit model.

 Goed geschikt voor handbagage of weekend weg door de compactheid.
 Bestand tegen stoten en krassen, waardoor je jarenlang vooruit kan.
 Geen forcering nodig bij de douane bij een inspectie.
 Relatief zware TSA koffer door het gebruik van zwaardere materialen.

3. SININ Click 66cm + 75cm kofferset

Twee TSA koffers ineen met de SININ Click 66cm + SININ Click 75cm. De verschillende formaten zorgen ervoor dat je voor iedere reis het juiste formaat in handen hebt. Met dit type slot zijn jouw spullen altijd veilig opgeborgen.

De hardheid waarvan de SININ Click gemaakt zijn, zorgen ervoor dat deze tegen een stootje kunnen. Daarnaast hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van ritsen.

Er zit een handige kliksluiting op, waarmee je jouw set met slechts drie klikken dicht hebt zitten. Hiervoor zijn jouw SININ Click 66cm + SININ Click 75cm altijd veiliger dan wanneer je een type met rits aanschaft.

Voor- en nadelen SININ Click 66cm + SININ Click 75cm

Beide SININ Click koffers worden geleverd met een waszak, waardoor je jouw vuile was eenvoudig kunt scheiden van de schone was. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om alles goed geordend mee te kunnen nemen, want deze is namelijk uitgerust met verschillende afsluitbare vakken.

Hierdoor kun je eenvoudiger bij jouw spullen en hoeft de SININ Click niet overhoop gehaald te worden wanneer je een specifiek shirtje zoekt.

 Een veilige sluiting voor stevigheid en waterdichtheid
 Extra stevigheid vanwege het gebruik van polypropyleen.
 Twee formaten in huis voor iedere vakantie.
 Zwaardere materialen, waardoor je iets meer gewicht meesleept.

4. Samsonite Base Boost Expandable

De Samsonite Base Boost Expandable Spinner is geschikt voor langere vakanties. De TSA koffer heeft namelijk een inhoud van 105 liter, waardoor er veel spullen in opgeborgen kunnen worden. Aan de hand van de verschillende vakken en verdelers kun je ervoor zorgen dat jouw spullen geordend zijn.

Het scheelt jou daarbij veel tijd om de juiste spullen terug te kunnen vinden en zorgt er tevens voor dat je jouw gehele koffer niet uit hoeft te pakken als je naar een specifiek kledingstuk op zoek bent.

Voor- en nadelen Samsonite Base Boost Expandable Spinner

De Samsonite Base Boost Expandable Spinner wordt geleverd met een TSA-cijferslot. Niet alleen zorgt dit slot ervoor dat jouw bagage te allen tijde goed beveiligd is tegen diefstal, ook hoeft de douane jouw slot niet meer te forceren tijdens een inspectie.

Hierdoor zullen er minder beschadigingen toegebracht worden en komt jouw dierbare bezit heel bij jou aan. Het zachte materiaal zorgt er tevens voor dat het eenvoudiger wordt om dit model tussen de rest van jouw bagage te plaatsen in de auto.

 Rechtop te verplaatsen door de vier wielen.
 Het TSA-cijferslot zorgt voor extra veiligheid van jouw spullen.
 De bagageruimte is te verbreden door middel van het openen van een rits.
 De zachtheid beschermd jouw spullen minder goed dan een hardcover type .

5. Delsey Moncey Trolley

De grootte van de Delsey Moncey Trolley maakt zorgt voor veel comfort tijdens een lange reis. De inhoud van deze koffer met TSA slot is 111 liter, waardoor je niet veel spullen achter hoeft te laten als je een aantal weken van huis bent. Daarbij komt dat jouw koffer door de harde materialen waterdicht is.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat de regen binnendringt en jouw kleren volledig nat worden. Er is een indeling met twee compartimenten aanwezig, waardoor jouw spullen geordend worden. Voeg hier de verschillende afsluitbare vakken aan toe en je kunt zelfs de kleinste spulletjes veilig opbergen.

Voor- en nadelen Delsey Moncey Trolley

De Delsey Moncey Trolley is uitgerust met een TSA-cijferslot. Dit cijferslot zorgt ervoor dat inbraken minder snel kunnen gebeuren, waardoor jouw spullen te allen tijde goed beveiligd zijn.

Daarnaast hoeft de douane ook geen kracht uit te oefenen om jouw slot open te breken. Tijdens een inspectie zal jouw slot daarom altijd in takt blijven. Je staat hierdoor niet voor verrassingen wanneer jij naar een ver land afreist.

 Extra stevigheid door het gebruik van polypropyleen.
 Overzichtelijk opbergen van spullen door de compartimenten en vakken.
 Met de kliksluiting zijn je bezittingen zowel veilig als waterdicht.
 Vrij zware koffer, waardoor deze minder geschikt is om bij je te dragen.

Meest gestelde vragen over TSA slot koffers

Is er regelmatig een TSA slot koffer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een TSA slot koffer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding TSA slot koffer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante TSA slot aanbiedingen koffer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste TSA slot koffer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen TSA slotkoffer beschikbaar is zetten we die direct in onze TSA slot koffer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 TSA slot koffer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met TSA slot koffer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste TSA koffer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke TSA slot koffer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke TSA slot koffer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste TSA slot koffer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop TSA slot koffer direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de TSA slot koffer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de TSA slot koffer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste TSA slot koffer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken