Trampoline kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste trampoline vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van trampolines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse trampolines voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wilt een trampoline kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare trampolines, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die trampolines verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 trampoline samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse trampolines.

1. Salta First Class 244 x 427 cm

Als we de Salta First Class 244 x 427 cm trampoline moeten beschrijven in drie woorden, dan zijn het zeker de woorden veilig, gemak en duurzaamheid. De veiligheid wordt altijd gewaarborgd door het meegeleverde veiligheidsnet bij aanschaf.

Het veiligheidsnet is zo ontwikkeld dat ook het toegangsgat automatisch wordt gesloten tijdens het spelen, op deze manier is niet een deel van de trampoline open. Je zult maar net zien dat je door dat ene open gat valt, dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Daarbij is ook de rand met veren overdekt met een beschermrand. Het kan natuurlijk voorkomen tijdens het springen dat je terechtkomt op de veren, dit is niet fijn. Echter zorgt de beschermrand ervoor dat er altijd een zachte landing mogelijk is.

Qua duurzaamheid is de Salta First Class trampoline ook echt aan te raden, dit namelijk door de gepoedercoate en gegalvaniseerd frame. Hierdoor kan de trampoline extra goed tegen weersomstandigheden en ontstaat er geen roest wat de constructie sterkte verminderd.

Ook is de beschermrand en het veiligheidsnet uv-bestendig, hierdoor verkleurd de trampoline niet en kan die flink wat jaartjes mee. Tot slot krijg je bij aanschaf een trap meegeleverd, zo kunnen de kinderen gemakkelijk op de trampoline komen.

Voor- en nadelen Salta First Class

De trampoline kan een maximaal springend gewicht aan van 180 kilogram en valt dan ook in het kwaliteitsniveau uitstekend door de goede veiligheid en betrouwbaarheid van de trampoline. Ook hebben de kids veel ruimte om te spelen met een springmat oppervlakte van 7,7 vierkante meter.

 De poten van de trampoline kunnen gedemonteerd worden
 De Salta First Class beschikt over veel veren voor nog meer plezier
 Trap wordt meegeleverd zodat kinderen veilig op trampoline spelen
 Afdekhoes om trampoline doen tegelijk met veiligheidsnet niet mogelijk

2. Berg Elite Regular 380 cm

Wil je een echte spectaculaire trampoline met een Airflow springmat zodat je kinderen nog meer plezier hebben en hoger kunnen springen? Dan is de Berg Elite Regular 380 centimeter trampoline een goede optie om in overweging te nemen.

Met de Airflow springmat kan er een stuk hoger gesprongen worden doordat er lucht wordt doorgelaten door de springmat, hierdoor is er minder weerstand met de lucht waardoor springen op de trampoline net iets leuker wordt.

Verder beschikt de Berg Elite Regular 380 cm over Twinspring Gold veren, deze zijn op een bepaalde manier geplaatst. Namelijk diagonaal. Hierdoor wordt de kracht die vrijkomt tijdens het springen beter verdeeld. Je springt hierdoor niet alleen hoger, maar ook een stuk soepeler wat het plezier ten goede komt.

Voor de veiligheid is het ook mogelijk om de trampoline in de grond in te graven, hierdoor kunnen de kids gemakkelijk op de trampoline komen en is er ook geen gevaar om vanaf hoogte eraf te vallen.

Tot slot kan de Elite Regular trampoline erg lang meegaan, dit komt voornamelijk doordat de beschermhoes die om de veren zit uv-bestendig is. Verkleuren kan dus niet voorkomen. Verder zijn de poten van topkwaliteit en kunnen deze niet roesten doordat deze zijn gepoedercoat. Een top trampoline dus waarvan de kids jarenlang plezier kunnen beleven.

Voor- en nadelen Berg Elite Regular 380

Met de Berg Elite Regular heb je een maximaal springgewicht van 110 kilogram. De grootte van de springmat is in diameter 350 centimeter met een springoppervlakte van 9,6 vierkante meter. Meerdere mensen kunnen dus tegelijk springen op de trampoline.

 Diagonale Twinspring Gold veren zorgen voor betere verdeling van kracht
 Hoger springen is mogelijk door de Airflow springmat
 Gepoedercoat frame waardoor deze langer mee kan
 Helaas krijg je bij aanschaf geen veiligheidsnet meegeleverd

3. Exit Silhouette 183 cm

Wil je graag een staande trampoline met optimale veiligheid voor je spelende kinderen? Dan is de Exit Silhouette 183 centimeter een goede optie voor jou. Veiligheid is altijd gewaarborgd doordat je het veiligheidsnet goed kunt sluiten met de rits.

De rits heeft een ander kleurtje gekregen, zo kun je direct zien of de rits wel goed gesloten is. Door het veiligheidsnet hoef je niet constant op de kinderen te letten en kun je met een gerust hart in de tuin zitten.

Daarbij zijn natuurlijk ook de veren afgedekt met een goede beschermrand. De beschermrand is 20 millimeter dik en 28,5 centimeter breed, hierdoor kunnen spelende kinderen niet met hun voeten op de veren komen.

De veren van de Exit Silhouette zijn behandeld zodat deze extra lang mee kunnen, eveneens is het frame gepoedercoat en gegalvaniseerd zodat deze beter tegen roest kan. Het maximale springgewicht van deze trampoline is 50 kilogram.

Voor- en nadelen Exit Silhouette 183 cm

Deze trampoline is vooral geschikt voor de nog wat kleinere kinderen en kan daarom ook maar een maximaal springgewicht aan van 50 kilogram. De maten zijn dan ook wat kleiner met een springmat diameter van 134 centimeter en een springoppervlakte van 1,2 vierkante meter. Verder is de veiligheid een groot voordeel en krijg je bij aanschaf een veiligheidsnet, beschermrand en verenhaak meegeleverd.

 De trampoline is makkelijk te verplaatsen of op te ruimen in de winter
 Het frame is behandeld waardoor het langer mee kan
 Veiligheid aanwezig door het veiligheidsnet en de beschermhoes
 Afdekhoes plaatsen is niet mogelijk met het veiligheidsnet gemonteerd

4. Salta Comfort 214 x 305 cm

De kinderen kunnen lekker springen en spelen op een veilige manier met de Salta Comfort 214 x 305 centimeter trampoline. Wanneer je kiest voor deze trampoline kunnen je kids altijd veilig spelen door het meegeleverde veiligheidsnet die kan worden gesloten met ritssluiting. Zo zie je altijd of de sluiting goed dicht is en ben je ervan verzekerd dat niemand van de trampoline kan afvallen.

Toch kan het wel eens gebeuren dat iemand terecht komt op de rand met veren tijdens het springen, maar dit is geen probleem. Zo is er namelijk een beschermrand met een dikte van 20 millimeter waardoor de voeten niet tussen de veren kunnen komen tijdens de landing.

De Salta Comfort trampoline kan verder erg lang meegaan doordat het frame bepaalde behandelingen is ondergaan. Er is namelijk minder kans op roest doordat het frame is gepoedercoat en gegalvaniseerd. Uiteindelijk zorgt dit er weer voor dat de kinderen extra lang kunnen genieten van dezelfde goed werkende trampoline.

Voor- en nadelen Salta Comfort 214 x 305 cm

Het grote voordeel van deze trampoline is het feit dat deze erg groot is met een springmat oppervlakte van 4,96 vierkante meter. Ook kan deze trampoline een maximaal springgewicht van 120 kilogram aan.

Dit betekent dat je lekker samen met de kinderen kunt spelen zonder dat dit de veiligheid in het gedrang brengt. Meegeleverd krijg je standaard het veiligheidsnet, de beschermrand en een verenhaak.

 Frame is behandeld waardoor deze een langere levensduur heeft
 Veiligheid is optimaal door het veiligheidsnet met ritssluiting
 De trampoline is gemakkelijk op te bergen in de wintermaanden
 Met veiligheidsnet is het plaatsen van een afdekhoes helaas niet mogelijk

5. EXIT Silhouette 427 cm

Wil jij een mooie trampoline die tegelijkertijd lekker springt en optimale veiligheid biedt? Dan is de Exit Silhouette 427 trampoline een goede optie voor jou. Het is een grote staande trampoline waardoor meerdere mensen tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de trampoline.

Door te springen met meerdere mensen wordt de veiligheid niet minder, zo wordt er namelijk bij aanschaf een veiligheidsnet meegeleverd die kan worden gesloten met ritssluiting. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er nergens een open gat is waar doorheen gevallen kan worden.

Daarbij worden natuurlijk ook de veren aan de rand natuurlijk goed afgedekt met een meegeleverde beschermrand met een dikte van 20 millimeter en een breedte van 28,5 centimeter. Hierdoor kunnen de voeten van spelende kinderen niet tussen de veren komen.

Naast dit alles is de Exit Silhouette 427 centimeter een erg duurzame keus. Zo zijn de veren en het frame behandeld met technieken waardoor deze beter tegen roestvorming kunnen. Hierdoor kunnen de kinderen nog jarenlang genieten van een goed werkende trampoline.

Voor- en nadelen Exit Silhouette 427 centimeter

Het is een grote trampoline wat veel voordelen biedt. Er kunnen namelijk meerdere mensen tegelijk springen met een maximaal spring gewicht van 120 kilogram.

De oppervlakte van de springmat is maar liefst 10,7 vierkante meter waardoor botsingen in de lucht minder snel voorkomen. Meegeleverd wordt altijd het veiligheidsnet met ritssluiting, beschermhoes en een verenhaak.

✓ De veren en het frame kunnen langer mee doordat deze behandeld zijn
 Veilig springen door het veiligheidsnet en beschermhoes
 Trampoline is gemakkelijk op te bergen als deze niet gebruikt wordt
 Helaas is een afdekhoes plaatsen niet mogelijk bij montage van het veiligheidsnet

Meest gestelde vragen over trampolines

Is er regelmatig een trampoline aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een trampoline aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding trampoline te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen trampoline te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste trampolines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen trampoline beschikbaar is zetten we die direct in onze trampoline review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 trampolines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met trampolines vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat zijn de beste trampoline van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke trampoline zijn het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke trampoline is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste trampoline dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop trampolines direct te vinden in onze top 5 trampoline. Op die manier wordt het heel makkelijk om de trampoline beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de trampolines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste trampoline vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.