Terrasverwarmer gas kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste terrasverwarmer gas vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van gas terrasverwarmers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een terrasverwarmer op gas? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Sunred SFT15B

Als je in de koude winterdagen toch even lekker buiten wilt zitten dan is de Sunred SFT15B een apparaat dat zeer geschikt is voor jou. Deze gas terrasverwarmer is namelijk een zogeheten flameheater die aan de hand van een vlam warmte afgeeft.

Dit model is voorzien van een traploze instelbaarheid wat wil zeggen dat je zelf kunt bepalen hoe veel warmte het apparaat daadwerkelijk afgeeft. Ook beschikt de Sunred SFT15B over handige wielen waardoor je het apparaat eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere plek in de tuin.

Je gebruikt de Sunred SFT15B niet alleen in de wintermaanden maar ook is deze te gebruiken in de zomer. Wanneer het ‘s avonds begint af te koelen en het fris wordt is het wel zo fijn om toch in je t-shirt of trui buiten te kunnen blijven zitten.

Met de Sunred SFT15B is het allemaal mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat je het apparaat niet in een afgesloten ruimte gebruikt, de warmte kan dan namelijk nergens heen en dan wordt het wel heel erg warm. Als je een terras hebt van 21 m² dan heb je helaas niet genoeg aan 1 gas terrasverwarmer.

Voor- en nadelen Sunred SFT15B

Naast de Sunred SFT15B worden er ook altijd een aantal spullen meegeleverd. Denk hierbij aan een handleiding die je uitleg geeft over hoe je het apparaat installeert.

Daarnaast wordt er natuurlijk ook een gasslang inclusief gasdrukregelaar meegeleverd. De gasdrukregelaar beschikt over maar liefst 30 millibar.

Bepaal zelf hoeveel warmte het apparaat afgeeft
Makkelijk te verplaatsen dankzij de handige wieltjes
Handig voor in de koude wintermaanden
Verbruikt ongeveer €2,- per uur op de maximale stand

2. Arpe Sears Flameheater

De Arpe Sears Flameheater laat je langer genieten van de heerlijke avonden op het terras. Met dit apparaat kun je zelfs in de wintermaanden lekker buiten blijven zitten. Koppel een gasfles met butaan- of met propaangas en laat de gas terrasverwarmer zijn werk doen.

Na enkele minuten voel je al verschil aangezien de heater door middel van een vlam warmte afgeeft. Je bepaalt daarnaast zelf hoeveel warmte de Arpe Sears Flameheater afgeeft dankzij de variabele gas controle.

De Arpe Sears Flameheater is niet alleen lekker voor op het terras maar ook nog eens heel veilig. Zo is de vlam omring door een glazen waardoor het onmogelijk wordt dat kleine kinderen hun hand of iets dergelijks er aan verbranden. Hierdoor gaat er ook geen warmte verloren omdat de vlam stabiel blijft en afgeschermd is.

Toch is de warmte-intensiteit afhankelijk van de hoeveelheid wind want zodra de warmte wordt afgegeven en in de open lucht komt kan er een deel verloren gaan. Houdt er ook rekening mee dat je de Arpe Sears Flameheater niet gebruikt in een afgesloten ruimte.

Voor- en nadelen Sears Flameheater

Er worden bij de Arpe Sears Flameheater standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding zodat je precies weet hoe het apparaat werkt.

Daarnaast wordt de gasslang ook meegeleverd want deze heb je nodig om de gas terrasverwarmer aan te sluiten op de gasfles. Bovendien ontvang je ook een gasdrukregelaar zodat je zelf kunt bepalen hoeveel warmte het apparaat afgeeft.

Pas de warmte-intensiteit volledig aan naar eigen wens
Schakelt automatisch uit wanneer die omvalt
Makkelijk te verplaatsen dankzij de transportwielen
De wind in je omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit

3. Eurom Flameheater Round 11000

De Eurom Flameheater Round 11000 zorgt ervoor dat je ook ‘s avonds in de lente en de herfst buiten kunt zitten. Maar ook wanneer je gaat barbecueën en je na afloop nog lekker buiten wilt zitten. Deze gas terrasverwarmer plaats je namelijk bij je terras en zal veel warmte afgeven.

Sluit een propaan- of butaangasfles aan en de heater zal de rest van het werk doen. Met een maximaal vermogen van maar liefst 11000 watt heb je genoeg om een groot terras te verwarmen. Bovendien bepaal je zelf hoeveel warmte er wordt afgegeven dankzij de variabele gasregelaar.

Je gebruikt de Eurom Flameheater Round 11000 voor een terras van maximaal 60 m². Daarnaast is dit model ook nog eens extra veilig. Zo is er een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging waardoor de kans klein wordt dat er iets mis gaat.

Als je de heater namelijk op de maximale stand hebt staan dan zal het apparaat op een gegeven moment uitschakelen omdat het simpelweg te warm wordt.

De omvalbeveiliging houdt in dat wanneer de gas terrasverwarmer omvalt hij automatisch uitschakelt om brandgevaar te voorkomen. Houdt er ook ten alle tijden rekening mee dat je de heater in een open ruimte gebruikt en dus niet binnenshuis of in een afgesloten ruimte.

Voor- en nadelen Eurom Flameheater Round 11000

Je ontvangt niet alleen de Eurom Flameheater Round 11000 maar ook een aantal items die standaard worden meegeleverd. Denk hierbij aan gasslang die samen met een gasdrukregelaar wordt bijgeleverd. Ook ontvang je een handleiding die je precies zal vertellen hoe je het apparaat installeert en gebruikt.

Als de heater omvalt schakelt deze automatisch uit
Pas de warmte-intensiteit aan naar eigen wens
Makkelijk te verplaatsen dankzij de transportwielen
Noodzakelijk om het apparaat op een droge plek te bewaren

4. Sunred Propus Lounge Heater

Deze Sunred Propus Lounge Heater verwarmt een terras van maar liefst 25 m² en geeft je de mogelijkheid om ‘s avonds langer buiten te blijven zitten. Fijn wanneer je lekker buiten gaat eten of als je gewoon een drankje wilt doen in je lounge set.

Met een maximaal vermogen van 11.000 watt heb je genoeg vermogen in huis om een groot terras te verwarmen. Deze gas terrasverwarmer werkt zowel op propaan- als op butaan gas. Zo sluit je een gasfles aan en vervolgens zal de heater de rest van het werk overnemen.

De Sunred Propus Lounge Heater is voorzien van een elektronische ontsteking waarmee je de vlam ontwaakt. Vervolgens kun je de warmte-intensiteit zelf bepalen door te draaien aan de draaiknop. Doordat dit model op gas werkt is het fijn dat je niet afhankelijk bent van de lengt van een kabel.

Hierdoor kun je de gas terrasverwarmer overal plaatsen waar je wilt. Het verplaatsen van het apparaat is ook makkelijk gemaakt dankzij de handige transportwielen. Zo zet je de Sunred Propus Lounge Heater altijd op de juiste plek en staat die nooit in de weg.

Voor- en nadelen Propus Lounge Heater

Er worden naast de Sunred Propus Lounge Heater ook een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening van het apparaat.

De gasdrukregelaar en de gasslang worden ook standaard meegeleverd waardoor je gelijk alles in huis hebt om aan de slag te gaan. Alleen heb je nog een gasfles nodig, want deze wordt namelijk niet meegeleverd.

Makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen aan de onderkant
Regel zelf de warmte-intensiteit met de draaiknop
Geschikt voor het verwarmen van een terras van 25 m²
Verbruikt ongeveer €1,60 per uur op de maximale stand

5. Eurom Flameheater

De Eurom Flameheater verwarmd je terras binnen enkel minuten waardoor je ‘s avonds langer buiten kunt blijven zitten. Zo is dit model voorzien van de zogeheten Turbo-top wat wil zeggen dat de warmte van de vlam omgezet wordt in stralingswarmte.

Hierdoor wordt je terras extra snel verwarmd en zal het aanvoelen alsof het buiten gewoon heel erg warm is. Bovendien werkt de Eurom Flameheater zowel op propaan- als op butaan gas. Die keuze is geheel aan jou, zolang je maar een gasfles hebt om het apparaat ook daadwerkelijk te laten functioneren.

Met de Eurom Flameheater heb je zelf in de hand hoeveel warmte er wordt afgegeven. Dit komt mede door de variabele gasregelaar die tussen de 5.000 en de 9.000 watt aan vermogen produceert. Daarnaast is dit model ook nog eens goed beveiligd met een omval- en overhittingsbeveiliging. D

us wanneer het te warm wordt of als het apparaat omvalt zal deze automatisch worden uitgeschakeld om brandgevaar te voorkomen. Dankzij de handige wieltjes verplaats je de Eurom Flameheater gemakkelijk en zal hierdoor nooit in de weg staan. Bovendien heb je ook de volledige bewegingsvrijheid omdat het apparaat op gas werkt en je dus niet afhankelijk bent van een stroomkabel.

Voor- en nadelen Flameheater

Er worden bij de Eurom Flameheater altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je standaard een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je het apparaat installeert en bediend.

Verder worden er alleen nog een gasslang en een gasdrukregelaar bijgeleverd want deze heb je natuurlijk nodig om het apparaat te voorzien van gas.

Schakelt automatisch wanneer het apparaat omvalt
Pas de warmte-intensiteit aan naar eigen wens tot maximaal 9.000 watt
Voorzien van transportwielen voor soepele verplaatsing
 Bewaren op een droge plek om verstopping van de slang te voorkomen

Meest gestelde vragen over gas terrasverwarmers

Is er regelmatig een terrasverwarmer gas aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een terrasverwarmer gas aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding gas terrasverwarmer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen terrasverwarmer gas te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste gas terrasverwarmers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen gas terrasverwarmer beschikbaar is zetten we die direct in onze terrasverwarmer gas review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 gas terrasverwarmer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met gas terrasverwarmer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste gas terrasverwarmer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke gas terrasverwarmer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke gas heater is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste gas terrasverwarmer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop gas heater direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de terrasverwarming gas beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de gas heaters die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste gas terrasverwarmer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken