Tefal Airfryer kopen? Begin direct met
vergelijken zonder gedoe

Tefal Airfryer vergelijken en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Tefal airfryers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Tefal airfryer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je zult er waarschijnlijk wel eens van gehoord hebben, een Tefal airfryer. Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze toevoeging in het keukenarsenaal, gek is dat niet want je kunt heel gemakkelijk gezonde gerechten bereiden. Het grote voordeel van een Tefal airfryer is dat je geen liters olie of vet nodig hebt, krokante friet maken is een makkie door middel van circulerende hete lucht. Toegegeven, het bereidingsproces duurt wat langer, maar daar krijg je een hoop veelzijdigheid voor terug.

Het bakken van vlees, bereiden van groentes of vis en zelfs het bakken van taartjes of broodjes is een fluitje van een cent. Maar wat is nu de beste Tefal airfryer van dit moment? Voordat je begint met een Tefal airfryer kopen raden we je aan om eens in onze top 5 Tefal airfryers te kijken, we hebben een selectie gemaakt van de beste en meest populaire Tefal airfryers van dit moment. Zo weet je precies waar je het goedkoopste uit bent en kun je een goede keuze maken uit alle verschillende soorten Tefal airfryers.

1. Tefal Precision EY4018

tefal airfryer kopen

De Tefal Easy Fry Precision EY4018 is op dit moment de beste Tefal airfryer, en gek is dat niet want je hebt een breed aantal functionaliteiten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan instellingen, met de EY4018 hoef je daar niet over na te denken. Deze programma’s zorgen er voor dat je garnalen, friet, karbonade, pizza vlees en vis met gemak kunt maken.

 • Daarnaast heb je de beschikking over een geurfilter, die zorgt er voor dat nare geurtjes tijdens en na het gebruik geminimaliseerd worden. Het is daarom helemaal niet raar om de EY4018 binnenshuis te gebruiken.
 • De 3D Air Pulse technologie zorgt ervoor dat de hete lucht door de pan heen draait. Daardoor zijn al je frietjes goudbruin en zijn ze lekker knapperig.

Voor- en nadelen Tefal EY4018

Je hebt een laadvermogen van 1,2 kilo, daardoor kun je met gemak friet maken voor 3 tot 4 personen. Daarnaast kun je beschikken over een inhoud van 4,2 liter waardoor je makkelijk grotere gerechten kunt maken.

✓ Automatische bak programma’s, instellen is een makkie
✓ Handige geurfilter zorgt er voor dat baklucht wordt gefilterd
✓ Losse onderdelen zijn makkelijk te reinigen in vaatwasser
 Je krijgt weinig tot niets meegeleverd bij deze Tefal airfryer

Beste model Tefal volgens Wilma,

“Dit model van Tefal heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding, genoeg nieuwe technologische snufjes en veel mogelijkheden om verschillende gerechten te maken. Ik geef dit model een 8,5 score in de lijst van Tefal airfryers”

2. Tefal Ultimate FX2020

tefal airfryer aanbieding

Een ding is zeker, de Fry FX2020 is een goede tweede in onze top 5 Tefal airfryers. Ook dit model heeft de beschikking over handige automatische bakprogramma’s, daardoor kun je gemakkelijk de juiste instellingen kiezen voor het gewenste bakresultaat. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de handige ontdooistand, die zorgt er voor dat je je eten snel kunt opwarmen en bereiden.

 • Deze Tefal Airfryer heeft echter nog veel meer mogelijkheden, zo is het mogelijk om taarten en cakes te maken.
 • Je hoeft niet bang te zijn dat deze Tefal airfryer blijft aanstaan na gebruik, binnen 1 uur schakelt hij zichzelf uit. Dat is prettig want daardoor bespaar je weer energie mee.

Voor- en nadelen Fry FX2020

Door het laadvermogen van 0,8 kilo kun je snel voor 2 tot 3 personen tegelijk friet maken. Het is ook mogelijk om taarten en cakes te maken. Je krijgt bij deze Tefal airfryer een receptenboekje meegeleverd om inspiratie op te doen.

✓ Automatische bakprogramma’s, instellen is erg makkelijk
✓ Sterke geurfilter zorgt er voor dat baklucht wordt gefilterd
✓ Losse onderdelen zijn makkelijk te reinigen in vaatwasser
⨯ Snoerlengte van 0,4 meter, daardoor dicht bij stopcontact plaatsen

3. Tefal FZ 7100 Actifry

beste tefal airfryer

Ben jij op zoek naar een Tefal Airfryer die er voor zorgt dat de authentieke smaak van huisgemaakte friet bewaard blijft? Dan ben je met de Tefal Actifry FZ 7100 aan het juiste adres. Nog mooier is dat er doorgaans maar 3% vet overblijft. Natuurlijk kun je deze Tefal airfryer ook voor andere gerechten inzetten. Je kunt bijna ieder voor- en nagerecht bereiden in deze veelzijdige airfryer. Lees de FZ 7100 review voor meer informatie.

 • De bediening van de Tefal Actifry FZ 7100 is erg handig, je kunt de knoppen gebruiken om je temperatuur of programma in te stellen.
 • Daarnaast hoef je geen rekening met voorverwarmen te houden, de de automatische mengarm zorgt er voor dat je zonder roeren gelijkmatige resultaten kunt bereiken. Je hoeft dus niet meer te schudden voor goudbruine friet.

Voor- en nadelen FZ 7100

Een unieke feature aan deze Tefal Airfryer is dat je door het grote zichtvenster het hele bakproces goed kunt volgen. Je krijgt bij dit model geen meegeleverde accessoires. Het grootste voordeel blijft echter de prijs/kwaliteitsverhouding die top is bij dit product.

 Goede prijs/kwaliteit, veel waar voor je geld bij deze Tefal airfryer
 De capaciteit van de friteuse is 1 kg, makkelijk friet voor 3/4 personen
 Je hebt de beschikking over een handige timer tijdens het bakken
 Deze airfryer Tefal maakt redelijk wat lawaai

4. Tefal FZ 7108 Actifry

tefal airfryer beste

De Tefal FZ 7108 Actifry is een van de betere modellen van Tefal. Je kunt beschikken over een laadvermogen van 1 kilo, daarmee kun je friet bakken voor maximaal 4 personen.

 • De bediening van de Tefal FZ 7108 is erg handig, je kunt de knoppen gebruiken om je temperatuur of programma in te stellen.
 • Daarnaast hoef je geen rekening met voorverwarmen te houden, de de automatische mengarm zorgt er voor dat je zonder roeren gelijkmatige resultaten kunt bereiken. Je hoeft dus niet meer te schudden voor goudbruine friet.

Voor- en nadelen FZ 7108 Actifry

Je hebt de beschikking over een handige roterende roerarm, deze Tefal airfryer kan automatisch roeren en circuleren zonder verbranding, daardoor ontstaat er een gelijkmatige verdeling van de kleine hoeveelheid olie. Door de snelle hete luchtcirculatie is het mogelijk om te frituren en braden zonder dat je eten uitdroogt.

 Beveiliging voor oververhitting en warmte isolerende wanden
 Capaciteit van dit model is 1 kg, makkelijk friet voor 4 personen
 Je hebt de beschikking over een handige timer tijdens het bakken
 Deze Tefal airfryer maakt redelijk wat lawaai

5. Tefal ActiFry YV9601

goedkope tefal airfryer

Als jij op zoek bent naar een innovatieve airfryer van Tefal, dan kom je al snel uit bij de Tefal YV 9601. Je kunt met dit model gemakkelijk koken en bakken, daarbij is het mogelijk om tot 1,5 kilo friet te bereiden. Het grote voordeel van deze Tefal airfryer is dat je slechts 3% vet overhoud na het bereiden van de frites.

 • Doorgaans heb je aan een kleine maatlepel olie al meer dan genoeg, deze is namelijk alleen nodig voor het bruinen van je maaltijd. Door de hetelucht ventilator en de circulatie van warme lucht wordt je maaltijd langzaam bereid bij maximaal 150 graden.
 • Het roermechanisme van deze YV 9601 verdeelt de kleine hoeveelheid olie en voorkomt aanbranden. Dat is wel zo prettig, zo hoef je namelijk niet meer te schrobben na het koken en kun je genieten van een heerlijke maaltijd.

Voor- en nadelen Tefal YV 9601

Je hebt een beveiliging voor oververhitting, warmte isolerende wanden een diepvriestand en dekselvergrendeling zodat je volledig veilig gebruik kunt maken van deze Tefal airfryer. Alle onderdelen zijn tevens vaatwasserbestendig waardoor je hem makkelijk kunt schoonmaken.

 Grote inhoud van 1,5 kilo, daardoor kun je koken voor 3 tot 5 personen
 Afneembare delen geschikt voor schoonmaak door vaatwasser
 Geschikt voor friet en snacks, Ontbijt als een ei of croissant en tosti’s
 Deze Tefal airfryer is relatief duur t.o.v. concurrerende modellen

Meest gestelde vragen over de Tefal Airfryer

Wat is Tefal Actifry precies en welke modellen zijn er?

Als je beschikt over een Tefal Actifry dan kun je gemakkelijk verschillende maaltijden bereiden. Denk bijvoorbeeld aan bakken, frituren of roerbakken. Het is met de Actifry mogelijk om gamba’s, roerbakgroenten, thaise curry’s of appel met kaneel te maken.

Daardoor kun je met gemak de beste hoofd, voor- en nagerechten op tafel zetten. Door een unieke combinatie van heteluchtcirculatie en de geintegreerde pendelarm wordt er altijd een perfect eindresultaat voorgeschoteld. Meer weten? Bekijk dan de Top 5 Tefal airfryers om een tefal airfryer aanbieding te verzilveren.

Je ingredienten worden lekker knapperig van buiten en zacht van binnen in een Actifry. Actifry Tefal zorgt er voor dat je maar 1 lepeltje olie nodig hebt voor 1,7 kilo frietjes, daardoor bevatten je maaltijden maar 3% vet.

Ook andere gerechten kun je vetarm bereiden door maar 1 lepeltje olie toe te voegen. Je kunt in de tefal actifry express zelfs diepvriesgerechten en diepvriesfrietjes bereiden zonder dat je olie gebruikt.

Meer weten? Lees dan de Tefal actifry review om alle te weten te komen over deze modellen. Je hebt er namelijk verschillende, zo kun je de Tefal actifry express voor een goede prijs aanschaffen of een groter model kiezen zoals de Tefal actifry XXL.

Voor hoeveel personen is Tefal actifry XL geschikt?

Een Tefal Airfryer XL is gemakkelijk te gebruiken voor het bereiden van gerechten voor 4 tot 6 personen. Je kunt met de inhoud van een airfryer Tefal XL ongeveer 1200 gram friet maken. De airfryer tefal XL is gemakkelijk te gebruiken voor heel het gezin door de handige automatische programma’s, je kunt er al snel 8 gebruiken voor verschillende gerechten.

Voor hoeveel personen is Tefal airfryer XXL geschikt?

Een Tefal Airfryer XL is gemakkelijk te gebruiken voor het bereiden van gerechten voor 6 tot 8 personen. Je kunt met de inhoud van een airfryer Tefal XL ongeveer 1700 gram friet maken. De airfryer tefal XXL is gemakkelijk te gebruiken voor heel het gezin of een feest met vrienden door de handige automatische programma’s, je kunt er al snel 8 gebruiken voor verschillende gerechten.

Wat zijn de voordelen van een Tefal fryer?

Een aantal voordelen van de Airfryer Tefal is natuurlijk de mogelijkheid om lekkere knapperige snacks te maken, daarnaast kun je ook gemakkelijk vlees, vis en groente gerechten bereiden. Je hoeft niet meer na te denken over voorverwarmen omdat hij sneller werkt dan een heteluchtoven.

Het bedienen van een airfryer tefal is erg gemakkelijk. Je hoeft alleen maar de tijd in te stellen, bij de meeste modellen is de temperatuur al geregeld. Nog een opvallend kenmerk van Tefal airfryers is de transparante deksel waardoor je goed kunt kijken hoe het gerecht bereid wordt.

Nog een voordeel aan de Tefal airfryers is het handige snackmandje. Je kunt dit accessoire gebruiken om bijvoorbeeld bitterballen of ovenkroketten te bereiden.

Daarnaast is het ook mogelijk om diepgevroren of verse ingredienten te gebruiken. Alle onderdelen van een Tefal airfryer zijn gemakkelijk schoon te maken in een vaatwasser. De binnenpan, de pendelarm, het deksel, het lepeltje, de voedselring en het snackmandje zijn allemaal vaatwasserbestendig en kunnen dus makkelijk worden gereinigd.

Een extra leuke toevoeging zijn de twee receptenboeken en de Actifry app die je kunt gebruiken om inspiratie op te doen. Er staan talloze recepten op deze app, daardoor maak je de meest lekkere gerechten in een handomdraai. Meer weten? Lees dan een van de handige tefal airfryer reviews.

Wat zijn de nadelen van een Tefal fryer?

Over het algemeen zitten er weinig nadelen aan het gebruiken van de Actifry of een ander model van Tefal. Er zijn wel wat recensies te vinden op het internet, daarin wordt duidelijk dat de deksel soms moeilijk te reinigen is. Ook wordt de kleine greep en de knoppen soms warm tijdens de bereiding van gerechten.

Een ander nadeel is de ietwat lange bereiding van gerechten, in vergelijking met een oven duurt het soms een minuut of 5 langer om eten op te warmen of garen. Uiteraard hoef je niet meer voor te verwarmen waardoor je al die tijd al lang weer teruggewonnen hebt.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken