Synology NAS kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Synology NAS vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Synology NAS servers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Synology NAS servers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De Synology NAS staat met name bekend om haar zeer toegankelijke en dus gebruiksvriendelijke DiskStation software, ook wel DSM genoemd. Middels deze software kun je gemakkelijk apps instaleren en beheren. De NAS van Synology is dan ook volledig te personaliseren naar eigen wensen en behoeften.

Met een groot aanbod aan Synology NAS apps zoals voor media, bewakingscentra voor ip-camera’s en virtualisatiesoftware kunnen we stellen dat een Synology NAS kopen geen stomme keuze is. Het is namelijk een zeer gerennomeerd merk binnen deze productlijn. Met een minimale inhoud voor 2 harde schijven met RAID opstellingen ben je altijd zeker en veilig van je zaak.

Lees onze Synology NAS review en maak de keuze voor Synology NAS vergelijken voor de beste keuze. Voor meer informatie kun je terecht aan de onderkant van deze pagina met de meest gestelde vragen.

1. Synology RS3618xs

Grote bedrijven kunnen veel profijt hebben van de Synology RS3618xs. Deze NAS-server van Synology kun je eenvoudig installeren met 12 interne harde schijven, waardoor je direct een groot opslagcentrum beheert met 144 TB.

Je kunt meerdere virtuele machines in een keer draaien vanwege de krachtige processor, wat veel mogelijkheden kan bieden als er veel collega’s tegelijkertijd gebruik maken van deze server.

De vier netwerkpoorten zorgen er daarbij voor dat er een hoge netwerksnelheid beschikbaar is, waardoor niemand meer op zijn bestanden hoeft te wachten.

Voor- en nadelen Synology RS3618xs

Het BRTFS-bestandssysteem van Synology RS3618xs bewaart bestanden op meerdere plaatsen, waardoor je deze nooit kwijt kunt raken. Ook herstelt dit schrijffouten onmiddellijk, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Op deze manier kun je zelfs een eerdere bewerking eenvoudig terughalen. Met het megeleverde accessoirepakket zorg je ervoor dat je direct aan de slag kunt met jouw NAS-server van Synology.

Model met een compact formaat, waardoor het in een rack te monteren is.
Je kunt tot 12 harde schijven plaatsen voor extra opslagcapaciteit.
De NAS-server van Synology ondersteunt virtuele machines, wat extra mogelijkheden biedt.
De netwerkkabels moeten apart aangeschaft worden.

2. Synology DS418 + 48 TB

Een thuiskantoor is gebaat bij een Synology DS418 + 48 TB. Ook middelgrote ondernemingen kunnen met deze NAS-server van Synology uit de voeten. Je kunt namelijk vier harde schijven van 12 TB installeren voor extra opslagcapaciteit. Deze schijven worden meegeleverd tijdens de bestelling, waardoor je direct aan de slag kunt.

De krachtige processor zorgt ervoor dat je niet alleen jouw bestanden goed op kunt slaan, maar ook dat je beeldmateriaal kunt streamen op de beschikbare schermen op kantoor.

Voor- en nadelen Synology DS418 + 48 TB

De Synology DS418 + 48 TB maakt gebruik van twee netwerkpoorten, waardoor je een doorvoersnelheid van 226 MB per seconde kunt halen. Dit zorgt ervoor dat de bestanden razendsnel op de plaats van bestemming staan en je er geen omkijken meer naar hebt.

Ook houdt de software verschillende versies van de documenten bij, waardoor je de wijzigingen snel kunt herstellen als je niet tevreden bent. Voor meer functionaliteit zijn er verschillende extra’s te vinden in de app store.

Je kunt met meer dan 10 gebruikers tegelijkertijd gebruik maken.
Ook geschikt voor zware taken, met meerdere personen tegelijkertijd.
Vergroot de doorvoersnelheid door de meegeleverde netwerkkabels.
Je moet de meegeleverde harde schijven zelf installeren.

3. Synology RS2418+

De Synology RS2418+ is speciaal ontworpen voor grote bedrijven. In deze server zijn namelijk tot wel 12 harde schijven te installeren, waardoor er een groot opslagcentrum ontstaat waar iedere medewerker gebruik van kan maken.

De zakelijke documenten worden op deze manier direct voorzien van een back-up, waardoor ze eenvoudig terug te halen zijn als er iets van een computer verdwijnt.

Voeg hierbij de hoge snelheid van het internet, welke met netwerkkabels nog extra uit te breiden is, aan toe en je hebt de perfecte NAS-server van Synology voor jouw bedrijf.

Voor- en nadelen Synology RS2418+

De krachtige processor zorgt ervoor dat de Synology RS2418+ ook virtuele machines of een VPN kan draaien. Hierdoor biedt de NAS-server van Synology nog meer mogelijkheden en hoef je je geen zorgen meer te maken over de beveiliging van de bestanden.

Ook kun je aan de hand van het BRTFS-bestandsysteem verschillende versies van een document terughalen, waardoor je alle wijzigingen eenvoudig kunt bijhouden en schrijffouten kunt herstellen.

Het is een compact formaat, waardoor het eenvoudig weg te werken is.
Geheugen uitbreidbaar tot 144 TB op deze NAS-server van Synology.
Je kunt verschillende virtuele machines tegelijkertijd draaien op de server.
Netwerkkabels moeten mee besteld worden bij de aankoop.

4. Synology DS718+ + 24TB

Als er veel bestanden opgeslagen moeten worden bij kleine bedrijven kan de Synology DS718+ + 24TB hierbij helpen. Je krijgt namelijk niet alleen een NAS-server van Synology, maar ook twee harde schijven van 12 TB, waardoor je direct een vrij grote opslag tot je beschikking hebt.

Je kunt het apparaat eenvoudig met een computer of laptop verbinden, waarna de back-ups gemaakt kunnen worden. Hierbij is het ook eenvoudig om ze weer terug te vinden dankzij de filterfunctie die in de server is opgenomen.

Voor nog extra snelheid kun je aan de hand van de netwerkpoorten de snelheid verdubbelen tot 226 MB per seconde. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten tot jouw bestanden zijn verstuurd.

Voor- en nadelen Synology DS718+ + 24TB

De AES-256 bit encryptie zorgt ervoor dat jouw bestanden beschermd zijn tegen hackers en virussen. Dit maakt de Synology DS718+ + 24TB veiliger dan andere NAS-servers van Synology.

Om hier nog meer van te profiteren kun je in de app store verschillende apps vinden voor IP-camera’s te beheren of virtuele machines te draaien. Zo zou je zelfs met een VPN-server kunnen werken om nog meer anonimiteit te krijgen.

Werk met meer dan 10 man tegelijkertijd op de server.
 Zwaardere taken geen probleem dankzij de krachtige processor.
 Doorvoersnelheid breid je snel uit door de netwerkkabels te verbinden.
Je moet het gehele systeem, inclusief de harde schijven, zelf installeren.

5. Synology DS218+ 20TB

In een huishouden worden veel foto’s en video’s gemaakt. Deze herinneringen wil iedereen het liefste altijd bewaard hebben, waar op een gemiddelde telefoon of laptop geen plaats is. De Synology DS218+ 20TB kan hierbij helpen, doordat er vanaf het begin 20 TB aan opslag beschikbaar is.

Hierdoor kun je al jouw foto’s en video’s direct overzetten op de server, waar ze extra bewaakt worden door alle beveiligingen die deze NAS-server van Synology te bieden heeft. Voeg hier een krachtige processor aan toe en je kunt direct beginnen met het streamen van jouw video’s naar alle andere apparaten in huis.

Voor- en nadelen Synology DS218+ 20TB

De Synology DS218+ 20TB is uit te breiden met verschillende apps, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn. Zo kun je niet alleen een bewakingsapp voor IP-camera’s vinden in de app store, maar ook zakelijke programma’s.

Hiermee biedt de NAS-server van Synology ook uitkomsten als er met meerdere mensen aan een document gewerkt moeten worden. Aan de hand van het accessoire pakket kun je direct van start gaan wanneer jouw bestelling geleverd wordt.

Je kunt meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren, waardoor iedereen er gebruik van kan maken.
De gebruikers zijn uit te breiden tot meer dan 10 per keer.
Bestanden veilig opslaan op de bijgeleverde interne harde schijven.
Je moet iets van dit model afweten om de harde schijven te installeren.

Meest gestelde vragen over Synology NAS

Is er regelmatig een Synology NAS aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Synology NAS server aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Synology NAS server te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Synology NAS te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste NAS Synology geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen NAS Synology server beschikbaar zijn zetten we die direct in onze Synology NAS review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Synology NAS aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Synology Turbo NAS servers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Synology NAS van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Synology NAS is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke NAS Synology is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Synology NAS dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop NAS Synology direct te vinden in onze top 5 Synology NAS.

Op deze manier wordt het heel makkelijk om de Synology NAS beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de NAS Synology die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Synology NAS vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken