Strune Leeuwarden

Strune Leeuwarden is een Kringloopwinkel gelegen aan Snekertrekweg 41 in Leeuwarden.

Meer informatie over Strune Leeuwarden in Leeuwarden

Strune Leeuwarden is een Kringloopwinkel gelegen in Leeuwarden op Snekertrekweg 41.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Strune Leeuwarden is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Strune Leeuwarden neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Strune Leeuwarden op de juiste plek. Bij Strune Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Snekertrekweg 41 in Leeuwarden. Je kan Strune Leeuwarden telefonisch bereiken op: 31 6 36590050 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Strune Leeuwarden hebben ze alles.

Wil je weten wat Strune Leeuwarden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strune Leeuwarden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strune Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strune Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Strune Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook