Stichting Roec

Stichting Roec is een Tweedehandswinkel gelegen aan Bleekstraat 29b in Rijssen.

Meer informatie over Stichting Roec in Rijssen

Stichting Roec is een Tweedehandswinkel gelegen in Rijssen op Bleekstraat 29b.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Roec is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Roec neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Rijssen? Dan ben je bij Stichting Roec op de juiste plek. Bij Stichting Roec kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Bleekstraat 29b in Rijssen. Je kan Stichting Roec telefonisch bereiken op: 31 6 51992005 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.roec.nl/contact.html

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Roec hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Roec verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Roec of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Roec? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Roec het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Roec

Bezoekers bekeken ook