Stichting Kringloopcentrum De Liemers

Stichting Kringloopcentrum De Liemers is een Kringloopwinkel gelegen aan Stichting Kringloopcentrum De Liemers, Hengelder 26-A in Zevenaar.

Meer informatie over Stichting Kringloopcentrum De Liemers in Zevenaar

Stichting Kringloopcentrum De Liemers is een Kringloopwinkel gelegen in Zevenaar op Stichting Kringloopcentrum De Liemers, Hengelder 26-A.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kringloopcentrum De Liemers is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kringloopcentrum De Liemers neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Zevenaar? Dan ben je bij Stichting Kringloopcentrum De Liemers op de juiste plek. Bij Stichting Kringloopcentrum De Liemers kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Stichting Kringloopcentrum De Liemers, Hengelder 26-A in Zevenaar. Je kan Stichting Kringloopcentrum De Liemers telefonisch bereiken op: 31 316 529 232 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopdeliemers.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kringloopcentrum De Liemers hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kringloopcentrum De Liemers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kringloopcentrum De Liemers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kringloopcentrum De Liemers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kringloopcentrum De Liemers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kringloopcentrum De Liemers

Bezoekers bekeken ook