Stichting Kans.

Stichting Kans. is een Tweedehandswinkel gelegen aan Akerstraat 26 in Kerkrade.

Meer informatie over Stichting Kans. in Kerkrade

Stichting Kans. is een Tweedehandswinkel gelegen in Kerkrade op Akerstraat 26.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kans. is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kans. neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Stichting Kans. op de juiste plek. Bij Stichting Kans. kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Akerstraat 26 in Kerkrade. Je kan Stichting Kans. telefonisch bereiken op: 31 45 888 0749 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kans. hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kans. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kans. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kans.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kans. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kans.

Bezoekers bekeken ook