Stichting het Graalhuis

Stichting het Graalhuis is een Kringloopwinkel gelegen aan Zuidbuurtseweg 13 in Zoeterwoude.

Meer informatie over Stichting het Graalhuis in Zoeterwoude

Stichting het Graalhuis is een Kringloopwinkel gelegen in Zoeterwoude op Zuidbuurtseweg 13.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting het Graalhuis is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting het Graalhuis neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Zoeterwoude? Dan ben je bij Stichting het Graalhuis op de juiste plek. Bij Stichting het Graalhuis kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Zuidbuurtseweg 13 in Zoeterwoude. Je kan Stichting het Graalhuis telefonisch bereiken op: 31 71 580 1617 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.graalhuis.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting het Graalhuis hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting het Graalhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting het Graalhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting het Graalhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting het Graalhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting het Graalhuis

Bezoekers bekeken ook