Stichting De Kringloper

Stichting De Kringloper is een Kringloopwinkel gelegen aan Borchwerf 35C in Roosendaal.

Meer informatie over Stichting De Kringloper in Roosendaal

Stichting De Kringloper is een Kringloopwinkel gelegen in Roosendaal op Borchwerf 35C.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting De Kringloper is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting De Kringloper neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Stichting De Kringloper op de juiste plek. Bij Stichting De Kringloper kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Borchwerf 35C in Roosendaal. Je kan Stichting De Kringloper telefonisch bereiken op: 31 165 521 188 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kringloper.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting De Kringloper hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting De Kringloper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting De Kringloper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting De Kringloper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Kringloper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting De Kringloper

Bezoekers bekeken ook