Stichting De Basisz

Stichting De Basisz is een Kringloopwinkel gelegen aan Mast 35 in Zeewolde.

Meer informatie over Stichting De Basisz in Zeewolde

Stichting De Basisz is een Kringloopwinkel gelegen in Zeewolde op Mast 35.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting De Basisz is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting De Basisz neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Zeewolde? Dan ben je bij Stichting De Basisz op de juiste plek. Bij Stichting De Basisz kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Mast 35 in Zeewolde. Je kan Stichting De Basisz telefonisch bereiken op: 31 36 522 0148 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.basisz.org/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting De Basisz hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting De Basisz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting De Basisz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting De Basisz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Basisz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting De Basisz

Bezoekers bekeken ook