Stichting Ceres

Stichting Ceres is een Kringloopwinkel gelegen aan Industrieweg 33 in Uithoorn.

Meer informatie over Stichting Ceres in Uithoorn

Stichting Ceres is een Kringloopwinkel gelegen in Uithoorn op Industrieweg 33.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Ceres is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Ceres neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Uithoorn? Dan ben je bij Stichting Ceres op de juiste plek. Bij Stichting Ceres kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Industrieweg 33 in Uithoorn. Je kan Stichting Ceres telefonisch bereiken op: 31 297 568 608 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ceres-kringloop.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Ceres hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Ceres verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Ceres of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Ceres? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Ceres het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Ceres

Bezoekers bekeken ook