Home » Beeld & geluid » Soundbar » Sony soundbar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering
;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Geluidsvermogen

Ontvanger meegeleverd

Subwoofer meegeleverd

Kleur

;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Geluidsvermogen

Ontvanger meegeleverd

Subwoofer meegeleverd

Kleur

Sony soundbar kopen in 2022

img
Auteur: Dennis Stevens
Functie: product expert

Beste Sony soundbar vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Sony soundbars vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Sony soundbar? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis ruilen
 • Beste webwinkel 2021
 • 13 échte winkels
Start met winkelen ★★★★★: 4,7 / 5
N Actuele Prijzen
N Beste levervoorwaarden
N Alles op 1 centrale plek

Een Sony soundbar staat bekend om zijn geluid en vaak prachtige design. Met een soundbar van Sony wordt elke film levensecht en kun jij gerust een filmavondje organiseren. Daarbij is muziek luisteren een lust voor je oren door het prachtige stereo geluid.

Bekijk hieronder snel de top 5 Sony soundbars en bekijk direct welke het best bij jouw in de huiskamer past. Lees vooral de reviews en voor- en nadelen goed door, op deze manier kun jij een goede en weloverwogen keus maken.

1. Sony HT-ST5000

Breng geluid tot leven met de Sony HT-ST5000 en geniet intenser van je favoriete films en series. De 7.1 kanaals Sony soundbar is voorzien van de Dolby Atmos technologie. Dat wil zeggen dat het geluid via het plafond naar de luisterpositie wordt gestuurd. Hierdoor wordt een prachtig ruimtelijk geluid geproduceerd, waardoor het lijkt alsof het geluid vanaf meerdere posities uit de kamer komt.

De Sony HT-ST5000 is daarnaast voorzien van een krachtige subwoofer en levert een vermogen van maar liefst 800 watt. Dit zorgt voor een diepe bas en een kamervullend geluid.

Gebruik je de sounbar liever om gewoon lekker naar muziek te luisteren? Dan is dat geen probleem, want je streamt muziek eenvoudig vanaf je smartphone via bluetooth. Het is ook mogelijk om via Google Chromecast apps zoals Spotify te gebruiken waardoor je in één keer heel jouw muziekcollectie bij de hand hebt.

Voor- en nadelen HT-ST5000

Bij de Sony HT-ST5000 worden standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Er wordt daarnaast een optische kabel meegeleverd die je kunt gebruiken om een televisie aan te sluiten.

De afstandsbediening die je ontvangt wordt bovendien inclusief batterijen bijgeleverd. Zo bestuur je dit model eenvoudig vanaf de bank en hoef je niet ieder keer op te staan.

 Krachtig en helder geluid door het hoge vermogen
 Mogelijk om te koppelen met een Google Home multiroom systeem
 Ruimtelijk geluid dankzij de Dolby Atmos techniek
 Een televisie is niet te verbinden via bluetooth

2. Sony HT-ZF9 + SA-Z9R

Creëer met de Sony HT-ZF9 en SA-Z9R een 5.1 kanaals surround sound in een handomdraai. Hiermee voorzie je de gehele woonkamer van een prachtig en levensecht geluid waardoor je intenser geniet van films en series. Deze set bestaat uit de HT-ZF9 Sony soundbar, een subwoofer en de SA-Z9R speakers die samen een krachtig geluid produceren met een vermogen van 400 watt

De Sony HT-ZF9 en SA-Z9R zijn samen voorzien van de Dolby Atmos technologie. Dit houdt in dat het geluid vanuit de Sony soundbar via het plafond kaatst naar de luisterpositie.

Hierdoor wordt er een ruimtelijk geluid gecreëerd en ervaar je films op een andere manier. In combinatie met de SA-Z9R achterspeakers wordt het geluid levensecht en wordt televisie kijken een hele nieuwe ervaring.

Voor- en nadelen HT-ZF9 + SA-Z9R

Je ontvangt daarnaast niet alleen de Sony HT-ZF9 en SA-Z9R speakers. Er worden namelijk een aantal spullen meegeleverd zoals een handleiding. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe dit type werkt en hoe je het bediend. Voor de bediening ontvang je ook een afstandsbediening die wordt geleverd met batterijen.

Hang je de sounbar liever op aan de muur? Dan kan de meegeleverde muurbevestiging misschien wel van pas komen. Zeker niet te vergeten is de optische kabel die wordt bijgeleverd. Deze kabel heb je namelijk nodig om een televisie aan te sluiten op de set.

 Voeg de set toe aan een Google Home multiroom systeem
 Creëer binnen no time een prachtige 5.1 surround systeem
 Voorzien van de Dolby Atmos technologie
 Redelijk groot waardoor die opvalt in een kleine kamer

3. Sony HT-XF9000

De Sony HT-XF9000 is een prachtige apparaat waarmee je het geluid van de televisie verbetert. Je sluit dit model namelijk gemakkelijk aan op de tv met een HDMI kabel. Stem het geluid van dit type eenvoudig af op de film of serie die je kijkt.

Dit doe je met de 5 verschillende geluidsniveaus waarbij je kunt kiezen uit onder andere sport of concert. Dankzij de geïntegreerde Dolby Atmos technologie wordt er een ruimtelijk geluid gecreëerd. Het geluid wordt dan via het plafond naar de luisterpositie gestuurd.

De Sony HT-XF9000 heeft daarnaast een vermogen van 300 watt waarmee je ook een grote woonkamer voorziet van prachtig geluid. In combinatie met de draadloze subwoofer worden er ook lage bastonen aan het geluid toegevoegd.

Wil je liever naar je eigen muziek luisteren? Dat is dan geen probleem, want je verbindt jouw smartphone eenvoudig via bluetooth. Uiteraard is muziek luisteren met een USB ook mogelijk.

Voor- en nadelen HT-XF9000

Naast de Sony HT-XF9000 ontvang je nog een aantal spullen. Zo wordt er een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd zodat je het apparaat eenvoudig bediend vanaf de bank.

Je ontvangt daarnaast natuurlijk ook de handleiding waarin uitgelegd staat hoe dit model werkt. Zeker niet te vergeten is de optische kabel waarmee je de tv aansluit op de Sony HT-XF9000. Deze kabel wordt namelijk standaard meegeleverd.

 De draadloze subwoofer zorgt voor een kamervullend geluid
 Gebruik de afstandsbediening van de tv als je via HDMI aansluit
 Het geluid wordt via het plafond naar de luisterpositie gestuurd
 Smartphone is niet via wifi te koppelen

4. Sony HT-RT4

De Sony HT-RT4 is een zeer geschikte set om je thuisbioscoop mee uit te breiden. Dit model wordt namelijk geleverd met 2 speakers en een krachtige subwoofer. Door de speakers achter de luisterpositie te plaatsen creëer je een echt surround sound systeem.

De speakers staan daarnaast op oorhoogte, waardoor het geluid op ideale wijze naar de luisterpositie wordt gestuurd. Kijk je bijvoorbeeld naar een spannende film? Dan zal de subwoofer het geluid aanvullen met lage bastonen wat het systeem compleet maakt.

Met de Sony HT-RT4 luister je ook naar je favoriete eigen muziek door een smartphone te verbinden via bluetooth. Daarnaast is het ook mogelijk om via NFC een smartphone of tablet te koppelen aan de Sony soundbar.

Mocht je geen draadloos toestel tot je beschikking hebben dan kun je ervoor kiezen om een USB apparaat aan te sluiten. Je luistert op die manier naar je digitaal opgeslagen muziekcollectie.

Voor- en nadelen HT-RT4

Er worden bij de Sony HT-RT4 een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe dit model in elkaar zit en hoe deze bediend moet worden.

De optische kabel die wordt meegeleverd zorgt ervoor dat je dit model eenvoudig aansluit op de televisie. Verder ontvang je nog een garantiekaart en een snelstartgids waardoor je na ontvangst direct aan de slag kunt gaan.

 Luister naar een mooi surround sound dankzij de achterspeakers
 Beschikt over zowel een optische- als een HDMI aansluiting
 De subwoofer creëert een kamervullend geluid
 Niet via bluetooth te verbinden met de tv

5. Sony HT-X8500

Met de Sony HT-X8500 geniet je optimaal van de beste films en series op Netflix. Deze Sony soundbar beschikt namelijk over de Dolby Atmos techniek waardoor het geluid via het plafond naar de luisterpositie wordt gestuurd. Hierdoor ontstaat er een prachtig surround sound systeem waarmee je intenser geniet van films en series.

Dankzij de subwoofer wordt aan dit systeem ook nog een diepe en lage bas toegevoegd waardoor geluidseffecten beter tot hun recht komen.

De Sony HT-X8500 is daarnaast ook voorzien van verschillende geluidsniveaus zoals onder andere muziek, games en sport. Hiermee haal je het beste geluid uit elke film of voetbalwedstrijd.

Wil je liever je eigen muziek streamen via de Sony soundbar? Koppel je smartphone of tablet dan via bluetooth met dit model. Je kunt dan gebruik maken van handige streamingdiensten zoals Spotify of Deezer. Om de Sony HT-X8500 op de tv aan te sluiten gebruik je de HDMI ARC kabel of de optische kabel.

Voor- en nadelen HT-X8500

De Sony HT-X8500 wordt altijd met een aantal items samen geleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding zodat je precies weet hoe dit model werkt.

Er wordt ook een afstandsbediening meegeleverd zodat je niet iedere keer hoeft op te staan. Met HDMI kabel die je ontvangt sluit je de Sony HT-X8500 aan op de televisie. Verder wordt er nog een AC adpater en een laadkabel meegeleverd.

 Voorzien van zowel een optische- als een HMDI aansluiting
 Te bedienen met de afstandbediening van de tv
 Ruimtelijk geluid dankzij de Dolby Atmos techniek
 Er wordt geen subwoofer meegeleverd

Is er regelmatig een Sony soundbar aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Sony soundbar aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Sony soundbar te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Sony soundbars te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Sony soundbar geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Sony soundbar beschikbaar is zetten we die direct in onze Sony soundbar review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Sony soundbar aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Sony soundbar vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Sony soundbar van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Sony soundbar is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Sony soundbar is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Sony soundbar dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Sony soundbar direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Sony soundbar beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Sony soundbars die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Sony soundbar vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Dennis Stevens

Dennis Stevens

Product expert

Welkom, mijn naam is Dennis Stevens. Ik hoop dat de informatie op deze pagina je kan helpen in de keuze voor het best passende product bij jouw wensen. Naast handige weetjes maken we objectieve vergelijkingen, zo weet je zeker dat je er met de scherpste prijs vandoor gaat.

Meest bezochte producten

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Welke retailers vergelijken wij onder andere?

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken