sjakie van de hoek

sjakie van de hoek is een Kringloopwinkel gelegen aan Vlinderveen 457 in Spijkenisse.

Meer informatie over sjakie van de hoek in Spijkenisse

sjakie van de hoek is een Kringloopwinkel gelegen in Spijkenisse op Vlinderveen 457.

Op zoek naar een kringloopwinkel? sjakie van de hoek is een kringloop voor al je tweedehands spullen. sjakie van de hoek neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij sjakie van de hoek op de juiste plek. Bij sjakie van de hoek kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Vlinderveen 457 in Spijkenisse. Je kan sjakie van de hoek telefonisch bereiken op: 31 6 43222748 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sjakievandehoek.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij sjakie van de hoek hebben ze alles.

Wil je weten wat sjakie van de hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sjakie van de hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sjakie van de hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sjakie van de hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. sjakie van de hoek

Bezoekers bekeken ook