Vergelijk gratis

Gemakkelijk sim only
online vergelijken zonder gedoe

Begin nu met het vergelijken van sim only op één centrale plek met alle informatie die je nodig hebt

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 
vergelijken

Alle informatie over Sim only

Waarom kiezen voor Sim Only?

Ben jij iemand die veel belt of veel gebruikt maakt van social media? Dan is sim only zeker iets voor jou. Je belt bijvoorbeeld met een sim only abonnement een stuk goedkoper dan met een mobiel abonnement. Ook heb je de keus om niet vast te zitten aan een langdurig contract, dit komt doordat er veel aanbieders zijn die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden.

Vele mogelijkheden met Sim Only

Met een sim only abonnement zit je nergens aan vast en bepaal je zelf waarvoor je wilt betalen. Sim only heeft als groot voordeel dat het vergeleken met een normaal abonnement een stuk goedkoper is. Daarnaast kun je gewoon lekker blijven bellen met je oude vertrouwde toestel.

Door de veelzijdigheid van een sim only abonnement, is het een ideale oplossing om maandelijks minder kwijt te zijn aan telefonie kosten.

Willen overstappen met Sim Only?

Heb je net toevallig in de vergelijker een betere deal kunnen vinden voor je sim only abonnement? Dan is overstappen natuurlijk geen probleem. Overstappen kan altijd wanneer je huidige contract is afgelopen bij welke aanbieder je ook maar wilt.

Zelf je Sim Only abonnement verlengen

Uiteraard kun je ook helemaal zelf je sim only abonnement verlengen, je moet er dan wel voor zorgen dat je jouw actieve abonnement verlengt. Elke aanbieder hanteert een eigen manier om een abonnement te kunnen verlengen, je vindt dit op de site van jouw aanbieder.

Pas op voor onverwachte kosten

Sim only aanbieders maken vaak gebruik van actie tarieven. Wat er dus kan gebeuren is dat het actietarief plotseling komt te vervallen, wat zorgt voor maandelijkse onverwachte kosten. Dat willen we natuurlijk niet hebben! Je kunt dit op een manier voorkomen en dat is: up-to-date blijven van de prijzen.

Kan ik mijn 06-nummer behouden?

Wel zo fijn als je jouw eigen 06-nummer kunt blijven gebruiken, toch? Nummerbehoud is voortaan wettelijk geregeld, dit zorgt ervoor dat je bij elke aanbieder gratis gebruik mag maken van nummerbehoud. Daarbovenop wordt dit allemaal geregeld door de aanbieders, geen gedoe voor jou als klant dus.

Hoe werkt dat overstappen?

Wanneer je de keus maakt om over te stappen, dan zorgt jouw huidige provider ervoor dat je contract wordt stopgezet. Gebruik maken van nummerbehoud? Dit is wettelijk geregeld dus kun je bij alle providers gratis gebruik maken van deze dienst. Zelf hoef je hier niks voor te doen, dit regelt jouw nieuwe provider.

Er is een klein puntje waar je als klant zelf op moet letten. Als je dus gebruik wilt maken van nummerbehoud, moet je er wel voor zorgen dat je dit 2 maanden voor het einde van je contract looptijd aangeeft.

Sim Only geschikt voor iedereen?

Sim only abonnementen zijn voor iedereen geschikt. Het zijn ideale abonnementen voor mensen die maandelijks minder geld kwijt willen zijn aan telefonie kosten. Door de vele variatie van sim only abonnementen kun je eenvoudig een abonnement kiezen wat het best bij jou past.

Wat is het verschil tussen een Sim Only & Mobiel abonnement

Een sim only abonnement is niets minder als een losse SIM-kaart met daarop een geactiveerd abonnement. Je kunt deze SIM-kaart in jouw eigen toestel stoppen. Ideaal dus als je al een toestel hebt.

Bij een mobiel abonnement krijg je vrijwel altijd een toestel meegeleverd, dit zie je dan ook terugkomen in de maandelijkse kosten. Hierom is sim only de perfecte oplossing voor mensen die niet veel geld willen besteden aan telefonie.

Alle voordelen van Sim Only

Wanneer je gebruik maakt van sim only brengt dit vele voordelen met zich mee. Als we sim only gaan vergelijken met normale telefoonabonnementen, dan zie je duidelijk dat het aanbod van sim only een stuk groter is. Ook maken bijna alle aanbieders gebruik van leuke aanbiedingen wanneer je een sim only abonnement afsluit.

Door sim only is het dus mogelijk geworden om een los abonnement af te sluiten. Dit betekent dat je dus ook zelf kan gaan kiezen welk toestel je hierbij wilt gaan gebruiken. Beter dan die beperkte keuze aan telefoons, toch? Daarnaast bieden aanbieders van sim only abonnementen redelijk flexibele contract looptijden. Je hebt de keus om een contract af te sluiten voor een of twee jaar.

Ten slotte zijn er ook nog genoeg aanbieders die maandelijks opzegbare sim only abonnementen aanbieden. Dan zit je helemaal nergens aan vast.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Sim only, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over sim only!

Begin nu met het vergelijken van alle Sim-Only aanbieders