Samsonite koffer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Samsonite koffer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Samsonite koffers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Samsonite  koffer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Samsonite koffer is er zo ontworpen dat er altijd wordt voldaan aan alle gemakken tijdens het reizen. Het is dan ook niet voor niks dat een Samsonite koffer vaak wordt gekozen door reizigers, voornamelijk komt dit ook doordat de nieuwe modellen constant worden aangepast aan de wensen van reizigers. De koffers van Samsonite staan erom bekend om duurzaam en licht te zijn, ook zijn de modellen zo ontworpen dat er altijd genoeg opbergmogelijkheden zijn.

Het aanbod is dan ook erg groot, zo kun je kiezen uit verschillende modellen, kleuren en soorten materialen. Bekijk de handige top 5 Samsonite koffers met daarbij reviews. Op deze manier krijg je direct inzicht in het beste aanbod en kun je gemakkelijk een keuze maken.

1. Samsonite Cosmolite Spinner FL2

De Samsonite Cosmolite Spinner FL2 is gemaakt voor verschillende reizen, waarbij je niet met een groot object rondloopt over het vliegveld. Door de vier wielen aan de onderkant krijg je jouw spullen eenvoudig in alle bochten, waardoor je geen tijd verliest met het draaien of het optillen wanneer dit nodig zou zijn.

Het lichte gewicht zorgt er tevens voor dat je geen moeite meer hebt om de koffer vooruit te krijgen.

Aan de binnenkant ben je ook van alle gemakken voorzien. De interne verdeler zorgt er namelijk voor dat jouw kledingstukken en andere bagage niet meer door elkaar ligt, waardoor je gemakkelijk en snel bij een specifiek kledingstuk uitkomt.

Voor- en nadelen Samsonite Cosmolite Spinner FL2

De Samsonite Cosmolite Spinner FL2 is voorzien van een stevig cijferslot. Hierdoor zorg je ervoor dat niemand ongewenst bij jouw spullen kan kijken om deze vervolgens te stelen. 

Door het stevige materiaal waarvan de Samsonite koffer gemaakt is, namelijk polypropyleen, is de koffer sterk en bestand tegen krassen en stoten. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat jouw koffer volledig beschadigd aankomt op de plaats van bestemming.

Meer kilo’s aan bagage meenemen doordat de koffer licht aanvoelt.
 Het TSA-cijferslot zorgt ervoor dat jouw spullen altijd veilig zijn.
 Een flexibele koffer die geschikt is voor iedere reis.
 Vrij grote afmeting, waardoor een toeslag soms vereist is.

2. Samsonite Lite-Shock Spinner

De Samsonite Lite-Shock Spinner is een ruim model die je kunt gebruiken voor de lange reizen. Denk hierbij aan een fijne rondreis, waarbij je het liefst lichte bagage wilt die wel tegen een stootje kan. Dit type is gemaakt met polycarbonaat, wat extra stevigheid biedt. Daarnaast kun je de Lite-Shock eenvoudig alle kanten op draaien.

Er zitten 360 graden draaiende wielen onder, waardoor je de Samsonite koffer zowel voor je uit kunt duwen als mee kunt trekken. Aan de binnenkant is de Lite-Shock in verschillende vakken verdeeld, waardoor je jouw spullen overzichtelijk op kunt bergen.

Voor- en nadelen Samsonite Lite-Shock Spinner

De Samsonite Lite-Shock Spinner heeft een extra pakriem, waardoor jouw spullen altijd op zijn plek blijven liggen tijdens de reis. Je hebt hierdoor altijd een geordende koffer, zelfs wanneer je deze een tijd lang mee hebt moeten slepen.

Daarnaast wordt bij aanschaf de Samsonite koffer geleverd met een TSA-cijferslot, wat voor extra veiligheid zorgt en inbrekers geen kans krijgen.

 Het TSA-cijferslot zorgt voor veiligheid en snelle check bij douane.
 Jouw spullen zijn beschermd tegen een regenbui.
 De lichte koffer gaat relatief lang mee vanwege het sterke materiaal.
 Vrij grote afmeting wat voor extra kosten kan zorgen bij vluchten.

3. Samsonite Lite-Cube Spinner

De Samsonite Lite-Cube Spinner wordt geleverd met een Netword 3 laptoptas, waardoor je altijd twee in een hebt tijdens jouw reizen. Zo kun je zelfs voor jouw zakenreis de laptop altijd veilig meenemen.

Deze schoudertas kun je tijdens het verplaatsen eenvoudig aan de achterzijde bevestigen, waardoor je niet met meerdere tassen en koffers aan het sjouwen bent.

Daarbij kun je de laptoptas als handbagage meenemen tijdens de vlucht. De binnenkant is tevens in verschillende compartimenten opgedeeld, waardoor jouw spullen altijd geordend meegenomen worden en je alles snel terug kunt vinden wanneer je op de plaats van bestemming aangekomen bent.

Voor- en nadelen Samsonite Lite-Cube Spinner

Doordat de Samsonite Lite-Cube Spinner wordt geleverd met een stevige laptoptas hoef je nooit meer bang te zijn dat jouw laptop beschadigingen oploopt tijdens de reis.

Je kunt jouw laptop immers eenvoudig als handbagage meenemen tijdens de vlucht. Daarnaast heb je altijd weinig gewicht bij je, waardoor iedere reis aangenaam wordt.

 Een handige combinatie voor iedere zakenreis.
Lichtgewicht model die je mee kunt nemen en meer bagage in kwijt kunt.
 Goede draaimogelijkheden wanneer je spullen mee moet nemen.
 Geen extra vakken voor kabels en andere apparaten.

4. Samsonite Pro-DLX 5

Wanneer je een handbagage nodig hebt om jouw hoognodige spullen in te kunnen vervoeren is de Samsonite Pro-DLX 5 Expandable Spinner een optie om te bekijken. Dit model is precies groot genoeg om alle spullen voor een weekend in kwijt te kunnen, zonder dat je hierbij een ongeordende boel krijgt binnenin.

Je hebt namelijk verschillende scheidingsvakken, waardoor je alles op een nette manier in de koffer kwijt kan. Daarnaast kun je de compartimenten vergroten door de extra rits open te maken. Hierdoor heb je extra volume, wat jouw weekend weg nog aangenamer maakt.

Voor- en nadelen Samsonite Pro-DLX 5 Expandable Spinner

De Samsonite Pro-DLX 5 Expandable Spinner heeft aan de binnenkant ook een apart vak voor een laptop, waardoor deze ook te allen tijde beschermd is tegen stoten. Het voorvak is tevens groot genoeg om alle spullen binnen handbereik te hebben die je nodig hebt tijdens jouw reis. Denk hierbij aan reisdocumenten.

Wanneer je jouw spullen extra beveiligd wilt hebben tijdens een reis hoef je alleen maar het TSA-cijferslot in te stellen, zodat dieven geen kans meer krijgen om jouw Samsonite koffer open te maken en er met jouw spullen vandoor te gaan.

 Jouw bagage kan zowel compact als extra volume krijgen met extra rits.
 Extra stabiliteit door de dubbele wielen.
 Jouw laptop extra beveiligd in het speciaal daarvoor bedoelde vak.
 Gemaakt van zachte materialen, waardoor stoten niet goed tegengehouden worden.

5. Samsonite Cosmolite Spinner FL2 75cm

Eenvoudig door de menigte op het vliegveld bewegen is met de Samsonite Cosmolite Spinner FL2 geen probleem meer. De vier wielen kunnen namelijk 360 graden draaien, waardoor je jouw spullen zowel vooruit als zijwaarts kunt duwen en eenvoudig achter je aan kunt slepen. De binnenkant is ook van alle gemakken voorzien.

Door de verdeler kun je al jouw kledingstukken en andere bagage geordend opbergen, zodat je niet heel jouw Samsonite koffer leeg hoeft te halen wanneer je een specifiek kledingstuk nodig hebt.

De Curv weeftechniek zorgt er daarbij voor dat jouw bagage licht aanvoelt, maar toch alle bescherming kan bieden die jij nodig hebt tijdens de reis.

Voor- en nadelen Samsonite Cosmolite Spinner FL2

De Samsonite Cosmolite Spinner FL2 is uitgerust met een TSA-cijferslot. Met dit cijferslot geef je inbrekers geen kans, doordat je altijd een unieke code kunt gebruiken.

Ook hoeft het slot niet geforceerd te worden tijdens een inspectie van de douane vanwege de TSA-technologie. Jouw spullen en de staat van jouw koffer zijn hierdoor in veiligheid gesteld.

 Een flexibel model, welke licht aanvoelt en jarenlang mee kan gaan.
 Veiligheid gegarandeerd door het TSA-cijferslot.
 Meer kilo’s aan bagage meenemen doordat de Spinner zelf licht aanvoelt.
 Jouw elektronische apparaten zijn niet extra beveiligd tegen stoten.

Meest gestelde vragen over Samsonite koffers

Is er regelmatig een Samsonite koffer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Samsonite koffer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Samsonite koffer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Samsonite aanbiedingen koffer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Samsonite koffer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Samsonite koffer beschikbaar is zetten we die direct in onze koffer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Samsonite koffer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met koffer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Samsonite koffer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Samsonite koffer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Samsonite koffer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Samsonite koffer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Samsonite koffer direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Samsonite koffer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Samsonite koffer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Samsonite koffer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.