Salta trampoline kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Salta trampoline vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Salta trampolines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Salta trampolines voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Salta First Class 214 x 366 cm

De Salta First Class 214 x 366 cm is een trampoline die van alle gemakken is voorzien. Zo krijg je er een trapje bij zodat je kind er gemakkelijk in kan komen zonder al teveel moeite. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat je kind niet zomaar van de trampoline af kan vallen, dit net sluit vanzelf door middel van magneten.

Hierdoor ontstaat er nooit een opening waardoor je kind er toch kan afvallen. De beschermrand is extra dik zodat ook je voeten niet zomaar tussen de veren terecht kunnen komen. Met dank aan deze opties is dit een zeer veilig model en erg geschikt voor kleine kinderen.

Wat nog meer super is aan dit product is het frame en de veren. Deze zijn gepoedercoat en gegalvaniseerd waardoor er geen roest op kan vormen ook al staat deze het hele jaar door buiten.

Daarnaast zijn de beschermrand en het veiligheidsnet UV-bestendig waardoor zonlicht niet kan zorgen voor verkleuringen. Zo blijft dit product jarenlang in super goede staat en kun je er lang plezier van hebben.

Voor- en nadelen Salta First Class

Bij de Salta First Class 214 x 366 cm ontvang je, om de veiligheid te garanderen, een veiligheidsnet, beschermrand en een verenhaak. Om ervoor te zorgen dat je kind zelfstandig op de trampo kan komen wordt er nog een trapje meegeleverd. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over dit product.

Je springt een stuk soepeler dankzij de extra veren
Het bijbehorende trapje wordt ook meegeleverd
Dit model is makkelijk te verplaatsen omdat hij op poten steunt
Niet mogelijk om een afdekhoes erom te doen met het veiligheidsnet

2. Salta First Class 427 cm

De Salta First Class Zwart 427 cm heeft een levensduur van meerdere jaren omdat het frame en de veren namelijk gepoedercoat en gegalvaniseerd zijn. Hierdoor kan er geen roestvorming plaatsvinden op deze onderdelen. Het installeren van dit product is erg eenvoudig en je hebt nauwelijks gereedschap nodig omdat alles zo in elkaar geklikt kan worden.

Om de veiligheid van jouw kinderen te garanderen is er met alles rekening gehouden. Er wordt een trapje meegeleverd zodat jouw kleine eenvoudig zelfstandig op de trampoline kan klimmen.

De beschermrand van de veren is extra breed waardoor de kans erg klein is dat je voeten ertussen kunnen komen. Daarnaast heb je nog het veiligheidsnet die voorkomt dat je zomaar eraf kunt vallen, dit net sluit automatisch door middel van magneten.

Dit model is voorzien van dubbel conische veren waardoor je heel soepel en een stuk hoger kunt springen. Wil je zelf een keer een sprong wagen? Dat kan want de springcapaciteit is namelijk 180 kilogram.

Voor- en nadelen Salta First Class

Bij bestelling van de Salta First Class Zwart 427 cm ontvang je standaard een trapje, beschermrand en een veiligheidsnet om van alle gemakken te zijn voorzien. Als laatste natuurlijk niet onbelangrijk de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over dit geweldige product zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Dankzij de vele veren spring je veel soepeler en hoger
Het speciaal behandelde frame kan niet zomaar roesten
Deze trampoline op poten is eenvoudig te verplaatsen
Een veiligheidsnet en een afdekhoes kunnen niet tegelijk eroverheen

3. Salta Royal Baseground 427 cm

Deze Salta Royal Baseground 427 cm is een vrij uniek product omdat deze niet op poten staat maar je kunt deze in de grond graven. Dat alleen is niet uniek maar wat wel uniek is dat dit model volledig gelijk loopt met de grond en dus volledig geïntegreerd is in jouw tuin. Hierdoor is het een onderdeel van je tuin en valt het nauwelijks op dat je er een in je tuin hebt.

Natuurlijk staat veiligheid voorop bij dit soort producten. Daarom is de beschermrand extra dik gemaakt om zo te voorkomen dat je met jouw voeten tussen de veren komt want dat wil je natuurlijk niet.

Met dank aan het Air Performance systeem ontsnapt er meer lucht tijdens de sprong waardoor je soepeler en hoger kunt springen. Nog een ander voordeel van dit systeem is dat je minder geluid maakt tijdens het springen, dit kan fijn zijn voor bijvoorbeeld je buren.

Om ervoor te zorgen dat je jarenlang plezier kunt hebben van dit product zijn het frame en de veren gepoedercoat en gegalvaniseerd om zo roestvorming te voorkomen.

Voor- en nadelen Salta Royal Baseground

Bij de Salta Royal Baseground 427 cm ontvang je een beschermrand en een verenhaak zodat je direct alles kunt installeren. Als laatste nog de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle specificaties van dit geweldige product.

De beschermrand voorkomt dat je voeten tussen de veren terechtkomen
Extra soepel springen dankzij de vele veren
Dit model maakt minder geluid dan vergelijkbare modellen
Het is wel nodig om een groot gat in je tuin te graven

4. Salta Comfort Edition 214 x 305 cm

Bij de Salta Comfort Edition 214 x 305 cm Zwart staat veiligheid en het plezier voorop, deze twee gaan heel goed samen. Voor de veiligheid ontvang je er een veiligheidsnet bij die ervoor zorgt dat je kind niet zomaar langs het springoppervlak land en hard op de grond terechtkomt.

Als je toch een keer langs het springoppervlak landt dan hoef je niet bang te zijn want er zit namelijk nog een 2 cm dikke beschermrand over de veren die genoeg bescherming voor de voeten biedt.

Het frame en de veren zijn erg stevig en hebben een lange levensduur. Deze lange levensduur wordt gegarandeerd omdat het frame en de veren namelijk speciaal behandelt zijn met een poedercoat en ze zijn gegalvaniseerd. Dit voorkomt roestvorming op deze onderdelen en daarom kun je dit product ook altijd buiten laten staan ongeacht het weer.

Voor- en nadelen Salta Comfort Edition 214 x 305 cm

Bij de Salta Comfort Edition 214 x 305 cm worden standaard een veiligheidsnet en een beschermrand meegeleverd waardoor deze erg veilig is voor kleine kinderen. Als laatste natuurlijk de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit product.

Het speciaal behandelde frame kan niet snel gaan roesten
Er wordt standaard een veiligheidsnet en beschermrand meegeleverd
Deze trampoline is niet permanent want hij staat op poten
De afdekhoes kan er niet overheen als het net eromheen zit

5. Salta Premium Black Edition 153 x 214 cm

De onderdelen van de Salta Premium Black Edition 153 x 214 cm zijn speciaal behandeld en daardoor is het niet mogelijk dat er roestvorming plaatsvindt. Omdat dit een zwarte uitvoering is zullen de onderdelen minder goed opvallen en daardoor staat het heel mooi in je tuin.

Aan de veiligheid van je kind is ook gedacht, hiervoor krijg je namelijk een veiligheidsnet waardoor het onmogelijk is om langs het springoppervlak te landen.

Op het moment dat je toch net langs het springoppervlak land hoef je niet bang te zijn dat dat pijn doet. Over de veren zit namelijk ook nog een beschermrand waardoor het haast onmogelijk is om met je voeten tussen de veren te komen.

Wil je zelf een keer een sprong wagen dan is dat geen probleem want het maximale springgewicht bedraagt namelijk 150 kg. Hierdoor is het zelfs mogelijk om met meerdere kinderen tegelijk te springen.

Voor- en nadelen Salta Premium Black Edition

Bij de Salta Premium Black Edition 153 x 214 cm ontvang je standaard een verenhaak, beschermrand en een veiligheidsnet, met deze items is de veiligheid van jouw kind gegarandeerd. Als laatste de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alles van dit product.

Dit model is rechthoekig waardoor hij minder ruimte inneemt
Het speciaal behandelde frame kan niet roesten
Met dank aan de poten kan deze eenvoudig verplaatst worden
Niet mogelijk om een afdekdoek erover heen te doen met het veiligheidsnet

Meest gestelde vragen over Salta trampolines

Is er regelmatig een Salta trampoline aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Salta trampoline aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Salta trampoline te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Salta trampoline te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Salta trampolines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Salta trampoline beschikbaar is zetten we die direct in onze Salta trampoline review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Salta trampolines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Salta trampolines vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat zijn de beste Salta trampoline van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Salta trampoline is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Salta trampoline is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Salta trampoline dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Salta trampolines direct te vinden in onze top 5 Salta trampoline. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Salta trampoline beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Salta trampolines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Salta trampoline vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken