Remington stijltang kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Remington stijltang vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Remington stijltangen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Remington stijltang? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De Remington stijltang, voor vrijwel ieder type haar is een geschikt model te vinden. Het merk voert een breed assortiment voor zowel het stijlen, krullen, ontkrullen en slag maken. Alle Remington stijltangen zijn voorzien van een keramische coating welke je haar beschermt tegen de hitte.

Daarnaast zijn veel modellen voorzien van de zogenaamde ionische technologie welke het pluizen tegengaan. Tevens ervaar je geen last van statisch haar. Bekijk onze Remington stijltang review om achter de belangrijkste specificaties te komen. Kijk snel verder naar onze top 5 Remington stijltang.

1. Remington S8598 Keratin Protect Intelligent

De Remington S8598 staat niet voor niks op nummer 1, mede doordat dit model over een temperatuursensor beschikt die de vochtigheid van je haar meet. Automatischer wijs wordt de ideale temperatuur ingesteld voor jouw type haar. Daarnaast maak je gebruik van de 5 temperatuur standen met een maximum tot de 230 graden. Dit zorgt ervoor dat deze Remington stijltang geschikt is voor elk haartype.

De opwarmtijd is 15 seconden, ideaal voor als je haast hebt in drukke ochtenden. Ook nooit vechten met die vervelende kabel, de S8598 heeft een kabellengte van maar liefst 3 meter met genoeg bewegingsruimte tot gevolg.

Ook niet onbelangrijk zijn de platen van het apparaat die zijn voorzien van een keramische coating, dit zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt tegen de hitte. Maar bij de keramische coating houdt het niet op, de platen hebben namelijk ook een verwerking met amandelolie en keratine meegekregen voor een gezond en glanzend resultaat.

Voor- en nadelen S8598

Je haar wordt beschermd tegen de hitte door de keramische coating.
De amandelolie en keratine verzorgen je haar.
Dit model heeft een temperatuursensor.
Er is een kans dat je haar zal pluizen omdat er geen ionische technologie is.

De Remington S8598 staat niet voor niks op nummer 1, mede doordat dit model over een temperatuursensor beschikt die de vochtigheid van je haar meet. Automatischer wijs wordt de ideale temperatuur ingesteld voor jouw type haar. Dit Daarnaast maak je gebruik van de 5 temperatuur standen met een maximum tot de 230 graden. Dit zorgt ervoor dat deze Remington stijltang geschikt is voor elk haartype.

De opwarmtijd is 15 seconden, ideaal voor als je haast hebt in drukke ochtenden. Ook nooit vechten met die vervelende kabel, de S8598 heeft een kabellengte van maar liefst 3 meter met genoeg bewegingsruimte tot gevolg.

Ook niet onbelangrijk zijn de platen van het apparaat die zijn voorzien van een keramische coating, dit zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt tegen de hitte. Maar bij de keramische coating houdt het niet op, de platen hebben namelijk ook een verwerking met amandelolie en keratine meegekregen voor een gezond en glanzend resultaat.

Voor- en nadelen S8598

Je haar wordt beschermd tegen de hitte door de keramische coating.
De amandelolie en keratine verzorgen je haar.
Dit model heeft een temperatuursensor.
Er is een kans dat je haar zal pluizen omdat er geen ionische technologie is.

2. Remington S6606 Curl & Straight Confidence

Met dit model hoef je niet alleen je haar te stijlen, je kunt namelijk ook krullen creëren met de S6606. Hiermee is deze tang door vrijwel ieder haartype te gebruiken. Gebruik de geroteerde platen om je haar gemakkelijk te krullen door maar een draai te geven aan de tang. Je zult niet meer zonder kunnen. Goed om te weten is dat het apparaat is voorzien van 5 verschillende temperatuur standen die variëren tussen de 150 en 230 graden, ook deze functionaliteit maakt dit model ideaal voor elk haartype.

Een ander groot pluspunt is het display waarop je precies de gekozen temperatuur kunt aflezen. Naast het feit dat je je haar ook kunt krullen zitten er in de S6606 platen kleine tandjes verwerkt. Tijdens het stijlen van je haar wordt het ook gekamd, twee vliegen in één klap. In combinatie met de ionische technologie is pluizig of statisch haar verleden tijd, de haar schubben worden namelijk gesloten. Het stijlen was nog nooit zo eenvoudig en snel met de Remington S6606.

In alle haast vergeten de tang uit te zetten? Na 60 minuten zal het apparaat zichzelf uitschakelen. Brandgevaar is dan ook voor een groot deel uitgesloten.

Voor- en nadelen S6606

Je haar zal niet pluizig of statisch worden door de ionische technologie.
Door de geroteerde platen kun je gemakkelijk krullen creëren.
Dit model is voorzien van een display.
Je haar moet droog zijn voor gebruik.

3. Remington S9100 PROluxe

Heb je altijd haast? Dan is de S9100 zeker iets voor u. Dit model heeft een snelle opwarmtijd van een kleine 15 seconden waardoor je eigenlijk vrijwel aan de slag kunt. Je kunt met dit model ook krullen of golvend haar creëren door de afgeronde platen en bolle bovenkant.

Dit model heeft 9 temperatuur standen die variëren tussen de 150 ° C en 230 ° C graden, Dit maakt de S9100 ideaal voor ieder haartype. De kabellengte van dit model is 3 meter, zo zul je altijd genoeg bewegingsruimte ervaren.

Tevens is het apparaat voorzien van een display waarop u precies de gekozen temperatuur heeft gekozen. Na gebruik kunt u de S9100 op de meegeleverde & hittebestendige etui neerleggen.

Voor- en nadelen S9100

Dit model is voorzien van een display.
De S9100 gaat automatisch uit.
Je kunt gemakkelijk krullen creëren door de afgeronde platen.
Je kunt alleen kiezen van de 9 temperatuurstanden.

4. Remington Sleek & Curl Expert S6700

De S6700 heeft niet alleen een stijl- maar ook een krulfunctie. Door de afgeronde plaat en bolle bovenkant is het model uitermate geschikt voor tal van verschillende haartypes. Dit model beschikt ook over een grote verscheidenheid aan temperatuur standen, namelijk 9 die variëren tussen de 150 °C en 230 °C.

Ook deze brede functionaliteit maakt de S6700 ideaal voor elk haartype. Bij wat dunner haar raden wij aan om de temperatuur op 170 graden te zetten en bij wat dikker haar raden wij juist aan om de temperatuur in te stellen op 200 graden of hoger. Op het ingebouwde display kun je precies zien welke temperatuur u heeft gekozen.

Tevens hoef je je ook niet druk te maken over de kabellengte, deze is namelijk 3 meter en zal zorgen dat u genoeg bewegingsruimte heeft. Na gebruik schuif je de S6700 in de meegeleverde hittebestendige koker om brandplekken op meubels te voorkomen.

Iets wat we zeker niet mogen vergeten is de zogenaamde temperatuur boost waarmee je tijdelijk de temperatuur kunt ophogen om wat moeilijkere lokken te steilen.

Voor- en nadelen S6700

De temperatuur boost zorgt ervoor dat je moeilijkere lokken ook kunt steilen.
Dit model voldoet aan een display voor de temperatuur.
Je kunt gemakkelijk krullen creëren door de bolle bovenkant en afgeronde platen.
Je moet om krullen te creëren moet je de juiste techniek beheersen.

5. Remington S7350 Wet2Straight

Wil je dat je haar niet hoeft te föhnen voor het stijlen? Dan is de Remington S7350 iets voor jou. De Remington stijltang warmt binnen 15 seconden en zal de meest gebruikte temperatuur opslaan, met een flinke tijdsbesparing tot gevolg. De S7350 heeft 10 temperatuurstanden die variëren tussen de 140 °C en 230 °C Dit maakt de Remington S7350 ideaal voor ieder haartype.

Dit model is geschikt om droog en beschadigd haar te herstellen. De ionische technologie zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten zodat je haar niet pluizig of statisch wordt. Ook bereik je door de bredere platen een aanzienlijk tijdsbesparing, logischerwijs kun je met minder stijlbewegingen je haar in de perfecte coupe stijlen.

De kabellengte van dit model is 2,5 meter waardoor je zeker genoeg bewegingsvrijheid hebben. U zal met dit model ook krullen van golvend haar kunnen creëren door de afgeronde platen. De S7350 gaat automatisch uit na 60 seconden handig voor als je vergeten bent om de stijltang te schakelen. Na gebruik kunt u de S7350 weg doen in het meegeleverde hittebestendige zakje.

Voor- en nadelen S7350

De ionische technologie zorgt ervoor dat uw haar niet pluizig of statisch zal worden
U kunt dit model gebruiken met handdoekdroog haar.
Dit model is binnen 15 seconden op temperatuur.
De platen zijn iets minder flexibel dus het zal iets moeilijker zijn om krullen te creëren.

Meest gestelde vragen over de Remington stijltang

Is er regelmatig een Remington stijltang aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Remington stijltang aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Remington stijltang te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Remington stijltang te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Remington stijltangen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Remington stijltang beschikbaar is zetten we die direct in onze Remington stijltang review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Remington stijltang aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Remington stijltang vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Remington stijltang van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Remington stijltang is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Remington stijltang is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Remington stijltang dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Remington stijltang direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Remington stijltang beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Remington stijltang die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Remington stijltang vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.