QNAP NAS kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste QNAP NAS vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van QNAP NAS servers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse QNAP NAS servers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met de keuze voor een QNAP NAS weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit in zijn soort in huis haalt. Het merk Quality Network Appliance Storage onderscheidt zich door haar unieke en toegankelijke gebruikerssoftware in combinatie met een zeer hoge bouwkwaliteit waardoor de modellen een flink stootje kunnen verduren. Kortom, met een QNAP NAS server ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

Doordat de gebruikerssoftware van de QNAP NAS toegankelijk en uitgebreid is kun je je eigen QNAP NAS inrichten naar eigen wens. Met tal van verschillende media, video, ip-camera en zakelijke apps ben je voorzien op alle vlakken. Een QNAP NAS inrichten is dan ook niet moeilijk. Wil jij een QNAP NAS kopen? Lees onze top 5 met reviews om een weloverwogen keuze te maken. Voor meer informatie kun je terecht bij de meest gestelde vragen aan de onderkant van deze pagina. Kijk snel en bekijk op de QNAP NAS wellicht iets voor jou is.

1. QNAP TVS-872XU-RP-i3

De QNAP TVS-872XU-RP-i3-4G zorgt ervoor dat je overal bij jouw bestanden kunt komen. Je kunt namelijk zonder vertraging data transcoderen door de Intel i3 processor met deze NAS-server van QNAP. Je kunt hierbij tot wel 112 TB aan opslaggeheugen gebruiken, waarbij je de bestanden ook dubbel kunt opslaan door middel van de RAID-opstelling.

Je raakt nooit meer foto’s, video’s en bestanden kwijt en kunt deze ook eenvoudig delen met andere apparaten in de omgeving. Zo kan zelfs een middelgroot kantoor gebruik maken van deze NAS.

Voor- en nadelen QNAP TVS-872XU-RP-i3-4G

De QNAP TVS-872XU-RP-i3-4G is uit te breiden met 64 GB werkgeheugen, waardoor er nog meer snelheid geboden kan worden. Ook kun je een FTP-server inschakelen, waardoor de bestanden op de NAS-server van QNAP maar met enkele werknemers te delen zijn.

Dit zorgt voor meer privacy. Deze NAS is tevens voorzien van meerdere voedingspoorten, waardoor er altijd voldoende stroom aanwezig is om het apparaat draaiende te houden.

Er is ruimte voor acht harde schijven op deze NAS-server van QNAP.
Bestanden razendsnel verzenden, vertragingen zijn verleden tijd.
Je kunt met meer dan 15 mensen tegelijkertijd op deze NAS werken.
Je moet de interne harde schijven apart aanschaffen.

2. QNAP TS-453BT3-8G + 4x 6TB

De QNAP TS-453BT3-8G + 4 x 6TB is een van de meest geavanceerde NAS-servers van QNAP. Deze biedt namelijk de mogelijkheid om zowel met Mac als Windows samen te werken op een server, waardoor er ook meer bewerkt kan worden.

De grote opslag zorgt er tevens voor dat alle bestanden eenvoudig bewaard kunnen blijven. Je hoeft hierdoor geen extra opslag aan te schaffen, want iedere gebruiker is voorzien van een hoge capaciteit.

Daarnaast wordt het configureren van bestanden steeds sneller en efficiënter. Hierdoor is het ook mogelijk om met veel collega’s tegelijk aan de slag te gaan.

Voor- en nadelen QNAP TS-453BT3-8G + 4 x 6TB

De QNAP TS-453BT3-8G + 4x 10TB biedt niet alleen de mogelijkheid om alle bestanden veilig op te slaan, maar maakt het ook mogelijk om alle foto’s en video’s op een HDTV te bekijken. Dit kan door middel van de HDMI-uitgang, waardoor er altijd goede kwaliteit geboden is. Hiervoor zijn twee poorten beschikbaar, zodat ook dit door meerdere mensen tegelijkertijd gedaan kan worden.

Altijd efficiëntie geboden met deze NAS-server van QNAP.
Snelle bewerking mogelijk vanaf zowel Mac als Windows.
Bestanden ook naar de TV te verzenden door middel van een HDMI-kabel.
Geen extra’s meegeleverd, zoals een kabel of interne harde schijven.

3. QNAP TS-453Be-4G + 4x 10TB

Als je een compacte NAS-server van QNAP zoekt, is de QNAP TS-453Be-4G + 4x 10TB de beste keuze. Deze is namelijk geschikt voor thuis of op een klein kantoor, waarbij er veel ruimte geboden wordt om jouw bestanden op te kunnen slaan.

Je kunt vier Seagate harde schijven van 10 TB in het apparaat plaatsen, waardoor je bestanden extra beveiligd worden en je geen enkel bestand meer kwijtraakt. Met de ingebouwde HDMI-aansluiting is het tevens mogelijk om jouw bestanden direct op jouw TV te tonen.

Voor- en nadelen QNAP TS-453Be-4G + 4x 10TB

De QNAP TS-453Be-4G + 4x 10TB is er ook voor gemaakt om jouw video’s te streamen. Hierbij is geen tussenkomst van een kabel nodig en heb je direct een hoge kwaliteit van jouw bestanden.

Doordat er meerdere harde schijven in het apparaat geplaatst worden, ben je jouw bestanden niet kwijt wanneer een van de harde schijven kapotgaat. Je hoeft hierdoor ook niet bang te zijn dat er bestanden verloren gaan tijdens het gebruik van deze NAS-server van QNAP.

 Quad Core processor waardoor zwaardere opdrachten geen probleem zijn.
Vier interne harde schijven toegevoegd om jouw bestanden op te slaan.
Via Plex kun je alle foto’s en video’s eenvoudig naar jouw TV streamen.
De interne harde schijven moeten apart aangeschaft worden.

4. QNAP TS-431P + 4x 3TB

De QNAP TS-431P +4x 3TB is speciaal ontworpen voor huishoudens waar veel bestanden opgeslagen moeten worden. Je kunt namelijk aan de hand van vier harde schijven ervoor zorgen dat er 12 TB beschikbaar is voor alle foto’s, video’s en bestanden van het gezin. 

Je kunt er met deze NAS-server van QNAP ook voor zorgen dat je een eigen cloud tot je beschikking hebt, waardoor je zelfs aan de andere kant van de wereld aan jouw bestanden kunt komen. Je hoeft hierdoor nooit meer zonder jouw favoriete vakantiefoto’s te zitten.

Voor- en nadelen QNAP TS-431P +4x 10TB

De QNAP TS-431P +4x 10TB heeft een gebruiksvriendelijk besturingssysteem waardoor je verschillende mogelijkheden kunt creëren. Zo kun je niet alleen bestanden opslaan op deze NAS-server van QNAP, maar is er ook de mogelijkheid om jouw beeldbestanden te streamen naar een smart TV of ander apparaat. Ook kun je de internetsnelheid verhogen door de ethernet poort.

 Je kunt meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren met deze NAS.
✓ Je kunt vier harde schijven toevoegen voor een extra beveiliging.
Jouw bestanden zijn ook naar jouw TV te streamen.
Zware taken kunnen niet uitgevoerd worden met dit model van QNAP.

5. QNAP TS-1635AX-4G

Op een klein kantoor is de QNAP TS-1635AX-4G een goede toevoeging. Deze NAS-server van QNAP heeft namelijk 16 sloten, waarin 12 harde schijven, 4 HDD’s en 2 SSD’s te plaatsen zijn. Hiervoor zijn verschillende RAID-opstellingen mogelijk, waardoor je een hoge snelheid krijgt en veel ruimte om alle bestanden in op te slaan.

De veelgebruikte bestanden worden hierbij op de SSD’s geplaatst, waarbij de minder belangrijke bestanden op de HDD komt.

Met de sterke processor ben je altijd verzekerd van veel snelheid bij het openen, uitpakken en bewerken van bestanden. Een stabiele internetverbinding krijg je door de ethernet poort te gebruiken.

Voor- en nadelen QNAP TS-1635AX-4G

Bij de QNAP TS-1635AX-4G worden twee ethernetkabels, 2 heatsinks voor SSD’s en schroeven voor de HDD-montage geleverd. Hierdoor kun je jouw NAS-server van QNAP direct klaarmaken voor gebruik. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de verschillende harde schijven plaatsen en je hebt alle mogelijkheden bij de hand om meer te kunnen met jouw bestanden.

Dit model heeft 4 GB RAM-geheugen, welke uit te breiden is tot 16 GB.
Je hebt een hoge snelheid bij het internet vanwege de ethernet poorten.
Met veel mensen tegelijk gebruikmaken van deze NAS-server van QNAP.
Je kunt de SSD’s pas vervangen wanneer je de NAS uitgeschakeld hebt.

Meest gestelde vragen over QNAP NAS

Is er regelmatig een QNAP NAS server aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een QNAP NAS server aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding QNAP NAS server te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen QNAP NAS te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste NAS QNAP servers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen NAS QNAP server beschikbaar zijn zetten we die direct in onze QNAP NAS review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 QNAP NAS aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met QNAP Turbo NAS servers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste QNAP NAS van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke QNAP NAS is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke NAS QNAP is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste QNAP NAS dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop NAS QNAP direct te vinden in onze top 5 QNAP NAS.

Op deze manier wordt het heel makkelijk om de QNAP NAS beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de NAS QNAP die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste QNAP NAS vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken