ProForm crosstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste ProForm crosstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van ProForm crosstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een ProForm crosstrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met 30 jaar ervaring in deze branche is Proform een bekend merk. Als u aan het zoeken bent naar variatie dan is een Proform crosstrainer een goede keuze. U kunt kiezen tussen een rear driven crosstrainer of een front driven crosstrainer. De ProForm crosstrainer met het vliegwiel aan de voorkant is zeer geschikt voor ervaren sporters, de ProForm crosstrainer met het vliegwiel aan de achterkant is vooral geschikt voor mensen die snel blessures krijgen of voor mensen die aan het revalideren zijn.

U kunt ook kiezen voor elliptical, deze bevat meerdere trainingsopties zoals hartslagprogramma’s, trainingsprogramma’s en ook een ergometer functie. Dit maakt het makkelijk om bepaalde doelen te halen zoals vet verbranden of bijvoorbeeld afvallen. Ben je op zoek naar een uitgebreide handleiding? Hieronder staat er meer over.

Als u graag een meer realistische ervaring wilt dan kunt u kiezen voor een fitnessapparaat die je kan verbinden met een iFit-module. Dit programma zorgt ervoor dat je traint via routes in Google Maps, waardoor het een hele realistische ervaring wordt. Hieronder hebben wij een top 5 voor u gemaakt, zodat wij het makkelijker maken voor u om een keuze te maken tussen verschillende types van dit merk.

1. ProForm Cardio HIIT Trainer

beste crosstrainers 2019

De ProForm Cardio HIIT Trainer is zeer geschikt voor mensen die graag willen afvallen, hun conditie willen verbeteren en om je beenspieren sterker te maken. Dit fitnessapparaat simuleert het traplopen en dit in combinatie met high intensity interval training. Met deze functie heb je momenten waarbij je alles moet geven afgewisseld met korte onderbrekingen waarin je even uit kunt rusten.

Hierdoor verbrand je heel snel veel calorieën, bouw je snelle kracht op en tegelijkertijd krijgt u een goede conditie. Het is mogelijk om uw iFit module aan te sluiten op dit fitnessapparaat, dan train je eenvoudiger aan de hand van routes op Google Maps, Wilt u wedstrijden doen tegen andere gebruikers? Dat is met deze software mogelijk.

Uw trainingsresultaten zijn naderhand terug te vinden op de app.. Dit apparaat beschikt over 32 verschillende programma’s die u kunt gebruiken en ook nog eens over 24 verschillende weerstandsniveaus. Het is gemakkelijk om uw MP3 speler aan te sluiten op de ingebouwde speakers waar dit fitnessapparaat over beschikt, zo kunt u lekker uw oefeningen doen met muziek erbij waar u van houdt.

Voor- en nadelen Cardio HIIT Trainer

Bij de ProForm Cardio HIIT Trainer een handleiding bij geleverd om het u makkelijker te maken om dit apparaat goed aan te sluiten. Deze handleiding is terug te vinden op het internet als u dat fijner vind of als u de bijgeleverde handleiding kwijt bent.

Dit apparaat beschikt over een tablethouder
Uw hartslag wordt gemeten door middel van hartpulssensoren
De iFit Live aansluiting is al ingebouwd bij dit type
Er zit geen ergometerfunctie op dit apparaat

2. ProForm 420 E Front Drive

crostrainers aanbiedingen

De ProForm 420 E Front Drive is zeer geschikt voor mensen die moeten herstellen van een blessure. Of voor mensen die graag fit willen worden. Dit model beschikt over een zeer uitgebreide console waarmee u makkelijk kunt schakelen tussen meerdere programma’s en weerstandsniveaus.

Als u gebruik maakt van de ergometer functie kunt u heel specifiek trainen op basis van de kracht en inspanning die u levert, hierdoor voorkomt u dat u snel een blessure oploopt.

Terwijl u aan hert trainen bent kunt u uw hartslag bijhouden door middel van de handhulp sensoren en u kunt al uw trainingsgegevens bekijken op het scherm.

Voor- en nadelen 420 E Front Drive

Bij de ProForm 420 E Front Drive worden standaard 2 handleidingen meegeleverd. Eentje is te gebruiken om het u makkelijker te maken om dit apparaat in elkaar te zetten en te monteren.

De andere handleiding is handig te gebruiken om uw apparaat goed in te stellen, hierin staan alle functies nog een keer goed uitgelegd. Hierdoor kunt u meteen aan de slag kunt met uw apparaat.

U kunt gemakkelijk uw doel bereiken door middel van de hartslagsensor.
Er is een ingebouwde iFit Live aansluiting
Dit apparaat beschikt ook over een MP3 aansluiting
Er word geen borstband bijgeleverd dus u kunt niet continu uw hartslag bijhouden

3. ProForm Smart Strider 495 CSE

welke crosstrainer kopen

De ProForm Smart Strider 495 CSE is een goed fitness apparaat die weinig ruimte inneemt omdat u hem na gebruik gewoon in kunt klappen en ergens op kunt bergen, bijvoorbeeld in een kast. Dit type beschikt over 18 unieke trainingsprogramma’s, die u kunt koppelen aan de iFit module voor een realistische ervaring. Voor deze module heeft u wel een iFit abonnement nodig.

Dit fitnessapparaat beschikt over een tablethouder, daardoor kunt u terwijl u bezig bent al uw trainingsgegevens zien op uw display. Hij is ook erg geschikt voor mensen die hun onderlichaam goed willen trainen omdat hij grote voetsteunen heeft en een relatief lange paslengte.

Dit apparaat heeft ingebouwde hartslagsensoren zodat u uw hartslag goed in de gaten kunt houden, dit maakt het een stuk makkelijker om uw conditie te verbeteren en om af te vallen. Hij beschikt ook over een MP3 aansluiting zodat u altijd naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

Voor- en nadelen Smart Strider 495 CSE

Bij de ProForm Smart Strider 495 CSE word standaard een handleiding bijgeleverd aan de slag kunt met dit apparaat en hem kunt instellen naar uw wens. In deze handleiding staan alle functies en trainingsprogramma’s nog een keer goed in uitgelegd.

Dit model is gemakkelijk in te klappen en op te bergen
Hij beschikt over de iFit module zodat u wereldwijd alle routes kunt afleggen
Door middel van de ergometerfunctie is deze crosstrainer erg geschikt voor hersteltrainingen
Dit fitnessapparaat beschikt niet over hartslagprogramma’s

4. Proform Endurance 720E

aanbieding crosstrainer 2019

Met de ProForm Endurence 720E kunt u heel gemakkelijk aan uw afvaldoelen werken. Hij beschikt over een instelbare hellingshoek, daarmee kunt u dit apparaat op verschillende graden instellen waardoor het net lijkt alsof u op een berg of een heuvel loopt.

Daarmee verbrand u meer en sneller calorieën. U kunt door middel van bleutooth uw telefoon koppelen aan de iFit module hiermee zorgt u ervoor dat u meerdere trainingsopties heeft.

Als u het niet fijn vindt om dit programma te gebruiken dan kunt u gerust de 20 verschillende weerstandsniveaus en de 24 ingestelde trainingsprogramma’s gebruiken die u helpen om uw doelen te behalen. Ook is de paslengte zeer gemakkelijk aan te passen.

Dankzij de ingebouwde ventilator kunt u extra verkoeling krijgen tijdens uw inspanningen. En als u klaar bent met uw oefeningen dan kunt u hem eenvoudig opzij rollen om wat ruimte vrij te maken voor iets anders.

Voor- en nadelen Endurance 720E

Ook bij dit apparaat word er alleen een handleiding bijgeleverd. Hiermee kunt u zelf uw crosstrainer heel eenvoudig in elkaar zetten en alles instellen naar wens. Vind u het fijner om deze digitaal te hebben dan kunt u de handleiding ook downloaden via het internet om vervolgens aan de slag te gaan.

Maak gebruik van 24 verschillende trainingsprogramma’s
Verbind eenvoudig met de iFit app op uw telefoon of tablet
Verstel de paslengte zodat u efficiënt traint
Hij beschikt niet over hartslagprogramma’s waardoor het toch lastiger is om efficiënt te trainen

5. ProForm 450 LE

beste koop crosstrainer

Met de ProForm 450 LE traint u zeer comfortabel. Deze crosstrainer beschikt namelijk over een platform waarop u uw tablet kunt neerzetten maar ook over een bidon houder. U kunt uw tablet of telefoon koppelen via bluetooth zodat u gebruik kunt maken van de iFit module indien u dat graag wilt.

Dankzij een speciaal Space Saver ontwerp kunt u dit toestel eenvoudig verplaatsen en opvouwen zodat u het vrijwel overal op kunt bergen. Hij heeft 16 verschillende weerstandsniveaus zodat u zelf het niveau kunt kiezen wat het beste bij u past. Ook kunt u gebruik maken van 1 van de 19 verschillende trainingsprogramma’s.

Het scherm van deze crosstrainer houdt al uw belangrijke trainingsgegevens bij zoals: de snelheid, de tijd en uw calorieverbruik en deze kunt u ook altijd terugkijken. Door middel van de ingebouwde hartslagmeter kunt u tijdens uw workout altijd uw hartslag in de gaten houden zodat deze niet te hoog wordt.

Voor- en nadelen ProForm 450 LE

Bij de ProForm 450 LE krijgt u standaard een papieren handleiding meegeleverd. Deze kan u helpen om dit apparaat fijn loos te installeren zodat u er direct mee aan de slag kunt.

De crosstrainer is inklapbaar zodat u hem snel op kunt bergen
Dankzij de ergometerfunctie is dit apparaat geschikt voor hersteltrainingen
Gemakkelijk te verbinden met de iFit app
Hij beschikt niet over hartslagprogramma’s waardoor je minder efficiënt kunt trainen

Meest gestelde vragen over de ProForm crosstrainer

Is er regelmatig een ProForm crosstrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een ProForm crosstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding ProForm crosstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen ProForm crosstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste ProForm crosstrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen ProForm crosstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze ProForm crosstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 ProForm crosstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met ProForm crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste ProForm crosstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke ProForm crosstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke ProForm crosstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste ProForm crosstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop ProForm crosstrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de ProForm crosstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de ProForm crosstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste ProForm crosstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.