Philips espressomachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Philips espressomachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Philips espressomachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Philips espresso machine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een Philips espressomachine wordt het mogelijk om iedere ochtend te genieten van een kopje koffie gemaakt van versgemalen bonen. Als je kiest voor een Philips espresso apparaat kun je niet alleen cappuccino’s zetten, ook is het mogelijk om een normale kop koffie te zetten.

Je kunt kiezen uit een Philips volautomatische espressomachine om de ochtend vloeiender te laten verlopen. Bekijk hieronder de top 5 Philips espresso machine om te bekijken welk model het best in jouw keuken past.

1. Philips 5000 EP5365/10

De Philips 5000 EP5365/10 is een apparaat waarmee jij een kop koffie in een handomdraai op tafel zet. Met één druk op de knop maak je een heerlijke kop lungo, latte macchiato, espresso of cappuccino klaar. Van de lungo of espresso zet je zelfs twee kopjes tegelijk, handig wanneer je een feestje geeft of wanneer er vrienden over de vloer komen. Dankzij de AquaClean filters wordt de meeste kalk voorkomen waardoor er weinig onderhoud aan is.

Daarnaast kan je het melkreservoir eenvoudig reinigen met een automatisch programma, zo ben je hier ook minder tijd aan kwijt. Verder bepaal je zelf de sterkte en de temperatuur van je kop koffie door deze in te stellen op het apparaat. Deze kan je vervolgens opslaan zodat je de volgende keer weer hetzelfde kan pakken.

Voor- en nadelen 5000 EP5365/10

Naast de Philips 5000 EP5365/10 ontvang je ook nog een aantal spullen die standaard worden meegeleverd. Er wordt een handleiding meegeleverd die je uitlegt hoe het apparaat bediend moet worden.

Verder wordt het AquaClean waterfilter ook standaard meegeleverd, hierdoor hoef je dit model bijna nooit te ontkalken doordat de meeste kalk wordt tegengehouden.

Zet een heerlijke cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop.
Pas de temperatuur en sterkte aan van de koffie en sla recepten op.
De machine is voorzien van een stevige, roestvrijstalen voorkant.
×  Deze volautomatische machine heeft wel meer onderhoud nodig dan vergelijkbare modellen.

2. Philips 5000 EP5361/10

jura koffiemachine kopen

De Philips 5000 EP5361/10 is een model met vele handige functies en opties. Zo heb je keuze uit maar liefst 6 verschillende soorten koffie waarvan je de temperatuur en aromasterkte zelf bepaalt. Deze recepten kan je vervolgens opslaan zodat je de volgende keer met één druk op de knop weer hetzelfde kopje zet. Het melkreservoir van dit model kan je losmaken en bewaren in de koelkast waardoor de melk vers blijft.

Daarnaast spoel je deze eenvoudig af met het automatisch wasprogramma van het apparaat. De machine heeft over het algemeen weinig onderhoud want door de AquaClean waterfilter hoef je de machine pas na 5000 koppen koffie te ontkalken. Hierdoor kan jij je meer bezig houden met het maken van lekkere koffie op de juiste temperatuur en met de juiste sterkte.

Voor- en nadelen 5000 EP5361/10

Bij de Philips 5000 EP5361/10 worden nog een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je vertelt hoe de bediening van het apparaat werkt. Daarnaast wordt de AquaClean waterfilter ook standaard meegeleverd bij dit model. Hierdoor hoef je de machine maar eens in de zoveel tijd te ontkalken.

Sla koffierecepten op na eigen wensen.
Met het aparte vakje voor gemalen bonen zet je een kopje decafé.
Met één druk op de knop zet jij een heerlijk cappuccino op tafel.
× Zetten van een kop koffie produceert het apparaat een geluid van 72,5 dB.

3. Philips 3200 EP3221/40

Met de Philips 3200 EP3221/40 zet je een lekker bak koffie naar keuze op tafel. Kies uit een lungo, espresso, americano of cappuccino, het is maar net waar je zin in hebt. Dit model is een aanrader voor de liefhebbers van koffie die er van houden om veel af te wisselen. Dankzij het aparte vakje voor versgemalen bonen kan je ook gemakkelijk een decafé koffie klaar zetten.

Ook zet je een cappuccino door een kan melk onder de stoompijp te plaatsen, vervolgens giet je de opgeklopte, warme melk in je kop en hoeft er allen nog koffie bij. Verder heeft de Philips 3200 EP3221/40 weinig onderhoud doordat deze voorzien is van een AquaClean filter die de kalkaanslag grotendeels tegenhoudt.

Hierdoor hoef je de machine maar een keer per anderhalf jaar te ontkalken en mocht het zo ver zijn dan gebruik je hier het automatisch wasprogramma voor.

Voor- en nadelen 3200 EP3221/40

Naast de Philips 3200 EP3221/40 ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde items. Als eerst ontvang je namelijk een handleiding die je uitleg geeft over de besturing van het apparaat. Daarnaast wordt een teststrip meegeleverd waarmee je de kwaliteit van water op kan meten.

Het AquaClean waterfilter wordt ook standaard meegeleverd bij dit model waardoor je minder vaak onderhoud hebt. Verder ontvang je nog een koffieschepje die je vast wel kan gebruiken.

Pas de temperatuur en sterkte van een bak koffie aan naar eigen wens.
Tussendoor een kop decafé maken door het aparte vak voor bonen.
Gebruiksvriendelijk apparaat door de eenvoudige bediening.
× Tijdens het zetten van een kop koffie produceert de machine vrij veel lawaai.

4. Philips 2200 EP2220/10

Deze Philips 2200 EP2220/10 is een apparaat dat geschikt is voor de koffieliefhebber. Binnen een handomdraai zet je een lekkere lungo of espresso op tafel. Wanneer er visite op bezoek komt kan je zelfs 2 koppen tegelijk zetten waardoor iedereen kan meegenieten van de versgemalen bonen.

Heb je meer zin in een cappuccino, dan zet je een kan melk onder de stoompijp die de melk vervolgens verwarmd en opklopt voor het perfecte bakje koffie.

Dit alles bedien je eenvoudig via de display van deze machine. Bovendien geeft dit type vanzelf aan wanneer het ontkalkt moet worden en geeft er zelfs uitleg bij. Dit zal zelden voorkomen doordat de meeste kalkaanslag voorkomen wordt door de AquaClean filter van dit model.

Voor- en nadelen 2200 EP2220/10

Ook bij de Philips 2200 EP2220/10 worden een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je allereerst een handleiding die je zal vertellen hoe je het apparaat bediend.

Daarnaast ontvang je een koffieschepje en een teststrip om het water te testen op hardheid. Verder wordt het AquaClean waterfilter ook standaard meegeleverd bij dit model waardoor er zelden onderhoud nodig is.

Verwarm je kopje met de heetwaterfunctie waardoor koffie niet afkoelt.
Aparte vakje voor gemalen bonen voor een kop decafé.
Mogelijkheid om recepten op te slaan per gebruiker. 
×  Melk opschuimen moet je handmatig doen met de stoompijp.

5. Philips EP3551/00

Met de Philips 2200 EP2231/40 laat je iedereen meegenieten van een lekkere bak koffie van versgemalen bonen. Zet een cappuccino, espresso of een normale kop koffie met één druk op de knop. Dit doe je door je keuze aan te klikken op de display, hiermee bedien je namelijk het apparaat.

Dankzij het melkreservoir wordt een cappuccino klaarzetten een fluitje van een cent. Je bevestigt het reservoir op de Philips 2200 EP2231/40 die vervolgens de melkschuim toevoegt aan de koffie. Daarnaast dit melkreservoir gemakkelijk uit te spoelen, de twee losse onderdelen spoel je eenvoudig af onder de kraan.

Ook het onderhoud van de machine wordt vereenvoudigt dankzij het AquaClean waterfilter. Deze zorgt er voor dat de meeste kalkaanslag voorkomen wordt en je dus bijna geen onderhoud hebt. Daarnaast geeft dit model vanzelf aan wanneer de machine ontkalkt moet worden.

Voor- en nadelen 2200 EP2231/40

Bij de Philips 2200 EP2231/40 worden standaard een aantal items meegeleverd. Om mee te beginnen ontvang je de handleiding die je uitleg geeft over de bediening.

Ook wordt er een koffieschepje meegeleverd zodat je direct aan de slag kan gaan bij ontvangst. Om de waterhardheid te testen ontvang je een teststrip. Ten slotte wordt er nog een smeermiddel meegeleverd voor de zetgroep.

Spoel het 2-delige melkreservoir af onder de kraan.
Met één druk op de knop zet je een cappuccino klaar.
Voorkomt kalkaanslag dankzij het AquaClean waterfilter.
×  Melkreservoir regelmatig bijvullen bij intensief gebruik.

Meest gestelde vragen over de Philips espressomachine

Hoe kun je een goedkope Philips espressomachine vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste Philips espressomachine, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope Philips espresso machine hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 Philips bonen koffiezetapparaat samengesteld, daar kun je niet alleen de beste Philips espressomachine vinden, maar ook de goedkoopste Philips espresso machine direct bekijken.

Een goedkope Philips espresso apparaat vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop espressomachine Philips.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste Philips volautomatische espressomachine van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste espressomachine Philips, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden

Is er regelmatig een Philips espresso apparaat aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Philips espresso apparaat aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een koffiemachine Philips espresso apparaat aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbieding espressomachine Philips te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Philips espressomachine geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Philips volautomatische espressomachine beschikbaar is zetten we die direct in onze Philips espressomachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Philips espresso machine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Philips Saeco espressomachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Philips espressomachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Philips bonen koffiezetapparaat is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Philips espressomachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Philips espresso apparaat dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Philips espressomachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Philips espresso machine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Philips espressomachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Philips espressomachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken