Philips broodrooster kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Philips broodrooster vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Philips broodroosters vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Philips broodrooster? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Altijd genieten van een lekker stukje geroosterd brood met een Philips broodrooster. Zoals je van Philips producten kunt verwachten zitten er weer een hoop functionaliteiten en handige toevoegingen op de broodroosters van Philips. Onder andere moet je hierbij denken aan de veiligheid en warmteregeling die altijd perfect in orde is. Op deze manier kun je brood roosteren of gewoon ontdooien zoals jij zelf lekker vindt. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een top 5 Philips broodrooster opgesteld met daarbij reviews en voordelen en nadelen.

1. Philips HD2581/90

Als je twee geroosterde boterhammen wilt voor het ontbijt kun je de HD2581/90 van Philips aanschaffen. Deze broodrooster heeft acht verschillende standen, waardoor je altijd een boterham die krokant genoeg is. Zo kun je niet alleen gaan voor een licht geroosterde snee, maar ook voor knapperig.

Je hebt daardoor iedere dag een luxe ontbijt, zonder dat dit veel tijd hoeft te kosten. Mocht je de avond van tevoren vergeten zijn om brood uit de vriezer te halen, dan is dit met dit model ook zo ontdooid.

Voor- en nadelen HD2581/90

De HD2581/90 heeft een koele wand, waardoor het apparaat nooit heet aanvoelt. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat iemand zijn vingers verbrand wanneer het apparaat aan wordt geraakt.

Ook zorgt de Philips broodrooster ervoor dat je nooit een aanrecht vol kruimels hebt. De kruimellade vangt namelijk direct alle kruimels op, waardoor het jou niet veel kost om na gebruik op te ruimen.

 Je houdt jouw keuken altijd opgeruimd door middel van de kruimellade.
 Met het opwarmrek kun je ervoor zorgen dat jouw brood ook warm wordt.
 Je kunt zelf instellen hoe bruin je jouw boterham wilt hebben.
 Je moet de broodrooster stoppen om te kijken hoe het met jouw boterham staat.

2. Philips HD2692/90

Wanneer je van dikke boterhammen houdt is de HD2692/90 van Philips de perfecte broodrooster om in het bezit te hebben. Dit model heeft een extra brede sleuf, waardoor je twee boterhammen tegelijk erin kunt doen.

Door hierbij een van de acht rooster standen te kiezen heb je altijd een boterham die volledig naar wens is. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je jezelf verbrandt aan het apparaat. De wand blijft namelijk te allen tijde koel, waardoor je hem ook kunt verplaatsen tijdens het gebruik.

Voor- en nadelen HD2692/90

De HD2692/90 kan ook gebruikt worden om boterhammen te ontdooien. Je hoeft hem hiervoor alleen maar op de ontdooi stand te zetten. Binnen enkele minuten heb je een ontdooide boterham en kun je hem naar wens nog verder roosteren.

Brood van de dag ervoor over? Deze warm je eenvoudig op door middel van het meegeleverde opwarmrek. Jouw brood smaakt weer vers.

 Je kunt zelf bepalen op welke stand er geroosterd moet worden.
 De kruimellade aan de onderkant zorgt voor minder rotzooi.
 Door de extra brede sleuf kun je ook broodjes en bagels roosteren.
 Als je tosti’s wilt maken moet je de klemmen zelf aanschaffen.

3. Philips HD2692/00

De HD2692/00 is een broodrooster waarmee je ieder formaat boterham kunt roosteren. De extra brede sleuf heeft namelijk plek voor twee sneden, waardoor je veel verschillende luxe ontbijtjes kunt maken op de lange werkdagen. Door hierbij ook een van de acht bruinings standen te kiezen, kun je zelf bepalen hoe krokant jouw boterham wordt.

Als je alleen iets wilt opwarmen kun je de ingebouwde opzethouder gebruiken. Hierdoor is alles binnen een kort tijdsbestek warm, zonder dat jij jouw handen aan het apparaat kunt verbranden. De wand blijft namelijk altijd koud.

Voor- en nadelen HD2692/00

De HD2692/00 beschikt tevens over een ontdooi stand. Als je vergeten bent om de avond ervoor jouw boterhammen uit de vriezer te halen hoef je alleen maar de ontdooi functie in te schakelen, waarna de broodrooster zijn werk doet.

Aan het einde kun je alle kruimels eenvoudig verwijderen door de kruimellade uit te nemen en leeg te halen. Hierdoor komt jouw aanrecht ook niet vol met kruimels te liggen.

Brood opwarmen zonder roosteren, door brood op opwarmrekje te leggen.
 Je kunt zelf bepalen hoe je jouw brood geroosterd wilt hebben.
 Je kunt ook broodjes roosteren doordat je extra brede sleuven hebt.
 Tosti klemmen moeten apart meegeleverd worden.

4. Philips HD2650/80

De HD2650/80 ontdooit jouw boterhammen in een handomdraai. De ontdooi functie biedt jou extra gebruiksgemak doordat je nooit meer jouw boterhammen de avond van tevoren uit de vriezer hoeft te halen. Je hoeft hierdoor voor het slapen gaan nergens meer aan te denken.

Ook kun je eenvoudig meerdere boterhammen tegelijkertijd roosteren, waarbij je zelf de bruiningsgraad in kunt stellen. Met een van de acht standen heb je altijd een goed geroosterde boterham. Je kunt de boterhammen ook warm houden door deze op het warmhoud rooster te leggen.

Voor- en nadelen HD2650/80

De HD2650/80 is voorzien van een uitneembare kruimellade. Hierdoor is dit model eenvoudig schoon te maken en houd je ook jouw keuken schoon. Het snoer kun je na gebruik oprollen onder het apparaat, waardoor er nog minder ruimte in beslag wordt genomen op jouw keukenblad.

Je bent dus van alle gemakken voorzien met dit type en hebt geen moeite meer om jouw gezin te voorzien van een luxe ontbijt.

 Je kunt te allen tijde van warme boterhammen genieten.
 De uitneembare kruimellade zorgt ervoor dat er extra gebruiksgemak is.
 Je kunt jouw boterhammen eenvoudig ontdooien.
 Je kunt jouw boterhammen niet eenzijdig roosteren.

5. Philips HD2637/00

De HD2637/00 van Philips zorgt ervoor dat je zowel dunne sneden als dikkere sneden brood gelijkmatig geroosterd krijgt. Je kunt hierbij kiezen uit zeven verschillende bruiningsgraden, waardoor je altijd een boterham hebt die geheel naar wens is.

Zo kun je zowel voor een licht geroosterde boterham gaan als een krokante. Als nog niet iedereen klaar is om aan te schuiven kun je de boterhammen warm houden op het warmhoud rooster. Zo zorg je ervoor dat alsnog iedereen een warme boterham heeft.

Voor- en nadelen HD2637/00

De HD2637/00 beschikt ook over een ontdooi functie. Je hoeft hierdoor niet meer voor het slapen gaan na te denken over de boterhammen die nog in de vriezer liggen, maar kun je deze door de machine laten ontdooien.

Zodra de boterhammen ontdooid zijn, kies je direct een van de standen zodat jouw boterham geroosterd wordt. Na gebruik schakelt de machine automatisch uit, waardoor je veel energie kunt besparen.

 Dit model is uitgerust met een uitneembare kruimellade.
 Je kunt het roosteren stopzetten door middel van de stopknop.
 Met de liftfunctie kun je ervoor zorgen dat je jouw handen nooit verbrand.
 Je moet extra benodigdheden apart aanschaffen, zoals een tosti klem.

Meest gestelde vragen over de Philips broodrooster

Hoe kun je een goedkope Philips broodrooster vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste Philips broodroosters, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope Philips broodrooster hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 Philips broodroosters samengesteld, daar kun je niet alleen de beste Philips broodroosters vinden, maar ook de goedkoopste Philips broodroosters direct bekijken.

Een goedkope Philips toaster vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop Philips toaster.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste Philips toaster van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste Philips broodroosters, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden

Is er regelmatig een Philips broodrooster aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Philips broodrooster aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Philips broodrooster te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Philips broodroosters te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Philips broodroosters geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Philips broodrooster beschikbaar is zetten we die direct in onze Philips broodrooster review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Philips broodrooster aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Philips broodrooster vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Philips broodrooster van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Philips broodrooster is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Philips broodrooster is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Philips broodrooster dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Philips broodrooster direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Philips broodrooster beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Philips broodroosters die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Philips broodrooster vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.