Philips Airfryer kopen? Direct vergelijken zonder gedoe

Philips Airfryer vergelijken en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Philips airfryers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Philips airfryer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Philips airfryer kopen is een goed idee, steeds meer Nederlanders kiezen er namelijk voor om bewuster en gezonder te eten. Het is dan ook niet zo gek dat de Philips airfryer enorm populair is geworden in het keukenarsenaal. Je kunt namelijk met gemak gezonde gerechten bereiden, het grote voordeel van de Philips Airfryer is namelijk dat je geen liters olie of vet meer nodig hebt. Krokante en gezonde frietjes maken is een fluitje van een cent door de circulerende hete lucht waarmee deze bereid worden.

Je kunt met gemak groente, vlees en vis bereiden, het is zelfs mogelijk om hartige taartjes te bakken met de Philips airfryer. Voordat je begint met een Philips airfryer kopen raden we je aan om eens in onze top 5 Philips airfryers te kijken, we hebben een selectie gemaakt van de beste en meest populaire Philips airfryers van dit moment. Zo weet je precies waar je het goedkoopste uit bent en kun je een goede keuze maken uit alle verschillende soorten Philips airfryers.

1. Philips Avance HD9653/90

nieuwste philips airfryer

Als je op zoek bent naar de nieuwste Philips airfryer dan kom je al snel uit bij de HD9653/90 uit, het is op dit moment mogelijk om te kiezen uit een pakket met een bakvorm, grillplaat of panverdeler. Je kunt dit model ook zonder accessoires te bestellen. Het grote voordeel van de HD9653/90 is de grotere bakcapaciteit, je kunt met gemak 1,4 kilo bakken. Zo kun je een hele kip, een mooie taart of vlees, vis en verse friet frituren voor 4 tot 5 personen. Een hele vooruitgang op het oudere model.

 • Het is ook niet meer nodig om de Philips airfryer voor te verwarmen met dit model. Je hebt namelijk de beschikking over de Twin-Turbostar technologie.
 • Aan de onderkant van de Philips airfryer zit een stervormig element, de dubbele bodem filtert alle vetdeeltjes uit de circulerende lucht waardoor er nog meer vet uit je maaltijd wordt ontrokken.
 • Het schoonmaken van deze airfryer is helemaal niet moeilijk, alle uitneembare onderdelen makkelijk wassen in de vaatwasmachine.

Voor- en nadelen Avance Airfryer HD9653

Bij deze Airfryer van Philips krijg je een bakschaal en een receptenboekje meegeleverd, je kunt de airfryer gebruiken voor 4 à 5 personen. De bediening gaat via het touchscreen en draaiknoppen.

 Nieuw ontwerp is technisch verfijnder, weinig plek kwijt op je aanrecht
 Ook mogelijk om eten te ontdooien met deze airfryer
Voorverwarmen is niet meer nodig, meer vet uit lucht gefilterd
 Korte snoer van 0,8 meter, daardoor dicht bij stopcontact plaatsen

Beste model van Philips volgens Wilma,

“Dit model van Philips heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding, genoeg nieuwe technologische snufjes en veel mogelijkheden om verschillende gerechten te maken. Ik geef dit type een 8,5 score in de lijst van Philips airfryers”

2. Philips Airfryer HD9247/90

goedkoopste airfryer philips

De Philips Airfryer HD9247/90 Deep Black is een van de betere modellen van dit moment. Je kunt gemakkelijk frites bakken voor 4 tot 5 personen, maar het is ook mogelijk om pizza’s of quice te maken door de meegeleverde bakplaat. Je hebt uiteraard de beschikking over Turbo Star technologie, daardoor hoef je niet meer voor te verwarmen en kun je direct beginnen met het bereiden van je gerecht.

 • Het bedienen van dit model van Philips is makkelijk, je kunt op het display de juiste temperatuur en tijd instellen door het touchscreen te gebruiken.
 • Het fijne is dat een timer vervolgens vanzelf een seintje geeft als je gerecht klaar is. Daardoor weet je direct wanneer je kan eten.
 • Ook kun je beschikken over een geurfilter die er voor zorgt dat je geen last meer hebt van een frituurlucht in je woning.

Voor- en nadelen HD9247/90

Bij deze Airfryer van Philips krijg je een bakschaal en een receptenboekje meegeleverd, je kunt de airfryer gebruiken voor 4 à 5 personen. De bediening gaat via het touchscreen en draaiknoppen.

✓ Gemakkelijk friet en gerechten maken voor 4 tot 5 personen
 Voorverwarmen is niet meer nodig door de Turbostar technologie
Je krijgt een bakplaat voor pizza of quiche meegeleverd
⨯ Korte snoerlengte van 0,8 meter, daardoor dicht bij stopcontact plaatsen

3. Philips HD9721/20

philips airfryer ervaringen

Een van de beste technische airfryers van Philips is de TurboStart HD HD9721/20, deze compacte airfryer kun je gebruiken om voor 2 tot 3 personen friet te bakken. Ook kun je beschikken over de Twin Turbostart technologie waardoor je geen rekening hoeft te houden met het voorverwarmen.

Deze techniek zorgt er voor dat hete lucht als een wervelwind door je frituurmand wordt geblazen. Vervolgens wordt er veel meer vet uit je friet of eten gefilterd, daardoor is je eten gezonder en smaakvoller.

 • Met dit model is het mogelijk om te bakken, braden en grillen. Je kunt beschikken over een laadvermogen van 0,8 kilogram en het bedienen van dit model van Philips gaat met draaiknoppen.
 • Een leuke toevoeging zijn de app en het meegeleverde receptenboek. Daardoor heb je direct de beschikking over 200 airfryer recepten. Het schoonmaken van deze airfryer is een makkie, alle onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser.

Voor- en nadelen HD9721

De Consumentenbond heeft de Airfryer Twin TurboStar HD9721/20 aan een aantal grote Philips airfryer test onderworpen, daarbij heeft deze airfryer een geweldig hoge score behaald en de prijs ‘best getest’ gewonnen. Een echte topper in de lijst met beste airfryers 2019.

 Voorverwarmen is verleden tijd, je kunt direct bakken
 Compact van formaat, inhoud groot genoeg voor 2 tot 3 personen
Schoonmaken is makkelijk, alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser
 Vooraf ingestelde programma’s zijn niet beschikbaar

4. Philips Avance HD9654/90

actie philips airfryer

De Philips Avance HD9654/90 met meegeleverde grillplaat is een van de meest populaire Philips airfryers van dit moment. Zo heb je de beschikking over een enorme bakcapaciteit van 1,4 kilo. Daardoor kun je met speels gemak een hele kip bereiden of een grote taart maken. Door de handige grillplaat kun je vlees en vis braden voor 4 tot 5 personen.

 • Het stervormige element dat bevestigd is aan de onderkant van dit model zit gekoppeld aan een dubbele bodem. Deze filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht en onttrekt op die manier nog meer vet uit je etenswaren dan andere modellen.
 • Schoonmaken is helemaal niet moeilijk, je kunt de uitneembare onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Voor- en nadelen HD9654/90

Bij deze Philips airfryer krijg je een grillplaat en een receptenboekje meegeleverd, je kunt dit model gebruiken voor 4 à 5 personen. De bediening gaat via het touchscreen en draaiknoppen. Je beschikt over een laadvermogen van 1,4 kg en een inhoud van 3,5 liter.

✓ Je hoeft dit model niet voor te verwarmen met Twin Turbostar technologie
 Deze Philips Airfryer is compact van formaat, maar heeft veel bakcapaciteit
Eten ontdooien is een makkie met de minimumtemperatuur van 40 graden
⨯ De snoer is met 0,8 meter vrij kort, kort bij een stopcontact plaatsen

5. Philips Viva HD9621/90

philips airfryer review

De keuze voor de Viva HD9621 is snel gemaakt, je kunt met deze Philips airfryer namelijk gerechten maken met 80% minder vet. Dat komt omdat je bijna geen olie of vet nodig hebt, daarnaast kun je allerlei andere technieken gebruiken om eten te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan bakken, braden, grillen of frituren. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld waardoor je tussendoor niet hoeft te draaien of schudden.

 • De Viva HD9621 zorgt voor krachtige en rechtstreekse warmte van bovenaf, daardoor wordt je maaltijd altijd knapperig en zit er een mooi kleurtje op je frietjes.
 • Het schoonmaken van de HD9621 is erg makkelijk, je kunt de verwijderbare lade en mand gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser. Dat komt omdat deze onderdelen allemaal vaatwasbestendig zijn.

Voor- en nadelen HD9621/70

Je krijgt bij deze Philips airfryer een receptenboekje meegeleverd, daarnaast heb je recht op 2 jaar garantie en kun je beschikken over een automatische uitschakelfunctie. Die zorgt er voor dat de Philips Airfryer automatisch uitgeschakeld wordt, het uitneembaar rooster met antiaanbaklaag is binnen 90 seconden schoon te maken.

✓ Uniek receptenboekje met 200 recepten en een app meegeleverd
 Je kunt beschikken over QuickClean-mand met antiaanbakrooster
De geurfilter zorgt voor minder frituurlucht in je woning
⨯ Er wordt bij deze Philips Airfryer geen grillpan meegeleverd

Meest gestelde vragen over de Philips Airfryer

Wat is de RapidAir technologie van Philips precies?

Het kan zijn dat je voor een Philips airfryer gekozen hebt met RapidAir technologie. Door deze technologie te gebruiken kun je met 1 eetlepel plantaardige olie snacks of friet op een gezonde manier frituren.

De Rapidair technologie zorgt er voor dat er hete lucht van bovenaf in de pan wordt geblazen. De propellor die bovenin zit zorgt er voor dat lucht door de dubbele wand van de pan naar de bodem wordt geduwd. Het element op de bodem van de pan verdeelt de lucht vervolgens gelijkmatig door de pan, zo weet je zeker dat het gerecht keurig wordt gebakkend en kun je friet gemakkelijk goudbruin bakken zonder dat je slappe frietjes hebt.

De buitenkant van mijn Airfryer wordt warm, is dit erg?

Nee, als je een Philips airfryer gebruikt dan is het natuurlijk logisch dat deze warm wordt. Omdat binnen in het apparaat flink warmte wordt opgebouwd kan de buitenkant ook wat warm worden.

Dit is normaal en kan totaal geen kwaad, daarbij zijn alle onderdelen die je eventueel moet aanraken terwijl het apparaat aanstaat beveiligd tegen extreme hitte. Daardoor kun je de handvaten en bedieningknoppen gemakkelijk aanraken als je apparaat aan staat.

Let er wel op dat de pand en het mandje van de Philips airfryer wel altijd heet zijn als het apparaat aan staat. We raden je aan om ovenwanten te gebruiken als je deze onderdelen moet aanraken als ze warm zijn.

Waar zit het serienummer bij Philips Airfryers?

Het kan natuurlijk zijn dat er schade ontstaan is aan je Philips airfryer, het is dan handig om contact op te nemen met de klantenservice. Daar heb je wel het serienummer voor nodig, dit nummer vind je op het plaatje aan de onderkant van je apparaat.

Doorgaans begint het serienummer met twee cijfers en kun je zien dat het in een plaatje is gestanst. Doorgaans staat het typenummer linksboven op het plaatje en begint deze met een HD.

Is er regelmatig een Airfryer Philips aanbieding?

Veel mensen op het internet vragen zich af of er vaak een airfryer Philips aanbieding beschikbaar is. Gelukkig kunnen we daar snel antwoord op geven want er zijn regelmatig interessante Philips airfryer aanbieding beschikbaar.

Je kunt bijna elke dag wel een interessante actie vinden, zorg er voor dat je deze pagina regelmatig bekijkt om de meest interessante aanbieding Philips airfryer te vinden.

We hebben het direct makkelijk voor je gemaakt, je kunt in onze top 5 namelijk direct zien of er een Philips airfryer actie beschikbaar is op het internet. Zodra er een airfryer philips actie is zetten we die direct in onze Philips Airfryer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Philips airfryer aanbiedingen te zien, soms kun je beschikken over een philips airfryer cashback en soms worden er flinke bedragen van de aankoopprijs afgehaald voor een bepaalde tijd . Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen, daarna kun je beginnen met philips airfryer vergelijken.

Is het slim om de Philips airfryer af te laten koelen?

Ja, het is altijd aan te raden om het apparaat af te laten koelen voordat je hem opbergt, doorgaans gaat dit een stuk sneller als je de pan uit het apparaat haalt. Ook kun je de pan laten koelen door er koud water in te laten stromen. Met de pan uit de Philips Airfryer is het apparaat gemiddeld na 30 tot 45 minuten voldoende afgekoeld.

Zijn er ook accessoires beschikbaar?

Ja er zijn voor de Philips airfryer diverse soorten accessoires beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan een grillplaat, een set met spiesen, een bakmeesterset en nog veel meer andere accessoires zoals deksels, bakplaten en snack-sets.

Wat is de Turbo Star technologie van Philips precies?

De meeste nieuwe modellen van Philips hebben de beschikking over de zogenoemde Turbostar technologie, maar wat is dat nu precies en kun je het goed gebruiken? Nou, we zullen het even uitleggen, al het vet dat vrijkomt tijdens het grillen of frituren wordt direct door de airfryer afgevoerd aan de onderkant.

Daardoor zijn je snacks en gerechten nog veel gezonder, de Turbostar technologie zorgt er daarbij voor dat je niet meer hoeft voor te verwarmen omdat de lucht razendsnel door de pan wordt verdeeld.

Ook bevatten het verwarmingselement en de motor veel meer kracht, net zoals bij de RapidAir technologie wordt de hete lucht rond door de pan gestuurd voor een gelijkmatige garing en een heerlijk knapperige maaltijd

Wat kost een Philips airfryer precies?

Een Philips airfryer kost gemiddeld tussen de 100 en 250 euro. De prijzen varieren behoorlijk omdat er verschillende functionaliteit aanwezig is tussen alle verschillende modellen. De goedkoopste philips airfryer kost op dit moment 115 euro, alle accessoires die je kunt gebruiken kosten gemiddeld tussen de 30 a 35 euro.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken