Opvouwbare hometrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste opvouwbare hometrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van inklapbare hometrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een opvouwbare hometrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Als u graag wilt sporten, maar u heeft niet de tijd of zin om elke keer naar de sportschool te gaan dan is de aanschaf van een opvouwbare hometrainer ideaal. Met deze types kunt u namelijk gemakkelijk vanuit huis trainen zonder ongemakken bij het opbergen. Deze inklapbare hometrainers laten zich dan ook logischerwijs kenmerken door het feit dat ze makkelijk zijn weg te zetten in een kast of hoek. In ieder geval niet meer in de weg, in tegenstelling tot traditionele modellen.

Omdat het kiezen tussen opvouwbare hometrainers nog wel eens lastig kan zijn hebben we een top 5 inklapbare hometrainer voor u opgesteld. Lees de reviews en bekijk het aanbod voor de voordeligste prijs en beste deal.

1. Relaxdays

Als u thuis na het werk graag nog even wilt gaan sporten, maar geen zin heeft om te reizen naar de sportschool dan is de aanschaf van een opvouwbare hometrainer ideaal. Geen ruimte is dan ook geen excuus meer met dit prachtige apparaat. Met de Relaxdays kiest voor het gemak en resultaat van een hometrainer zonder in te leveren op kostbare ruimte in huis.

Met het apparaat kunt thuis genieten van een intensieve cardio training, waarbij zowel de spieren als de conditie sterk worden verbeterd. Op deze manier wordt het hele lichaam getraind, met het comfort van eigen huis.

Het zadel en armleuning zijn in hoogte verstelbaar, zodat de training altijd comfortabel zal aanvoelen. Ook bent u voorzien van 8 verschillende standen, zodat er altijd een training is voor ieder zijn eigen niveau. Altijd verzekerd van een passende workout, waarbij er ook nog eens de mogelijkheid bestaat om te kiezen voor een uitdaging door een standje hoger te gaan fietsen.

De inklapbare hometrainer beschikt over een all-info-display, waarop alle gegevens worden bijgehouden. Het apparaat houdt snelheid bij, maar ook bijvoorbeeld aantal calorieën verbrand, hoelang de training bezig is de afstand die gefietst is.

Op deze manier kunt u doelen stellen voor een een training en een eigen trainings plan maken zodat naar uw doel toe kunt werken. Is de training afgelopen, klapt eenvoudig het apparaat in en dan kan het apparaat worden opgeborgen. .

Voor en nadelen inklapbare Relaxdays Hometrainer

Dit model beschikt over verschillende weerstanden.
Met het all-info display is alle relevante informatie binnen een handbereik.
 Armleuningen en display in hoogte verstelbaar.
Geen geïntegreerde hartslagmeter functie

2. Virtufit inklapbare hometrainer

Wilt u graag gaan sporten, dan kunt u dit natuurlijk ook vanuit huis doen. Met de aanschaf van een fitnessapparaat kunt u meteen aan de slag. Met de Virtufit opvouwbare hometrainer kiest u dan voor een van de betere opvouwbare apparaten in zijn soort. 

De Virtufit is een apparaat die geleverd wordt met een rugleuning en een tablethouder, zodat u tijdens het sporten lekker kunt genieten van een serie of film. Hierdoor kunt u zich lekker ontspannen terwijl u werkt aan uw conditie en spieren.

Het apparaat is bedoeld voor mensen die het liefst op zijn eigen manier fietsen, zonder zich aan een programma te houden. Hij beschikt over 8 verschillende weerstanden, zodat u op uw eigen niveau kunt fietsen of voor een uitdaging te gaan door een standje hoger te gaan fietsen.

De hometrainer is gemaakt uit duurzame materialen, waarmee een lange levensduur wordt gegarandeerd. Op deze manier is het een aankoop waar u nog vele jaren van kunt genieten. Het zadel en rugleuning kunt u aanpassen op uw eigen metingen, zodat u comfortabel kunt trainen zonder last te krijgen van blessures.

Verder beschikt het apparaat nog over een een hartslagmeter zodat u tijdens de training precies kunt volgen hoe u ervoor staat. Uw hartslag verschijnt op het display, waar andere functies ook vermeld staan zoals snelheid, tijd, afstand, aantal calorieën verbrand en totaal afgelegde afstand.

Voor en nadelen Virtufit opvouwbare hometrainer

Door de materialen een koop voor de lange termijn.
Met de verschillende weerstanden kunt u altijd trainen op eigen niveau.
✓ Dit model is eenvoudig te verplaatsen met ingebouwde transportwielen.
Het apparaat beschikt niet over een hartslagfunctie. 

3. Virtufit iConsole

goede inklapbare hometrainer

Een opvouwbare hometrainer is ideaal om vanuit huis te trainen, hiermee bent u geen kostbare ruimte kwijt aan het apparaat. Met de comfort van uw eigen huis werken aan een betere conditie en aan uw spieren? Een van de producten die wij aanraden is de Virtufit iConsole.

Met het apparaat kunt vanuit huis trainen aan een beter conditie. Met de 8 verschillende weerstanden zit er altijd bij die geschikt is voor de training, of kunt voor een uitdaging kiezen door een standje hoger te trainen. Op deze manier blijft het sporten leuk.

Na het downloaden van de iConsole+ app kunt u  een smartphone of tablet aansluiten op de computer van het apparaat. Hierdoor kunt u uw trainingen bijhouden en een eigen programma creëren.

U kunt ook het zadel en de rugleuning afstellen op uw eigen afmetingen, voor een comfortabele houding tijdens het training. Door de  verstelbare voetriemen blijven de voeten stevig op de pedalen zitten. Daarnaast houdt het apparaat gegevens bij tijdens de training. 

  • Gemakkelijk zien welke afstand is afgelegd.
  • Totale trainingstijd voor optimaal inzicht.
  • Hoeveel calorieën u verbrand heeft.
  • Welke snelheid u fietst.

Daarnaast heeft het apparaat ook nog de mogelijkheid om te kijken wat de hartslag is tijdens de training. Zo bent u altijd op de hoogte van de intensiteit van de workout.

Voor en nadelen Virtufit iConsole

Met de iConsole kunt u precies zien hoe intensief de trainingen waren.
Verstelbare rugleuning & zadel heeft zorgen voor een comfortabele zitting.
✓ Op het display wordt alle belangrijke informatie weergegeven. 
⨯ De iConsole app werkt niet op alle software van Android en Apple.

4. Tunturi Cardio Fit B25

opvouwbare hometrainer ervaringen

Thuis sporten is natuurlijk het fijnste wat er is, en met de aanschaf van een opvouwbare hometrainer kunt u met het comfort van huis lekker sporten. Als u klaar bent met sporten kan het apparaat worden ingeklapt en opgeborgen, zodat deze nergens in de weg staat.

Met het apparaat worden zowel de conditie als de spieren getraind, voor een volledige work out. Met de meegeleverde tablet houder bestaat de mogelijkheid om tijdens de training nog te genieten van een serie of film tijdens het sporten.

De weerstand dient handmatig ingesteld te worden, zodat er getraind kan worden op eigen niveau. Met het apparaat bestaat de mogelijkheid om de weerstand wat hoger in te stellen. Op deze manier kunt u alle doelen halen die uzelf stelt voor.

Het apparaat is verstelbaar voor een comfortabele zit. Hierdoor krijgt u tijdens de training een goede houding, en neemt de kans op blessures sterk af.

Tevens is de B25 voorzien van een display, hier worden alle relevante gegevens bijgehouden. Op deze manier kunt u al zien hoeveel calorieën heeft gebruikt, hoe hard er gefietst wordt en welke afstand er is afgelegd. Zo optimaal mogelijk uw eigen doel bereiken, dat is immers waar je het voor doet.

Voor en nadelen Cardio Fit B25 X-Bike

De Cardio Fit B25 X-Bike beschikt over verschillende weerstanden.
Dit model is in hoogte verstelbaar voor een optimale zit.
De B25 is voorzien van een hartslag functie voor actuele rapportering.
⨯ Weerstand niveau’s kunnen alleen handmatig worden ingesteld.

5. Tunturi Cardio Fit B20

Als u het niet ziet zitten om naar de sportschool te gaan, dan is het misschien een idee om een fitness apparaat aan te schaffen. Een opvouwbare hometrainer is natuurlijk een fijne oplossing, zonder dat het apparaat veel ruimte bij uw thuis in beslag neemt. De Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike is een echte aanrader binnen deze productgroep.

Met het apparaat kunt u thuis werken aan de conditie en de spieren zonder dat u hiervoor een duur sportabonnement hoeft af te sluiten of te reizen naar de sportschool. Het apparaat beschikt over 8 verschillende weerstand niveau’s, zodat er altijd op niveau kan worden getraind. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te trainen boven uw niveau. Hiermee kunnen de trainingen naar een hoger niveau worden getild. .

Daarbij is het mogelijk het zadel en de rugleuning aan te passen aan de gewenste afstanden. Op deze manier zit u altijd comfortabel tijdens de training en ingrijpende blessures worden voorkomen.

Door middel van de handpuls sensoren kunt wordt er precies aangegeven welke zone u aan het trainen bent. Ook bestaat de mogelijkheid om van een film of serie te kijken, door de meegeleverde tablethouder te gebruiken.

Voor en nadelen Cardio Fit B20 X-Bike

Met de tablethouder kunt u ontspannen tijdens uw training.
De rugleuning en zadel zijn verstelbaar.
Met de verschillende weerstand niveau’s altijd op eigen niveau trainen.
 De weerstanden kunnen alleen handmatig aangepast worden.

Meest gestelde vragen over de opvouwbare hometrainer

Is er regelmatig een opvouwbare hometrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een opvouwbare hometrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding inklapbare hometrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen opvouwbare hometrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste inklapbare hometrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen opvouwbare hometrainers beschikbaar is zetten we die direct in onze opvouwbare hometrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 inklapbare hometrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met opvouwbare hometrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste inklapbare hometrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke opvouwbare hometrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke inklapbare hometrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste opvouwbare hometrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop inklapbare hometrainer direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de opbouwbare hometrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de inklapbare hometrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste opvouwbare hometrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.