1. Ninja
  2. Ninja BN800EU

Ninja BN800EU

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Ninja BN800EU verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Ninja BN800EU.

Specificaties Ninja BN800EU

Merk

Ninja

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Pureren, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

3

Afmetingen

Breedte: 26 cm

Hoogte: 48 cm

Diepte: 19 cm

Omschrijving van Ninja BN800EU

Met de Ninja BN800EU haal je een veelzijdige foodprocessor in huis die je in staat stelt om moeiteloos allerlei gerechten te bereiden. Naast het standaard mengen en pureren van ingrediënten, wordt deze foodprocessor geleverd met verschillende opzetstukken die je in staat stellen om een breed scala aan culinaire creaties te maken. Met het blender opzetstuk kun je bijvoorbeeld heerlijke en verfrissende smoothies maken. Daarnaast kun je met de kneedhaak eenvoudig deeg bereiden voor heerlijke taarten en gebakjes. De snijbladen zijn perfect voor het raspen en snijden van groenten, waarbij je zelf de gewenste dikte kunt instellen. Wat deze foodprocessor echt onderscheidt, zijn de automatische verwerkingsprogramma's. Met slechts een druk op de knop kun je het juiste programma selecteren en de foodprocessor zal de rest voor je doen. Of je nu een soep wilt maken, noten wilt malen of ijs wilt crushen, deze machine kan het allemaal aan. Voor de hardere ingrediënten kun je gebruik maken van de pulsestand, die een extra boost aan vermogen biedt voor een korte periode. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de foodprocessor, want alle losse onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden geplaatst. Met de Ninja BN800EU wordt het bereiden van maaltijden een eitje!

Pluspunten
  • Met de 5 automatische programma's heb je met één druk op de knop de juiste instellingen voor jouw bereidingen. Dankzij het vermogen van 1200 watt hak en snijd je ook harde en grove ingrediënten fijn, zoals noten. Bij deze foodprocessor zit ook een blender, zodat je smoothies kunt maken.

Minpunten
  • Bij de accessoires zit er geen opbergtas of -bak bij.

Veelgestelde vragen over Ninja BN800EU

Ninja BN800EU kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 48 cm
Breedte: 26 cm
Diepte: 19 cm
Inhoud: 2,1 l

Ninja BN800EU is een Foodprocessor met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Pureren, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 3 standen.

Ninja BN800EU is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Ninja BN800EU:

Wij hebben onderzocht waar Ninja BN800EU voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines