1. Moulinex
  2. Moulinex Companion XL YY5039FG

Moulinex Companion XL YY5039FG

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Moulinex Companion XL YY5039FG verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Moulinex Companion XL YY5039FG.

Specificaties Moulinex Companion XL YY5039FG

Merk

Moulinex

Type keukenmachine

 

Cookprocessor

Vermogen

 

1550 W

Bereidingsfuncties

 

Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Pasta maken, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden

Inhoud

 

4,5 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

12

Afmetingen

Breedte: 31 cm

Hoogte: 35 cm

Diepte: 32 cm

Omschrijving van Moulinex Companion XL YY5039FG

De Moulinex Companion XL YY5039FG is een revolutionaire keukenmachine die al je kookbehoeften vervult. Met zijn 12 automatische programma's is dit apparaat een ware alleskunner. Of je nu wilt koken, slow cooking, roeren, roerbakken, bruinen, mixen, kneden of kloppen, met slechts een paar drukken op de knop doet de Companion XL het voor je. Maar als je liever zelf creatief aan de slag wilt gaan, kun je ook gebruik maken van de handmatige functie. Het bedieningspaneel van de Companion XL is gebruiksvriendelijk en beschikt over handige knoppen voor de verschillende instellingen. Met een kominhoud van 3 liter kun je moeiteloos maaltijden bereiden voor wel 10 personen. En dankzij het temperatuurbereik van 30 tot 150 graden Celsius kun je voor elk recept de ideale temperatuur kiezen. Bij de Moulinex Companion XL wordt ook een kookboek meegeleverd met maar liefst 300 heerlijke recepten. Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint met koken, dit kookboek biedt volop inspiratie en laat je kennismaken met nieuwe smaken en gerechten. Met de Moulinex Companion XL YY5039FG wordt koken een ware culinaire ontdekkingsreis.

Pluspunten
  • Met 12 automatische programma's neemt de multifunctionele foodprocessor al het werk uit handen. Je kunt niet alleen koude bereidingen maken, maar ook warme. Dankzij het temperatuurbereik van 30 tot 150 graden Celsius heeft elk recept zijn eigen temperatuur.

Minpunten
  • Vanwege de grote inhoud van 3 liter neemt de foodprocessor veel ruimte in.

Veelgestelde vragen over Moulinex Companion XL YY5039FG

Moulinex Companion XL YY5039FG kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 35 cm
Breedte: 31 cm
Diepte: 32 cm
Inhoud: 4,5 l

Moulinex Companion XL YY5039FG is een Cookprocessor met een vermogen van 1550 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Pasta maken, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden. Het heeft bovendien 12 standen.

Moulinex Companion XL YY5039FG is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Moulinex Companion XL YY5039FG:

Wij hebben onderzocht waar Moulinex Companion XL YY5039FG voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines