Miele vaatwasser kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Miele vaatwasser vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Miele vaatwassers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Miele afwasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Als je gaat voor een Miele vaatwasser dan ben je er altijd van verzekerd dat je een kwalitatief goed apparaat aanschaft. Ideaal is namelijk het speciale Eco programma dat op iedere Miele vaatwasser aanwezig is, hierdoor wordt er een stuk minder energie en water gebruikt tijdens een van de vele wasprogramma’s.

Fijn is ook dat de Miele vaatwassers vrijwel allemaal zijn uitgerust met een startuitstel functie, hiermee kun je zelf bepalen wanneer de vaat moet worden schoongemaakt. Geschikt voor mensen met daltarief dus. Om het eenvoudig te maken hebben we een top 5 Miele vaatwasser opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Hierdoor kun jij een weloverwogen keus maken als je op zoek bent naar een Miele vaatwasmachine.

1. Miele G 6660 SC Vi

beste koop vaatwasser

De Miele G 6660 SC Vi is een vaatwasser met verschillende mogelijkheden. Laten we bijvoorbeeld beginnen met het feit dat deze afwasmachine haar deur na elk programma opent, op deze manier wordt jouw vaat goed droog en hoef je niet zelf met de thee handdoek eroverheen. Daarbij heb je de keus uit 5 verschillende wasprogramma’s zoals een energiebesparend programma, programma voor glaswerk of gewoon een wasprogramma voor de dagelijkse afwas.

Gemakkelijk is ook dat je de bovenkorf kunt verstellen in hoogte, dit kan naar eigen wens waardoor het mogelijk wordt om grotere pannen en schalen in de onderkorf te laten passen.

Ook heb je de mogelijkheid om pannen of schalen met aangekoekte etensresten goed schoon te krijgen, hiervoor zet je eenvoudig het intensieve wasprogramma aan. Op dat moment wordt er schoongemaakt met water op hoge temperaturen zodat hardnekkig vuil goed verwijderd wordt.

Energie en water besparen is ook eenvoudig met deze Miele vaatwasmachine door het halve beladingsprogramma. Heb je bijvoorbeeld maar een halfvolle vaatwasser, dan kun je dit programma gebruiken waardoor minder water en energie wordt verspild.

Voor- en nadelen Miele G 6660 SC Vi

De G 6660 SC Vi is een Miele inbouw vaatwasser wat zo zijn voordelen heeft. Zo is de vaatwasmachine altijd mooi weggewerkt en is het een lust voor het oog. Wel heb je voor de Miele inbouw vaatwasser een frontpaneel nodig, deze wordt helaas niet bij aanschaf meegeleverd en moet zelf geregeld worden.

Ben er ook van bewust dat je goed de maten van je keuken opmeet zoals de nishoogte, dan ben je er altijd van verzekerd dat de nieuwe Miele afwasmachine goed past. Meegeleverd krijg je wel een aan- en afvoerslang met daarbij een handleiding.

 Keuze uit 5 verschillende wasprogramma’s.
 De deur van de vaatwasser opent na programma voor betere droging.
 Energiezuinig in gebruik door de energieklasse A+++ -10%.
 Helaas geen intensieve zone voor hardnekkig vuil, wel een intensief wasprogramma.

2. Miele G 7152 SC Vi

Met de Miele G 7152 SC Vi wordt alle vaat weer goed schoon. Zo worden aangekoekte schalen, borden en kristallen wijnglazen weer glanzend schoon. Het apparaat beschikt ook over 3 verschillende was programma’s, namelijk het delicate programma dat zorgvuldig omgaat met glaswerk om barsten en scheuren te voorkomen.

Daarnaast is er nog het standaard programma die de vaat afspoelt op een temperatuur van 55 graden Celsius. Ook is er een intensief programma dat gebruikt wordt om aangekoekte resten uit ovenschalen te verwijderen.

Ten slotte kan je met het QuickPowerWash programma de vaat binnen 58 minuten schoon krijgen. Verder is dit model voorzien van sensoren die kunnen zien hoe vol de vaatwasser is. Mochten er maar een paar borden in staan dan wordt het programma daar automatisch op aangepast, zo wordt het energie- en waterverbruik beperkt.

Voor- en nadelen G 7152 SC Vi

Naast de Miele G 7152 SC Vi ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde items. Er wordt een handleiding meegeleverd die je uit zal leggen hoe het apparaat werkt. Daarnaast ontvang je een af- en aanvoer slang om de Miele G 7152 SC Vi aan te sluiten op het water.

Bovendien worden er ook nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd die je nodig hebt bij de montage van het apparaat. Wat ook handig is om te weten zijn de afmetingen en het gewicht van dit type.

Zo weegt het apparaat 47 kg en zijn de afmetingen 57 x 59,8 x 81 cm. Dit moet je weten omdat je dit apparaat in moet bouwen en er dus zeker van moet zijn dat het model past.

Het apparaat produceert maar 43 dB bij het zetten van de koffie.
De machine opent zich automatisch voor een beter droog resultaat.
Het apparaat is erg zuinig en heeft het energielabel A+++.
⨯ Niet te bedienen via een app.

3. Miele G 4383 SC Vi

beste vaatwasmachine

Met de Miele G 4383 SC Vi wordt alle vaat weer binnen no time schoon. Met plaats voor 14 couverts is er altijd plek voor de vieze vaat. Dankzij de extra lange geleiderails maakt het niet uit hoeveel borden of pannen er in de onderkorf zitten, zo trek je zelfs een volgeladen onderkorf gemakkelijk uit de machine.

Ook is de bestekbak te verstellen op hoogte waardoor jij aan het einde van het programma het bestek weer eenvoudig terug legt op zijn plek. Geef je een feestje en heb je snel nog wat borden of kopjes nodig dan is dat geen probleem. Kies dan voor het versnelde programma waarmee jij in de helft van de tijd alle borden en kopjes weer goed schoon krijgt.

Voor- en nadelen G 4383 SC Vi

Bij de Miele G 4383 SC Vi worden altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Als eerst ontvang je namelijk een handleiding waarin wordt verteld hoe het apparaat precies werkt.

Ook wordt er installatiemateriaal meegeleverd die je nodig hebt bij de montage van het apparaat. Bovendien worden de aan- en afvoerslang ook standaard meegeleverd, deze heb je namelijk nodig om de machine aan te sluiten op het water.

De Miele G 4383 SC Vi heeft een gewicht van 45,5 kg en is 57 x 60 x 80,5 cm groot. Handig om te weten doordat niet elke vaatwasser overal past.

Spoel vaat sneller af met het versnelde programma.
 Dit model is een stuk ruimer dan de meeste in zijn klasse.
Met plaats voor 14 couverts spoel jij veel vaat in één keer af.
Dit apparaat is minder zuinig en heeft het energielabel A++.

4. Miele G 6620 SC BW

vaatwasser aanbieding

De Miele G 6620 SC BW zorgt ervoor dat alle vaat van bijvoorbeeld een familiediner in één keer weer schoon is. Met plek voor 14 couverts is er bijna altijd ruimte voor de vieze vaat. Kies uit een van de programma’s van de dit type voor een optimaal schone vaat. Zo heb je het intensieve programma dat geschikt is voor aangekoekte ovenschalen en dergelijke.

Daarnaast heb je nog het delicate programma wat bedoeld is voor wijnglazen en andere fragiel glaswerk. Dit programma gaat voorzichtig met het glaswerk om zodat je barsten en scheuren in de glazen voorkomt.

Ten slotte is er nog het snelle programma waarmee je in korte tijd borden en kopjes goed schoon krijgt. Het apparaat is ook voorzien van een resttijd indicator waarop je kan aflezen hoelang het programma nog duurt.

Verder zal de klep van dit model automatisch opengaan wanneer een programma klaar is, zo komt de vaat droger uit het apparaat en kan je ze direct weer op hun plek zetten.

Voor- en nadelen G 6620 SC BW

Bij de Miele G 6620 SC BW worden een aantal items altijd standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding waarin uitgelegd wordt hoe het apparaat bediend moet worden. Daarnaast worden de aan- en afvoerslang ook standaard meegeleverd bij dit model.

Deze heb je namelijk nodig om de machine te voorzien van stromend water. Verder heeft de Miele G 6620 SC BW de afmetingen van 60 x 59,8 x 84,5 cm en heeft het een gewicht van 52 kg. Dit moet je weten omdat niet Miele vaatwasser in elke keuken past.

De duur van elk programma wordt verkort.
De klep wordt automatisch geopend voor een beter droog resultaat.
Beschikt over een eco-programma dat sneller is dan gemiddeld.
Beschikt niet over een speciale plek voor aangekoekte schalen.

5. Miele G 7150 Vi

aanbieding vaatwasser

De Miele G 7150 Vi is een zuinig model die zijn werk goed verricht. Zo krijg je aan de hand van 8 verschillende programma’s alle vaat weer spik en span. Er is één programma bedoeld om aangekoekte etensresten te verwijderen uit schalen en pannen.

Daarnaast is er ook een programma dat geschikt is voor glaswerk. Hierbij zal het apparaat voorzichtig omgaan met het fragiele glas dat er in staat zodat er geen barsten in komen.

Bovendien zit er een sensor in dit model die nagaat hoe vol de machine staat. Vervolgens wordt het water- en energieverbruik hierop aangepast zodat je niet te veel energie en water verspilt. Bij dit type zal de deur van de Miele G 7150 Vi ook automatisch openen als het programma is afgelopen, zo wordt de vaat sneller en beter droog.

Voor- en nadelen G 7150 Vi

Naast de Miele G 7150 Vi worden er nog een aantal spullen standaard meegeleverd. Ten eerste ontvang je een handleiding die je zal helpen bij het installeren van het apparaat. Daarnaast wordt er nog wat installatiemateriaal meegeleverd die je nodig hebt bij de montage van de Miele G 7150 Vi.

Bovendien worden de aan- en afvoerslang ook standaard meegeleverd. Hiermee sluit je het model aan op het water systeem bij jou thuis. Verder bedraagt het gewicht van dit model 46 kg en zijn de afmetingen ervan 57 x 59,8 x 81 cm. Je moet namelijk wel weten of deze past in jou keuken.

De klep opent automatisch voor een beter droog resultaat.
Voorzien van binnenverlichting voor meer overzicht.
Het apparaat is erg zuinig en heeft het energielabel A+++-10%.
Dit model produceert een geluid van 44 dB.

Meest gestelde vragen over Miele vaatwasmachines

Is er regelmatig een Miele vaatwasser aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Miele vaatwasser aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Miele vaatwasser actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Miele cashback vaatwasser te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Miele actie vaatwasser geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een Miele afwasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze Miele vaatwasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Miele vaatwasmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Miele vaatwasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Miele vaatwasser van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Miele vaatwasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Miele vaatwasmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Miele vaatwasmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de Miele vaatwasser beste koop direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste Miele afwasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Miele vaatwassers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Miele vaatwasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.