Home » Huishouden » Stofzuiger » Miele stofzuiger
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Deposito
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Gas & Stroom
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering
;

Start hier met besparen

Miele stofzuiger kopen in 2022

img
Auteur: Dennis Stevens
Functie: product expert

Goedkope Miele stofzuiger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Miele stofzuigers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Miele stofzuigers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Resultaat 1–12 van de 100 resultaten wordt getoond

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis ruilen
 • Beste webwinkel 2021
 • 13 échte winkels
Start met winkelen ★★★★★: 4,7 / 5
N Actuele Prijzen
N Beste levervoorwaarden
N Alles op 1 centrale plek

Je wil een Miele stofzuiger kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare Miele stofzuigers, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die Miele stofzuigers verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 Miele stofzuiger samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse Miele stofzuigers.

1. Miele Complete C3 EcoLine Comfort

De Miele Complete C3 EcoLine Comfort is het nieuwe paradepaardje van Miele en mag dan ook met trots op nummer 1 staan. Het nieuwste model is voorzien van nieuwe technische snufjes die het stofzuigen nog makkelijker en vooral comfortabeler maken. Qua vormgeving is er niet enorm veel veranderd in verhouding met vorige modellen.

Wel zien we grote verschillen bij het handvat de nieuwe Miele Complete C3 EcoLine Comfort. Het is voortaan mogelijk om middels dit ergonomische en zeer innovatieve handvat de stofzuiger te besturen. Je past de zuigstand makkelijk aan en kunt met één simpele druk op de knop de snoer weer inhalen.

Met een vermogen van 550 Watt beschikt dit apparaat over een aardige zuigkracht welke je kan toepassend op een flink aantal grond types. Met name voor harde vloeren en laagpolige tapijten kun je met de Miele Complete C3 EcoLine Comfort uitstekend uit de voeten.

De relatief lange kabellengte van 8,5 meter zorgt ervoor dat jij overal bijkomt. Samen met de standaard bijgeleverde accessoires waarvan een deel handig is opgeborgen in de stofzuiger zelf. Je zult hier de kierenzuigmond, meubelzuigmond en zachte afstofborstel treffen. Met 72 dB is het verder een relatief stille variant.

Voor- en nadelen van de Miele Complete C3 EcoLine Comfort

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Zoals we al zeiden ontvang je de kierenzuigmond, meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Natuurlijk krijg je ook de combiborstel en een HEPA 13-filter om allerlei allergieën tegen te gaan. Erg handig is ook dat je één HyClean G/N stofzuigerzak krijgt bijgeleverd.

✓ Belangrijkste bediening middels het innovatieve handvat
✓ Voorzien van een HEPA 13- filter voor allergieën
✓ Accessoires handig opgeborgen onder de kap
⨯ Geen standaard parketborstel meegeleverd
⨯ Relatief zware stofzuiger van 8,2 kilo

2. Miele Complete C3 EcoLine Parquet XL

De Miele Complete C3 EcoLine Parquet XL kent veel gelijkenissen in verhouding met de vorige stofzuiger van Miele. Deze variant laat zich voornamelijk kenmerken door de energiezuinigheid en grote parketborstel voor schadegevoelige vloeren. De Miele Complete C3 EcoLine Parquet XL is dan ook uitermate geschikt voor de delicate houten vloer. Logischerwijs zorgt de extra grote zuigmond voor het sneller schoonmaken van de vloeren. Dit model is dan ook sterk aan te raden met een grote woning.

Naast de extra grote parketborstel krijg je bij de Miele Complete C3 EcoLine Parquet XL ook een combiborstel meegeleverd. Deze kun je weer goed gebruiken op harde vloeren en laagpolige tapijten en vloerkleden. Handig, want in Nederland is vrijwel iedere bovenverdieping (deels) gestoffeerd.

In tegenstelling tot het vorige model is het handvat niet voorzien van knoppen om met één druk de zuigstand aan te passen of snoer op te rollen. Wel is het mogelijk om de kleinere accessoires op te bergen onder de kap. Zoeken naar opzetstukjes is verleden tijd.

Het regelen van de zuigstand of het oprollen van de draad doe je gemakkelijk door het indrukken van de knoppen op de stofzuiger zelf. Dit kan ook met voet waardoor bukken niet perse nodig is. Verder kun je goed te werk gaan door een snoerlengte van 8,5 meter.

Voor- en nadelen van de Miele Complete C3 EcoLine Parquet XL

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Namelijk, de grote variant van de parketborstel, een combiborstel, de kierenzuigmond, meubelzuigmond en als laatste de zachte afstofborstel.

✓ Beschermde parketborstel voor delicate vloeren zoals hout
✓ Parketborstel is extra groot voor snellere schoonmaakbeurten
✓ Zuig standen regelen met je voet zonder te bukken
✓ Handige opbergruimte voor kleinere accessoires
⨯ Relatief zware stofzuiger van 8,2 kilo

3. Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

De Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog is een ander type model dan de hierboven vermelde varianten. Dit zul je ook goed terugzien in de vormgeving van deze stofzuiger. Dit type blinkt vooral uit in het verwijderen van de haren van huisdieren. Mede door haar enorme zuigkracht die snelheden van boven de 100 KM per uur bereikt is geen enkel haartje de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog te slim af. Deze zuigkracht wordt bereikt door de relatief hoge vermogen van 890 Watt.

Ook hoogpolige tapijten zijn geen enkel probleem met de standaard meegeleverde turboborstel. Goed om te weten is dat dit model in tegenstelling tot de vorige modellen niet over een stofzuiger zak beschikt. Al het vuil wordt opgevangen in een handige uitneembare doorzichtige stof bak. Wendbaarheid is een standaard door de handige 360 graden draaiende wieltjes, het eindeloos trekken is voorbij. Wel is er flink bespaart op de snoerlengte van maar 6 meter.

Een ander handig technisch snufje is de geïntegreerde zachte afstofborstel die je na het afnemen van de stang makkelijk naar beneden schuift. Erop klikken is niet eens meer nodig.

Met het HEPA 13-filter ben je opgewassen tegen allergieën. Ook de vuiligheid bij het legen van de stof bak is nihil. Met één druk op de knop leeg je deze. Zo makkelijk was het nog nooit. De Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog is een echte aanrader!

Voor- en nadelen van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Namelijk, de turboborstel, een combiborstel, de kierenzuigmond en meubelzuigmond. De zachte afstofborstel is geïntegreerd in de stang en makkelijk naar beneden te schuiven. Ook een HEPA 13-filter zit er standaard bij.

✓ Dierenharen verwijderen is een makkie met de turboborstel en zuigkracht
✓ Zeer hoge zuigkracht met een vermogen van 890 Watt
✓ HEPA 13-filter ideaal voor mensen met allergieën
✓ Geen vervelende stofzuigerzakken maar opvangbak
⨯ Geen standaard parketborstel voor delicate vloeren meegeleverd
⨯ Relatief korte snoerlengte van 6 meter

4. Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor

De Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor voorziet je van een hoge kwaliteit tegen een relatief lage aanschafprijs. Zoals je wellicht al aan de vormgeving had gezien is dit een iets ouder model. Desalniettemin is de Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor uitermate geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolige tapijten. Daarboven op zijn kwetsbare vloeren zoals die van hout ook geen enkel probleem met de parket- en combiborstel.

In tegenstelling tot de nieuwere modellen van Miele krijg je bij dit model wel standaard alle opzetstukken voor alle soorten vloeren.

Dit variant is wel wat luidruchtiger met een maximaal geluidsniveau van 79 dB en heeft een snoerlengte van 6,5 meter. Niet volgens iedereen helemaal de juiste lengte maar goed. Wel ben je voorzien van handige opzetstukjes voor bijvoorbeeld het stofzuigen van de auto, bank of trap. Berg deze makkelijk op onder de kap van de Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor. Qua energiezuinigheid presteert dit model ook nog vrij goed, dit komt mede door de EcoLine motor.

Voor- en nadelen van de Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Namelijk, de parketborstel, een combiborstel, de kierenzuigmond, meubelzuigmond en de zachte afstofborstel. Doordat dit model wat over een ouder bouwjaar beschikt is deze nog niet voorzien van een HEPA 13-filter om allergieën tegen te gaan. Met een vermogen van 550 Watt heb je een krachtige zuiger tegen een goede aanschafprijs.

✓ Standaard meegeleverde parketborstel voor schadegevoelige vloeren
✓ Opzetstukjes makkelijk onder de kap opbergen
✓ Relatief hoog geluidsniveau met 79 dB
⨯ Geen turboborstel voor dierenharen en grove tapijten
⨯ Niet voorzien van een HEPA 13-filter

5. Miele Compact C1 EcoLine Hardfloor

We hebben de Miele Compact C1 EcoLine Hardfloor niet voor niets in onze top 5 verwerkt. Aan de naam en vormgeving heb je wellicht al gemerkt dat dit een ouder model betreft. Het grootste voordeel hiervan is dat je over de kwaliteit van Miele beschikt tegen een lage aanschafprijs. Nadeel is dat je niet over de nieuwste technische snufjes bent voorzien. Echter is voor veel mensen voornamelijk de zuigkracht belangrijk.

Je krijgt bij de aankoop van de Miele Compact C1 EcoLine alle borstel en opzetstukken die je nodig hebt bijgeleverd. In tegenstelling tot de nieuwe modellen ontvang je in dit geval wel een parket- en combiborstel. Uitermate geschikt voor houten en harde vloeren en niet te vergeten, laagpolige tapijten en vloerkleden.

Natuurlijk kunnen de kleinere opzetstukken ook niet achterblijven. Deze kun je helaas niet opbergen onder de kap maar hiervoor krijg je de VarioClip meegeleverd die je makkelijk bevestigt aan de stofzuigerbuis. Met een vermogen van 550 Watt ben je voorzien van een hoge zuigkwaliteit. Houd wel rekening met een minimale snoerlengte van maar 5,5 meter. Op dit soort punten scoren de nieuwere modellen echt een stuk beter.

Voor- en nadelen van de Miele Compact C1 EcoLine

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Namelijk, de parketborstel, een combiborstel, de kierenzuigmond, meubelzuigmond en de zachte afstofborstel. Ook de AirClean Plus filter, HyClean stofzuigerzak en de VarioClip zitten allemaal bij je bestelling. Deze stofzuiger doet wat die moet doen, goed zuigen!

✓ Speciale parketborstel voor schadegevoelige vloeren
✓ Door het clip-systeem is de Miele Compact C1 makkelijk op te bergen
✓ Relatief hoog geluidsniveau van maximaal 79 dB
⨯ Handige VarioClip voor kleinere opzetstukjes
⨯ Zeer korte snoerlengte van 5,5 meter

Is er regelmatig een Miele stofzuiger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Miele stofzuiger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Miele stofzuiger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Miele stofzuiger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Miele stofzuiger geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Miele stofzuiger beschikbaar is zetten we die direct in onze Miele stofzuiger review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Miele stofzuiger aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Miele stofzuiger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Miele stofzuiger 2200 watt

Op zoek naar een Miele stofzuiger 2200 Watt? We zullen je eerst even kort uitleggen hoe het vermogen van een stofzuiger Miele wordt uitgedrukt. Onder de modellen van Miele kan het vermogen verschillen. Namelijk tussen de 2000, 1600 en 550 Watt.

Zoals je ziet wordt het vermogen uitgedrukt in de eenheid Watt. Dit getal vertelt je hoeveel energie het apparaat vergt voor om de motor op de juiste manier te laten werken. We kunnen dan ook stelen; hoe hoger het wattage, hoe meer energie de stofzuiger Miele vraagt.

Miele stofzuiger 2200 watt en de zuigkracht

Het is niet standaard zo dat een hoog vermogen betekent dat je bent voorzien van een krachtige zuigkracht. Echter zijn er andere factoren die een grotere invloed hebben op de totale zuigkracht. Zo is het juiste opzetstuk en een volledig afgesloten luchtstroom velen malen belangrijke voor een optimale zuigkracht.

Echter is er qua wet- en regelgeving wel het een ander veranderd. Stofzuigproducten mogen sinds 2017 geen motoren meer produceren met een wattage van boven de 900 Watt. Je zult wellicht denken dat de zuigkracht sinds deze regel is afgenomen maar dat is niet zo.

Door innovatieve ontwikkelingen zoals de verbeterde luchtstroom van Miele is de zuigkracht van modellen na 2017 juist beter geworden. Het is nog wel mogelijk om een Miele stofzuiger 2200 Watt te kopen. Wel weet je zeker dat je over een model met het bouwjaar 2017 of daarvoor beschikt

Miele stofzuiger 1600 watt

Op zoek naar een Miele stofzuiger 1600 Watt? We zullen je eerst even kort uitleggen hoe het vermogen van een stofzuiger Miele wordt uitgedrukt. Onder de modellen van Miele kan het vermogen verschillen. Namelijk tussen de 2000, 1600 en 550 Watt.

Zoals je ziet wordt het vermogen uitgedrukt in de eenheid Watt. Dit getal vertelt je hoeveel energie het apparaat vergt voor om de motor op de juiste manier te laten werken. We kunnen dan ook stelen; hoe hoger het wattage, hoe meer energie de stofzuiger Miele vraagt.

Miele stofzuiger 1600 watt en de zuigkracht

Het is niet standaard zo dat een hoog vermogen betekent dat je bent voorzien van een krachtige zuigkracht. Echter zijn er andere factoren die een grotere invloed hebben op de totale zuigkracht. Zo is het juiste opzetstuk en een volledig afgesloten luchtstroom velen malen belangrijke voor een optimale zuigkracht.

Echter is er qua wet- en regelgeving wel het een ander veranderd. Stofzuigproducten mogen sinds 2017 geen motoren meer produceren met een wattage van boven de 900 Watt. Je zult wellicht denken dat de zuigkracht sinds deze regel is afgenomen maar dat is niet zo.

Door innovatieve ontwikkelingen zoals de verbeterde luchtstroom van Miele is de zuigkracht van modellen na 2017 juist beter geworden. Het is nog wel mogelijk om een Miele stofzuiger 1600 Watt te kopen. Wel weet je zeker dat je over een model met het bouwjaar 2017 of daarvoor beschikt

Wat is de beste Miele stofzuiger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Miele stofzuiger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Miele stofzuiger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Miele stofzuiger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Miele stofzuiger direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Miele stofzuiger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Miele stofzuigers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Miele stofzuiger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Prijs van de stofzuiger Miele

Miele staat bekend om haar hoge kwaliteit. Helaas hangt hier wel een prijskaartje aan. Desalniettemin is het mogelijk om de stofzuiger Miele voor een minimale prijs van € 100,- aan te schaffen. We spreken dan wel over een verouderd model. Grootste voordeel is dat je een lagere aanschafprijs betaald, nadeel is dat je stofzuiger Miele niet over de nieuwste technische snufjes beschikt.

Ga je bijvoorbeeld voor de Miele stofzuiger best getest dan zul je wel wat meer betalen. Logischerwijs is het vaak de nieuwste uitvoering welke is voorzien van de nieuwste innovaties. De prijs van de nieuwste modellen kosten ongeveer tussen de € 200,- en € 300,-. 

Denk goed na over je eigen wensen en behoeften wanneer je kiest voor stofzuiger miele kopen. Wil je niet teveel betalen maar wel profiteren van de Miele stofzuiger beste koop? 

Je kunt specifiek op zoek gaan naar een Miele stofzuiger aanbieding. Daarnaast is het goed om te weten dat de prijs stijgt naarmate er meer accessoires zijn meegeleverd. Je kunt dus ook voor een minder uitgebreide stofzuiger Miele kiezen. Als je dit combineert met een aanbieding Miele stofzuiger heb je al helemaal een goede deal!

Stofzuiger Miele aanbieding en de aandachtspunten

Wat extra tips over de stofzuiger Miele aanbieding om nog wat extra te kunnen besparen? Lees dan nog zeker even verder.

Wij gaan ervan uit dat wanneer je op zoek bent naar Miele stofzuiger actie voornamelijk op zoek bent naar een goede prijs. Desalniettemin wil je wel over de zo comfortbal mogelijke functionaliteiten beschikken. Je kunt sowieso gebruik maken van onze stofzuiger Miele top 5.

Echter zul je wel rekening moeten houden dat je bij een voordeliger model in combinatie met aanbieding stofzuiger Miele wat moet inleveren op de totale functionaliteiten. Hoe meer randaccessoires, hoe hoger de aanschafprijs. 

Tevens ook nog even goed om te weten dat er speelgoed stofzuigers van Miele op de markt zijn. Je zult ze herkennen aan de zeer lage prijs. Voor € 35,- kun je helaas geen echte Miele krijgen. Dat dacht een man laatst ook wat tot een hilarisch moment heeft geleid.

Dennis Stevens

Dennis Stevens

Product expert

Welkom, mijn naam is Dennis Stevens. Ik hoop dat de informatie op deze pagina je kan helpen in de keuze voor het best passende product bij jouw wensen. Naast handige weetjes maken we objectieve vergelijkingen, zo weet je zeker dat je er met de scherpste prijs vandoor gaat.

Meest bezochte producten

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Welke retailers vergelijken wij onder andere?

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken