Metabo bouwradio kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Metabo bouwradio vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Metabo bouwradio’s vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Metabo bouwradio? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een Metabo bouwradio wordt muziek luisteren weer leuk op de bouwplaats. Nooit meer last van ruis tijdens het luisteren en overal op de bouw ontvangst om zo je favoriete muziek te luisteren. Handig is ook dat een Metabo bouwradio werkt op een accu, dit betekent dat je niet afhankelijk bent van netstroom.

Ook hoef je bij Metabo bouwradio’s jezelf niet zorgen te maken over een stootje of wat water en stof. De behuizing is namelijk stof- en spatwater dicht. Eigen muziek luisteren is ook geen enkel probleem met de aux en bluetooth mogelijkheden. Bekijk hieronder de top 4 Metabo bouwradio’s om erachter te komen welke het best geschikt is voor jou.

1. Metabo R 12-18 DAB+ BT

bouwradio vergelijken

Met de Metabo R 12-18 DAB+ BT luister je zonder ruis naar al je favoriete radiozenders. Met dank aan het DAB+ signaal zal deze niet storen met andere signalen of door de aanwezigheid van staal. Ook heb je met het DAB+ signaal toegang tot meerdere zenders als bij een FM radio.

Deze radio is aan te sluiten op netstroom, als je liever een accu wilt is dat ook mogelijk maar deze moet je er wel apart bij bestellen. Tevens is dit apparaat combitabel met elke soort accu van Metabo tussen de 12 en 18 volt.

Een handige functionaliteit is het verlichte display waar je eenvoudig af kunt lezen wat de status is van de accu en op welke frequentie je zit te luisteren. Wil je toch liever naar je eigen muziek luisteren? Dan kan je met dit prachtige apparaat ook verbinding maken met bluetooth, om zo je eigen playlist aan te zetten.

Voor- en nadelen R 12-18 DAB+ BT

Bij de Metabo R 12-18 DAB+ BT wordt alleen een netsnoer meegeleverd als extra product. Natuurlijk krijg je er ook een handleiding bij, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop.

Eenvoudig je eigen muziek streamen met de bluetooth functie.
Luister geruisloos naar elke zender met het DAB+ signaal.
Werkt op zowel netstroom als op een accu.
×  Wordt geleverd zonder accu.

2. Metabo R 12-18 BT

aanbieding bouwradio

Met de Metabo R 12-18 BT luister je zowel naar alle radio zenders als naar je eigen afspeellijst. Het is namelijk niet alleen mogelijk om alleen maar naar FM of AM te luisteren, maar ook stream je eenvoudig vanaf je tablet of smartphone je eigen muziek. Sluit deze bouwradio aan op netstroom als dat aanwezig is en anders kan de Metabo R 12-18 BT ook muziek afspelen als er een accu op aan is gesloten.

Een klein minpunt is wel dat je er standaard geen accu bij krijgt, deze moet je er apart bij bestellen. Een zeer handige specificatie is het verlichte display die aangeeft wanneer de accu opgeladen moet worden en welke zender je aan het beluisteren bent. Zo zit je nooit met een lege batterij tijdens het werk.

Voor- en nadelen R 12-18 BT

Bij de Metabo R 12-18 BT krijg je, zoals bij alle elektronische apparaten meestal het geval is, een handleiding. In deze handleiding staan alle functies van het apparaat nog een keer duidelijk uitgelegd. Ook krijg je er een netsnoer bij zodat je niet direct een accu hoeft te bestellen.

Sla al je favoriete radiozenders gemakkelijk op.
Werkt zowel met een accu als op netsnoer.
Met bluetooth stream je eenvoudig je eigen muziek.
×  Wordt standaard geleverd zonder accu.

3. Metabo R 12-18

beste bouwradio

Met de Metabo R 12-18 geniet je tijdens het werk van alle radio zenders. Deze Metabo bouwradio is zeer geschikt voor grote werkplaatsen of bouwplaatsen. De R 12-18 werkt op netstroom of accu, deze accu krijg je overigens niet standaard meegeleverd. Als je toch graag een accu wilt, deze radio is te gebruiken met alle Metabo accu’s tussen de 12 en 18 volt.

Een ander handige functionaliteit van deze prachtige bouwradio is het verlichte display. Op dit display zie je de status van de accu en de frequentie waarop je muziek aan het luisteren bent. Zo weet je ten alle tijden wanneer de accu moet worden opgeladen.

Voor- en nadelen R 12-18

Bij de Metabo R 12-18 ontvang je natuurlijk een netsnoer waarmee je de radio in het stopcontact doet om dit apparaat aan te kunnen zetten. Er wordt geen accu bijgeleverd, deze moet je er apart bij bestellen.

Zeer geschikt voor grote bouwterreinen.
Sla al je favoriete radiozenders eenvoudig op.
Beschikt over een duidelijk verlicht scherm.
×  Geen bluetooth functie.

4. Metabo PowerMaxx RC

bouwradio aanbieding

De Metabo PowerMaxx RC WildCat is een zeer compacte radio geschikt voor elke bouwplaats. Dit apparaat functioneert op netstroom en op accu’s. Deze accu wordt er helaas niet standaard bijgeleverd, maar is wel apart te bestellen. Dit is het 10,8 Li-Ion accupack van Metabo. Als de PowerMaxx RC WildCat voldoende is opgeladen kan je er zelfs andere accu’s mee opladen.

Een minpunt dat we hebben kunnen ontdekken is dat je geen bluetooth functie hebt en ook geen DAB+ signaal. Wat dit apparaat dan wel zo geschikt maakt voor op bouwlocaties, is dat hij goed tegen een stootje kan en bestand is tegen stof en spatwater.

Voor- en nadelen PowerMaxx RC WildCat

Bij de Metabo PowerMaxx RC WildCat worden geen extra’s meegeleverd in tegenstelling tot vergelijkbare radio’s. Overigens ontvang je wel een handleiding met een uitgebreide uitleg over de PowerMaxx RC WildCat.

Oplaadfunctie voor het opladen van andere accu’s.
Bruikbaar met netstroom en 10,8 volt accupacks.
Stof- en spatwater bestendig.
×  Werkt niet op 14,4 en 18 volt accu’s.

Meest gestelde vragen over de Metabo bouwradio’s

Is er regelmatig een Metabo bouwradio aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Metabo bouwradio aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Metabo bouwradio te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen bouwradio Metabo te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Metabo bouwradio’s geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding Metabo bouwradio beschikbaar is zetten we die direct in onze Metabo bouwradio review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Metabo bouwradio aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Metabo bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Metabo bouwradio van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Metabo bouwradio is de beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Metabo bouwradio de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Metabo bouwradio dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Metabo bouwradio direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Metabo bouwradio beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de bouwradio’s van Metabo die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Metabo bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.