Melitta koffiezetapparaat kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Melitta koffiezetapparaat vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Melitta koffiezetapparaten vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Melitta koffiezetapparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Ga je voor een Melitta koffiezetapparaat, dan krijg je automatisch veel keus uit verschillende types en mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld de Melitta koffiemachine, die worden aangeduid als volautomatisch, waarmee je gemakkelijk een lekker bakje koffie zet van versgemalen bonen. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor de wat compactere modellen uit de Caffeo Solo collectie, ideaal als je thuis niet veel ruimte hebt in de keuken.

Wil je toch wat meer functies en lekkere cappucinos of latte machiato’s zetten? Dan is de Melitta koffiemachine uit de Caffeo CI en Barista T Smart collectie de beste keus voor jou. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een top 5 Melitta koffiezetapparaat opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het snel hieronder om meer te komen weten over de verschillende Melitta koffiemachines.

1. Melitta F830-102 Barista T Smart

De Melitta F830-102 Barista T Smart is vanaf je stoel te bedienen met je smartphone. Hiermee stel je recepten in waarbij je de temperatuur of sterkte naar eigen wens aanpast. Daarnaast kun je deze recepten opslaan onder 4 verschillende profielen zodat ieder zijn eigen recepten bij de hand heeft.

Je kunt zelf bepalen wat voor bonen je gebruikt en deze in één van de 2 reservoirs doen. Zo kun je de ene vullen met koffiebonen voor een lungo en de andere met bonen voor melkspecialiteiten. Dankzij het melkreservoir wordt de melkschuim toegevoegd aan je koffie, dit reservoir kan je eenvoudig los koppelen en in de koelkast zetten.

Zo houdt je de melk lekker vers voor de volgende cappuccino. Verder is het mogelijk om zowel 2 espresso’s als 2 melkspecialiteiten tegelijk te zetten zodat de visite ook mee kan genieten van heerlijke koffie.

Bij de Melitta F830-102 Barista T Smart worden een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitlegt hoe het apparaat werkt.

Daarnaast wordt het melkreservoir inclusief de reiniger meegeleverd. Bovendien ontvang je ook een waterfilter die ervoor zorgt dat er geen kalk ontstaat in de leidingen. Verder worden er reinigingstabletten meegeleverd en een teststrip om de waterhardheid te testen.

Voor- en nadelen F830-102 Barista T Smart

Met één druk op de knop zet je 2 melkspecialiteiten tegelijk
Wissel af in 2 verschillende koffiesmaken
Dit apparaat produceert maar 65,5 decibel bij gebruik
×  Het onderhoud kost net iets meer werk dan bij andere koffiezetapparaten

2. Melitta Caffeo CI

Met de Melitta Caffeo CI zet je met één druk op de knop heerlijke koffie op tafel. Deze machine vul je met 2 verschillende soorten bonen zodat je gemakkelijk kan afwisselen van koffie soorten. Daarnaast is het ook mogelijk om een cappuccino klaar te maken dankzij het melkreservoir die de melk opschuimt.

Bovendien is dit melkreservoir doorzichtig zodat je precies kan zien wanneer je deze bij moet vullen, zo zit er altijd melk in voor een lekkere latte macchiato. Zorg ervoor dat je altijd een aantal kopjes bij de hand hebt, zet er alvast een paar klaar op de plaat bovenop.

Naast de Melitta Caffeo CI ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde spullen. Allereerst ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Daarnaast wordt er een maatschepje voor de koffie meegeleverd.

Bovendien ontvang je ook een waterfilter die er voor zorgt dat de meeste kalkaanslag voorkomen wordt. Het melkreservoir om melkspecialiteiten te zetten wordt ook standaard meegeleverd. Verder ontvang je een teststrip waarmee je de hardheid van het water kunt testen.

Voor- en nadelen Caffeo CI

Wissel van verschillende koffiesmaken dankzij de 2 bonenreservoirs
Sla koffierecepten voor maar liefst 4 personen op
Het is mogelijk om 2 espresso’s tegelijk te zetten
×  Deze machine produceert veel geluid bij gebruik

3. Melitta Passione One Touch

De Melitta Passione One Touch is een apparaat met een strak en modern design dat een ware toevoeging is in de keuken. Heb je weer eens haast? Dan zet je gauw met één druk op de knop een heerlijke espresso en zelfs melkspecialiteiten. Mocht je te laat zijn voor een afspraak zet je toch nog even je favoriete melkspecialiteit klaar.

Daarnaast bedien je het apparaat eenvoudig via de display waar je ook de sterkte en de temperatuur van de koffie aanpast. Deze recepten sla je vervolgens op zodat je deze de volgende keer weer direct bij de hand hebt.

Verder is dit model vooral geschikt voor kleinere huishoudens doordat het waterreservoir maar een inhoud heeft van 1,3 liter. Hierdoor moet je vaker bijvullen als je meerdere koppen koffie achter elkaar zet.

Met de Melitta Passione One Touch worden altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Als eerst wordt er een handleiding meegeleverd die je vertelt hoe je het apparaat bediend. Daarnaast ontvang je het melkreservoir die het mogelijk maakt om melkspecialiteiten klaar te zetten. Verder ontvang je nog een maatschepje voor de koffie en een teststrip voor de waterhardheid.

Voor- en nadelen Passione One Touch

Sla koffierecepten die je naar eigen wens aanpast
Bedien het apparaat eenvoudigvia de display
Met 1 druk op de knop zet je een heerlijk espresso of cappuccino
×  Bij dit model heb je iets meer onderhoud dan bij vergelijkbare modellen

4. Melitta Caffeo Solo & Milk

De Melitta Caffeo Solo & Milk is een apparaat waarmee jij in een handomdraai verschillende soorten koffie op tafel zet. Zo heb je de keuze uit een lungo, espresso, cappuccino of latte macchiato. De koffiesterkte en temperatuur pas je naar eigen wens aan zodat je optimaal geniet van de koffie. Maak ook een heerlijke melkspecialiteit klaar dankzij het ingebouwde stoompijpje waarmee je de melkschuim toevoegt.

Verwarm de kopjes alvast voor op de warmhoudplaat zodat je koffie extra lang warm blijft. De losse onderdelen van het apparaat demonteer je gemakkelijk waardoor je deze gemakkelijk schoon maakt. Verder is dit model dankzij zijn compacte design makkelijk te plaatsen in een wat kleinere keuken.

Bij de Melitta Caffeo Solo & Milk worden een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je de handleiding die je vertelt hoe het apparaat werkt. Verder wordt er een teststrip meegeleverd waarmee je de waterhardheid op kan meten.

Voor- en nadelen Caffeo Solo & Milk

Pas eenvoudig de sterkte en temperatuur van een kop koffie aan
Neemt dankzij het compacte design weinig ruimte in beslag
Zet een heerlijk cappuccino met het stoompijpje
×  Het waterreservoir moet regelmatig bijgevuld worden

5. Melitta Aroma Signature Deluxe

Met de Melitta Aroma Signature Deluxe is je koffie altijd op de juiste temperatuur dankzij de 2 verwarmingselementen. Hierbij is er een bedoeld om het water te verwarmen en de andere voor het warm houden van de koffie. Zo heb je ook lekker warme koffie wanneer je kleine hoeveelheden zet.

Wanneer de koffie klaar is hoor je een pieptoon. Daarnaast stel je in hoelang je de koffie na gebruik nog warm wil houden, dit kan van 30 tot 90 minuten. Hierdoor kan er even wat tijd tussen een kop koffie zitten zonder dat het apparaat afkoelt.

Dankzij de aromaschakelaar geniet je altijd van koffie die op de perfecte sterke is gezet. Verder is dit model voorzien van een ontkalkingsindicator die aangeeft wanneer er onderhoud nodig is om het klak te verwijderen.

Naast de Melitta Aroma Signature Deluxe ontvang je een aantal standaard meegeleverde items alhoewel dat bij dit model niet veel is. Je ontvangt namelijk alleen een handleiding die je uitleg geeft over de besturing.

Voor- en nadelen Aroma Signature Deluxe

Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit na een bepaalde tijd
Dankzij de ontkalkingsindicator ontkalk je de machine direct
Geniet altijd van warme koffie dankzij de 2 verwarmingselementen
×  Dit model beschikt niet over een timer

Meest gestelde vragen over Melitta koffiezetapparaten

Is er regelmatig een Melitta koffiezetapparaat aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Melitta koffiezetapparaat aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Melitta koffiezetapparaat te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Melitta koffiezetapparaat aanbiedingen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Melitta koffiezetapparaten geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbieding Melitta koffiezetapparaat beschikbaar is zetten we die direct in onze Melitta koffiezetapparaat review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Melitta koffiezetapparaat aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Melitta koffiezetapparaat vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Melitta koffiezetapparaat van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Melitta koffiezetapparaat is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Melitta koffiezetapparaat de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Melitta koffiezetapparaat dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Melitta koffiezetapparaat direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Melitta koffiezetapparaat beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Melitta koffiezetapparaat die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Melitta koffiezetapparaat vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken