Makita schuurmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Makita schuurmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Makita schuurmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Makita schuurmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar kwalitatief gereedschap voor in het speciaal schuurklussen? Grote kans dat één van de Makita schuurmachines je zeker kan helpen bij jouw klus. De Makita schuurmachines staan bekend om haar uitstekende prestaties voor de fanatieke doe-het-zelvers maar ook professionals komen niets te kort.

Als je op zoek bent naar een Makita schuurmachine dan zul je een keuze moeten maekn tussen een Makita excentrische schuurmachine, Makita vlakschuurmachine of de Makita schuurbandmachines. Om de keuze wat gemakkelijker te maken hebben we een top 5 Makita schuurmachine opgesteld. Bekijk de bijbehorende review en maak een weloverwogen en goede keuze voor jouw klus(sen).

1. Makita 9403

De Makita 9403 is de snelste en zwaarste bandschuurmachine in het assortiment. Dit model heeft een vermogen van 1200 watt en een schuurband snelheid van 500 meter per minuut. Dat maakt de 9403 zeer geschikt voor het schuren van grote oppervlaktes en voor het verwijderen van oude verflagen.

Een andere handige optie van deze machine is, dat dit model een extra handvat heeft waardoor hij makkelijk te gebruiken is voor ieder type klusser. Zeer toegankelijk dus. Er wordt bij dit apparaat een stofzak geleverd, waardoor bijna al het stof dat vrijkomt tijdens het schuren wordt opgevangen.

De Makita 9403 wordt standaard geleverd met een aantal bijbehorende producten die het u eenvoudig maken om direct aan te slag te gaan. Namelijk de schuurband, koolstof- en kurkplaat, de handige stofzak, de adapter voor de stofzuiger. En natuurlijk niet te vergeten de handleiding om nog sneller aan de slag te kunnen met dit apparaat

Voor- en nadelen van de Makita 9403

Het 5 meter lange snoer geeft je genoeg bewegingsruimte
Er komen weinig trillingen vrij terwijl u intensief schuurt
Het toerental blijft altijd gelijk zodat u gelijkmatig kunt schuren
⨯ Het is met 5,7 kilo een relatief zware machine om mee te schuren

2. Makita 9404

De Makita 9404 is het perfecte toestel voor het schuren van grote oppervlakken. Met de 1010 watt bandschuurmachine is het eenvoudig om grote deuren en tafels te schuren. Dit wordt grotendeels tot stand gebracht door de schuurband snelheid van 440 meter per minuut. De combinatie van deze functionaliteiten zorgt ervoor dat elke schuurklus eenvoudig wordt.

Oude verflagen verwijderen of hout opschuren het kan allemaal met de 9404. Omdat deze machine een automatische bandloopcorrectie heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken of dat de schuurband op zijn plek blijft zitten.

Dit word namelijk automatisch geregeld. Het snoer van dit model is maar liefst 5 meter lang waardoor het makkelijker is om in een keer door te kunnen schuren, zonder dat er rekening met een verlengkabel gehouden hoeft te worden.

Bij de Makita 9404 wordt natuurlijk de bijbehorende handleiding meegeleverd. Met deze handleiding kunt u direct aan de slag met uw nieuwe aankoop. Om de schuurklussen een stuk makkelijker te maken krijgt u een stofzak die er voor zorgt dat al het stof dat vrijkomt opgevangen wordt. En natuurlijk niet te vergeten de handige schuurband.

Voor- en nadelen Makita 9404

Er zijn nauwelijks trillingen te voelen als u werkt met de 9404
De schuursnelheid is handmatig aan te passen
Het 5 meter lange snoer geeft je genoeg bewegingsruimte
⨯  Er word slechts 1 schuurband bijgeleverd

3. Makita 9903

De Makita 9903 is een 1010 watt schuurbandmachine. Voor zo’n krachtige machine heeft dit type een zeer laag trilling- en geluidsniveau. Dat maakt de 9903 ideaal voor lange klussen zodat u geen last van uw oren of armen krijgt.

De schuurband heeft een oppervlakte van 76 bij 533 mm en beweegt met maximaal 440 meter per minuut over het te schuren oppervlak. Als u met zulke snelheden te maken heeft komt er natuurlijk veel stof vrij. Daar hoeft u zich bij dit product geen zorgen meer om te maken, de Makita 9903 wordt namelijk geleverd met een stofzak.

Bij de Makita 9903 worden standaard een paar handige extra’s geleverd. Om te beginnen natuurlijk de handige stofzak. Daarnaast de bijbehorende schuurband zodat er meteen geklust kan worden. En als laatste de handleiding om het installeren makkelijker te maken.

Voor- en nadelen van de Makita 9903

Genoeg ruimte om de bewegen dankzij het 5 meter lange snoer
Met een trillingswaarde van 2,5 m/s zijn er nauwelijks trillingen te voelen
Dit model een een variabele snelheidsregeling
 Er wordt maar 1 schuurband bijgeleverd

4. Makita BO4565K + Schuurpapierset

Met de Makita BO4565K is het mogelijk om zonder problemen lastig bereikbare plekken te schuren. Dat is mogelijk omdat de BO4565K een vlak- en een deltaschuurmachine in 1 is.

Dit model maakt maar liefst 28.000 schuurbewegingen per minuut waardoor u zonder enige problemen grote oppervlakten in één keer kunt schuren. Daarnaast worden er 15 extra schuurvellen bijgeleverd om direct aan de slag te kunnen.

Er wordt ook een stofbox meegeleverd, die ervoor zorgt dat het meeste stof dat vrijkomt word opgevangen. Dat zorgt ervoor dat u meer tijd heeft om te focussen op het schuren. De trillingen die vrijkomen tijdens het schuren zijn ook niet heel hevig. Kortom het is een goede machine om te gebruiken bij grote oppervlakten of lange klussen.

Als u de Makita BO4565K besteld dan krijgt u er uiteraard een koffer bij om alles in op te bergen. Er wordt ook een stofbox en een papieren stofzak bijgeleverd. Tot slot zit er natuurlijk ook een handleiding bij die u thuis op uw gemak kunt doorlezen als u iets niet begrijpt.

 Voor- en nadelen van de Makita BO4565K

Ideaal om hoeken en randen mee te schuren
Het is mogelijk om de aan schakelaar vast te zetten
Met dit model kunt u alle soorten schuurklussen voltooien
⨯ Het is niet de meest krachtige schuurmachine met zijn 200 watt

5. Makita BO5030K

De Makita BO5030K maakt uw schuur klussen een stuk eenvoudiger. Dit type schuurmachine weegt maar 1,3 kg en dit maakt hem de lichtste van zijn soort. Door het gewicht van dit model is het gemakkelijk om te bewegen over het te schuren oppervlak en heeft u meer controle over het apparaat.

De motor die in de BO5030K zit heeft een vermogen van 300 watt, en hierdoor kan hij maximaal 24.000 schuurbewegingen per minuut maken. Deze specificaties zijn vrij uniek voor een product in deze prijsklasse

Dankzij de dual action functie maakt de BO5030K niet alleen roterende bewegingen maar ook oscillerende bewegingen waardoor er sneller resultaat is te zien op het schuuroppervlak. De stofzak die erbij zit bespaart u tijd en moeite. zodat u het stof dat vrijkomt niet op hoeft te ruimen.

De Makita BO5030K wordt standaard geleverd met een aantal extra’s: 1 vel schuurpapier, de stofbox, papieren stofzak, een koffer en er zit nog een handleiding bij om makkelijk uit de voeten te kunnen met dit apparaat.

Voor- en nadelen Makita BO5030K

De aan-schakelaar is vast te zetten
✓ Te gebruiken bij fijne schuurklussen maar ook voor te polijsten
Met een trillingswaarde van 4,5 m/s weinig tot geen trillingen
⨯ De schuursnelheid is niet aan te passen

Meest gestelde vragen over Makita schuurmachines

Is er regelmatig een Makita schuurmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Makita schuurmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Makita schuurmachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Makita schuurmachine te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Makita schuurmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Makita schuurmachine beschikbaar is zetten we die direct in onze Makita schuurmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Makita schuurmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Makita schuurmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Makita schuurmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Makita schuurmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Makita schuurmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Makita schuurmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Makita schuurmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Makita schuurmachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Makita schuurmachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Makita schuurmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken