Makita boormachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Makita boormachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Makita boormachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Makita boormachines voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Voor ieder klusje of groot bouwproject is er een Makita boormachine beschikbaar. Makita heeft verschillende modellen en types die elk hun eigen functionaliteiten hebben. Zo heb je bijvoorbeeld de Makita accuboormachine die je altijd kunt gebruiken voor simpel schroef- en boorwerk, maar ook een Makita klopboormachine voor zwaardere werkzaamheden in bijvoorbeeld licht beton en steen.

Voor het echte grote werk kun je altijd kiezen voor de Makita boorhamer waardoor boren in beton geen probleem is. Om je verder te helpen hebben we een top 5 Makita boormachine opgesteld met daarbij reviews met voordelen en nadelen.

1. Makita DF457DWE

De Makita DF457DWE is een lichtgewicht boormachine die het mogelijk maakt om langdurig te werken en alle klussen comfortabel af te ronden. Door hier de softgrip en de ergonomische handgreep bij mee te nemen kom je altijd tot het geschikte apparaat uit voor jouw project. Er is een variabele toerenregeling, waardoor je veel kunt schroeven.

Daarnaast boor je met maximaal 1400 toeren per minuut. Zo kun je gaten tot wel 36 millimeter in hout maken, waardoor het niet alleen geschikt is voor de kleine projecten.

Voor- en nadelen Makita DF457DWE

De Makita DF457DWE wordt geleverd met twee 1,5 Ah accu’s en acculader. Hierdoor heb je altijd een reserveaccu bij de hand tijdens het klussen. Ook zit er een schroef bit bijgeleverd in de koffer.

Om jou van alle gemakken te voorzien heeft deze Makita boormachine een maximale koppel van 42 newtonmeter, waardoor je verschillende soorten schroeven vast en los kunt draaien. Hierdoor is deze geschikt voor de klussen binnen en rondom het huis.

 Gemiddelde en zware boorklussen mogelijk met de hoge boorcapaciteit.
 Verroeste schroeven los krijgen met de koppel van 42 newtonmeter.
 De accu’s zijn ook op ander gereedschap van het merk te gebruiken.
 Op slecht verlichte plekken zul je moeten bij schijnen met een bouwlamp.

2. Makita DLX4103W Combiset

De combiset van de Makita DLX4103V bestaat uit een accuboormachine, slagschroevendraaier, combihamer en een haakse slijper. Hierdoor heb je alle gereedschap bij elkaar zitten in een koffer, zodat je geen aparte materialen hoeft aan te schaffen.

Hierbij heeft de accuboormachine een maximale koppel van 115 newtonmeter, welke in 21 koppel standen geplaatst kan worden. Ook kun je deze perfect gebruiken voor de zware klussen, door de boorcapaciteit van 76 millimeter in hout. De slagschroevendraaier helpt jou om alle schroeven los en vast te schroeven.

Voor- en nadelen Makita DLX4103V

De combihamer bij de combiset van de Makita DLX4103V zorgt voor extra kracht bij jouw breekwerkzaamheden, terwijl de haakse slijper een slijpschijf van 125 millimeter heeft.

Al deze onderdelen worden geleverd met drie 5,0 Ah accu’s, waardoor je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Met de stof afzuig unit zorg je er tevens voor dat jouw werkplek schoon blijft.

 Met vier stuks gereedschap alles bij de hand om klussen af te maken. 
 Lang doen met een accu, waardoor je de reserveaccu’s kunt laten liggen.
 De accu’s zijn te gebruiken op andere apparaten van Makita.
 De accessoires moeten apart aangeschaft worden.

3. Makita HR2230

De Makita HR2230 is een van de boormachines waarmee je urenlang kunt werken zonder dat je hierbij hinder ondervindt van een lege accu. Er is sprake van een onbelast toerental van maximaal 1050 toeren per minuut, waardoor je ook door verschillende steensoorten heen komt.

Een betonnen muur of een vloer is hierbij zo doorboord met een gat ter grootte van 22 millimeter. Het slagmechanisme slaat hierbij maximaal 4500 keer per minuut, waarbij de maximale slagkracht 2,2 Joule is. De behuizing van de boormachine zorgt er hierbij voor dat deze bestand is tegen steenstof.

Voor- en nadelen Makita HR2230

De Makita HR2230 wordt geleverd inclusief koffer en diepteaanslag. Hierdoor heb je altijd alle materialen op een plek liggen en kun je deze ook eenvoudiger meenemen naar de volgende klus.

Zo kun je alle klusprojecten in en rondom jouw huis klaren, zonder dat je hiervoor terug hoeft naar een plek om nieuwe benodigdheden te halen.

 Ondanks het robuuste uiterlijk is het een lichtgewicht boormachine.
 Met de koffer heb je alle benodigdheden overzichtelijk bij elkaar.
 Het 4 meter lange netsnoer zorgt ervoor dat je veel bewegingsruimte hebt.
 Breekwerkzaamheden zijn niet mogelijk doordat de boormachine niet voorzien is van een rotatie stop.

4. Makita DHP485RFJ

De Makita DHP485RFJ is een boormachine met een maximale koppel van 50 newtonmeter en 21 koppel standen. Hiermee kun je tot wel 38 millimeter in hout boren. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat jouw armen het niet meer houden. De boormachine is namelijk een lichtgewicht apparaat, waardoor je uren door kunt klussen zonder hier hinder van te ondervinden.

Het onbelaste toerental van maximaal 1900 toeren per minuut zorgt ervoor dat je moeiteloos door de materialen heen komt. Met de klopfunctie wordt dit nog eens extra eenvoudig.

Voor- en nadelen Makita DHP485RFJ

De Makita DHP485RFJ wordt geleverd met een 3,0 Ah accu, waarmee je een aantal uren achter elkaar kunt klussen. Door middel van de draaghaak neem je de DHP485RFJ overal eenvoudig mee naar toe binnenshuis.

Ook kun je alle benodigdheden overzichtelijk opbergen en meenemen naar een andere locatie. Je bent hierdoor nooit veel tijd kwijt om alles op te zoeken.

 Grote boorgaten met maximale boorcapaciteit van 38 millimeter in hout.
 Met de klopboorfunctie kun ook door gips, metselwerk en metaal.
 De accu is ook te gebruiken op andere materialen van hetzelfde merk.
 De boren moeten apart worden aangeschaft om te kunnen beginnen aan jouw klus.

5. Makita CLX201SAX1 Combiset

Wanneer je niet alleen een accuboormachine, maar ook een slagschroevendraaier aan wilt schaffen kun je het beste voor de combiset van de Makita CLX201SAX1 gaan. Hierbij heb je namelijk een stevige Makita boormachine die tot wel 1700 toeren per minuut kan gaan. Je boort hiermee eenvoudig tot 21 millimeter in hout.

De slagschroevendraaier heeft een 110 newtonmeter, waarmee je zelfs de stevig vastgezette schroeven uit de muren kunt halen. Uiteraard kun je hiermee ook binnen een kort tijdsbestek jouw schroeven vastgezet hebben en de klus afmaken.

Voor- en nadelen Makita CLX201SAX1

Bij de Makita CLX201SAX1 combiset worden twee accu’s en een acculader meegeleverd. De twee accu’s kunnen voor beide apparaten gebruikt worden, maar je kunt er ook eentje achter de hand houden voor wanneer je uitsluitend een deel van de set moet gebruiken.

Zo weet je zeker dat je een paar uur door kunt klussen. Aan het einde van de klus berg je al het gereedschap overzichtelijk op in de meegeleverde koffer.

 Met de combiset heb je alle benodigdheden bij de hand voor je klussen.
 De accu’s zijn op meerdere gereedschappen te gebruiken.
Minder verlichte plekken heb je goed zicht door ingebouwde werklamp.
 Je kunt met de boormachine niet in tegels of baksteen boren.

Meest gestelde vragen over de Makita boormachine

Is er regelmatig een Makita boormachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Makita boormachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Makita boormachine set te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Makita boormachines te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Makita boormachine set geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Makita boormachine set beschikbaar is zetten we die direct in onze Makita boormachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Makita boormachines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Makita boormachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Makita boormachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Makita boormachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Makita boormachine set is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Makita boormachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Makita boormachine direct te vinden in onze top 5 Makita boormachine. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Makita boormachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Makita boormachine sets die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Makita boormachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.