Makita bladblazer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Makita bladblazer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Makita bladblazers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Makita bladblazer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een Makita bladblazer kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare Makita bladblazers, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die Makita bladblazers verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 Makita bladblazers samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse Makita bladblazers.

1. Makita BHX2501

Als je op zoek bent naar de beste bladblazer dan is de Makita BHX2501 misschien iets voor jou. Hij is werkzaam op benzine en heeft een vermogen van 1100 watt. Door de moderne 4 takt kopklepmotor is deze bladblazer een stuk minder lawaaierig en zuiniger dan andere modellen in de markt.

  • Je kunt deze bladblazer gemakkelijk opstarten met de opvoerpomp, daarmee blaas je met een maximale snelheid van 234 kilometer per uur. Voor deze bladblazer maak je gebruik van Euro 95, Euro 98 of E10 benzine.
  • Het toerental van deze bladblazer kun je gemakkelijk aanpassen, je kunt daarmee de blaassnelheid aanpassen. Dat kan handig zijn als je alle bladeren niet te ver voor je uit wil blazen.

De BHX2501 is uitermate geschikt voor alle paden rondom je huis en tuin. Als je natte bladeren wil wegblazen kun je ook een platte blaasmond gebruiken die standaard wordt meegeleverd bij deze bladblazers.

Voor- en nadelen BHX2501

Uiteraard zit er ook een handleiding bij zodat je snel kunt gaan blazen.Je kunt voor deze bladblazer beschikken over 2 jaar carry-in garantie en je krijgt een blaaspijp boven, een combisleutel en een vlakke blaasmond meegeleverd.

✓ Je hebt geen verlengsnoeren meer nodig omdat je met benzine werkt
✓ Je kunt het toerental aanpassen, daarmee pas je de luchtsnelheid aan
✓ Natte bladeren blaas je zo weg met de vlakke blaasmond
⨯ Geen mogelijkheid tot het opzuigen van het tuinafval

Beste keus Makita bladblazer volgens Wilma,

“Dit model van Makita is een echte topper, door het strakke ontwerp en de krachtige functionaliteit kun je met gemak alle bladeren wegzuigen. Ik geef dit model een 8,5 score in de lijst van beste Makita bladblazers.”

2. Makita EB5300TH

Als jij op zoek bent naar een van de beste Makita bladblazers dan kom je al snel uit bij de EB5300TH. Je kunt dit ruggedragen model gemakkelijk op je rug dragen door het lage gewicht, daardoor heb je maximale bewegingsvrijheid. Met een gewicht van 9,8 kilo hoef je je nergens druk om te maken, je krijgt geen last van je rug tijdens het blazen.

  • Het is ook mogelijk om natte bladeren gemakkelijk op een hoop te blazen met de platte blaasmond. Door deze eigenschappen kun je dit model Makita bladblazer ook gebruiken voor professionele klussen.
  • Deze 4-takt motor werkt op Euro 95 benzine en heeft een vermogen van 1800W beschikbaar, met de krachtige blaassnelheid van 352,8 kilometer per uur kun je alle bladeren met gemak op een hoop blazen.

Voor- en nadelen Makita EB5300TH

Uiteraard zit er ook een handleiding bij zodat je snel kunt gaan blazen. Je kunt voor deze bladblazer beschikken over 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt daarnaast dropsleutel 16, wringstaaf, motorolie, blaasmond M, vlakke blaasmond en gereedschapsset meegeleverd.

✓ Je kunt deze Makita bladblazer op je rug dragen, daardoor al je handen vrij
✓ Door de werking op benzine heb je geen last van kabels of verlengsnoeren
✓ Enorm krachtige blaassnelheid van 352,8 kilometer per uur
 Het is helaas niet mogelijk om tuinafval op te zuigen

3. Makita DUB362Z

De Makita DUB362Z is een zeer professionele machine en heeft een variabele blaassnelheid van 97,2 kilometer per uur tot maximaal 194 kilometer per uur. Dit houdt in dat dit model geschikt is voor meerdere soorten blaasklussen. De blaaspijp van de bladblazer is handmatig naar eigen wens in te stellen.

Een andere handige functionaliteit is dat dit model een extra handvat heeft waardoor je comfortabeler te werk kan gaan. Ook de draagriem die erbij zit maakt je klus eenvoudiger, dit omdat je de bladblazer niet constant hoeft vast te houden maar deze gewoon om je schouders kan dragen.

De DUB362Z is te bedienen met knoppen die zich bij de duim bevinden. Een minpunt dat we hebben ontdekt aan dit apparaat is dat er standaard geen accu’s bij worden geleverd. Dit betekent dat je met een snoer te werk moet gaan en dus een stopcontact in de buurt moet hebben. Echter betekent dit weer niet dat je geen accu’s aan kunt sluiten op dit apparaat, alleen moet je deze apart bij bestellen.

Voor- en nadelen van de Makita DUB362Z

De Makita DUB362Z wordt standaard geleverd met de bijbehorende draagriem om het werk met dit apparaat een stuk comfortabeler te maken. Natuurlijk krijg je ook een handleiding toegestuurd om direct aan de slag te kunnen. In tegenstelling tot andere vergelijkbare producten krijg je bij dit product geen accu meegeleverd. Deze moet je er apart bij bestellen.

De draagriem maakt lange blaasklussen eenvoudig
Handmatig in te stellen blaassnelheid
Extra handgreep zorgt voor meer controle over het apparaat
⨯ Er worden geen accu’s bijgeleverd

4. Makita EB7660TH

De Makita EB7660TH beschikt over een 4-takt motor en is zeer geschikt voor professioneel gebruik. Deze 4-takt motor heeft een zeer laag verbruik en beduidend minder uitstoot dan vergelijkbare modellen.

Een andere handige specificatie van deze motor is dat de levensduur een stuk langer is als bij modellen die een 2-takt motor hebben.

Met een volle tank kan je met dit model tot wel 90 minuten lang aan een stuk doorwerken. Wil je extra zuinig en milieubewust werken? Dan is het mogelijk om de emissie stand te gebruiken, voor een zeer lage uitstoot. 

Een andere slimme specificatie van dit apparaat zijn de 4 stalen veren die ervoor zorgen dat het trillingsniveau sterk wordt verlaagd.

Voor- en nadelen EB7660TH

Bij de Makita EB7660TH wordt natuurlijk een handleiding geleverd voor een duidelijke uitleg over dit apparaat. Verder zit er een montage set bij met de benodigde spullen daarin om direct aan de slag te kunnen. En als laatste wordt er nog een mengfles bijgeleverd waar je olie of benzine in kunt doen.

Laag trillingsniveau dankzij de 4 stalen veren
Beschikt over een zuinige 4-takt motor
Werk tot wel 90 minuten lang met een volle tank
 Dit model heeft maar een stand om mee te werken 

5. Makita UB0801V

De Makita UB0801V heeft 2 verschillende standen waar je uit kunt kiezen. Met de ene stand kan je bladeren of tuinafval wegblazen, zoals met elke bladblazer. Maar met de andere stand is het mogelijk om bijvoorbeeld tuinafval op te zuigen wat vervolgens versnipperd wordt.

Het vuil komt uiteindelijk terecht in de opvangzak waar maar liefst 45 liter in kan. De versnipper functie is vrij uniek en zit niet standaard op elke bladblazer. Het aanharken van de tuin wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.

Comfortabel te werk gaan is ook geen probleem dankzij de dubbele handgreep. De UB0801V is daarom zeer geschikt voor langdurige klussen en om van je tuinafval af te komen.

Voor- en nadelen UB0801V

Bij de Makita UB0801V wordt, zoals hierboven al verteld, een afvalzak geleverd met een inhoud van 45 liter. En natuurlijk niet te vergeten een handleiding om direct aan de slag te kunnen. In tegenstelling tot vergelijkbare modellen wordt er bij dit product geen draagriem bijgeleverd.

Tuinafval is makkelijk op te ruimen met dit model
Het extra handvat zorgt voor goede grip en comfortabel werken
De inhoud van de opvangzak is 45 liter
 Er wordt geen draagriem bijgeleverd

Meest gestelde vragen over Makita bladblazers

Hoe kun je een goedkope Makita bladblazer vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste Makita bladblazer, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope Makita bladblazer op accu hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 Makita bladblazer samengesteld, daar kun je niet alleen de beste bladblazer Makita vinden, maar ook de goedkoopste Makita bladblazer accu direct bekijken.

Een goedkope bladblazer Makita vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop Makita bladblazer.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste Makita bladblazer benzine van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste Makita bladblazer accu, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden

Wat is de beste Makita bladblazer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Makita bladblazer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke bladblazer Makita is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Makita bladblazer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop bladblazer Makita direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Makita bladblazer benzine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Makita bladblazers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Makita bladblazer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.