Lichtpuntloods

Lichtpuntloods is een Kringloopwinkel gelegen aan Harm Smidswei 6 in Kollumersweach.

Meer informatie over Lichtpuntloods in Kollumersweach

Lichtpuntloods is een Kringloopwinkel gelegen in Kollumersweach op Harm Smidswei 6.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Lichtpuntloods is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Lichtpuntloods neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Kollumersweach? Dan ben je bij Lichtpuntloods op de juiste plek. Bij Lichtpuntloods kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Harm Smidswei 6 in Kollumersweach. Je kan Lichtpuntloods telefonisch bereiken op: 31 511 441 212 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://lichtpuntloods.frl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Lichtpuntloods hebben ze alles.

Wil je weten wat Lichtpuntloods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lichtpuntloods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lichtpuntloods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lichtpuntloods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Lichtpuntloods

Bezoekers bekeken ook