Leeghalen Almere

Leeghalen Almere is een Tweedehandswinkel gelegen aan Vlotbrugweg 5f in Almere.

Meer informatie over Leeghalen Almere in Almere

Leeghalen Almere is een Tweedehandswinkel gelegen in Almere op Vlotbrugweg 5f.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Leeghalen Almere is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Leeghalen Almere neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Almere? Dan ben je bij Leeghalen Almere op de juiste plek. Bij Leeghalen Almere kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Vlotbrugweg 5f in Almere. Je kan Leeghalen Almere telefonisch bereiken op: 31 6 21806816 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.leeghalen.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Leeghalen Almere hebben ze alles.

Wil je weten wat Leeghalen Almere verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leeghalen Almere of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leeghalen Almere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leeghalen Almere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Leeghalen Almere

Bezoekers bekeken ook