Kringloop Plus

Kringloop Plus is een Kringloopwinkel gelegen aan Diamantlaan 1 in Groningen.

Meer informatie over Kringloop Plus in Groningen

Kringloop Plus is een Kringloopwinkel gelegen in Groningen op Diamantlaan 1.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop Plus is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop Plus neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Kringloop Plus op de juiste plek. Bij Kringloop Plus kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Diamantlaan 1 in Groningen. Je kan Kringloop Plus telefonisch bereiken op: 31 50 305 1030 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopplus.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop Plus hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop Plus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Plus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Plus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Plus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop Plus

Bezoekers bekeken ook