KitchenAid keukenmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste KitchenAid keukenmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van KitchenAid keukenmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een KitchenAid keukenmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. KitchenAid Professional

De KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH is één van de meest krachtige KitchenAid keukenmachines die er op dit moment is. Zo kun je dankzij de direct aangedreven motor langdurig deeg kneden zonder dat de motor oververhit raakt.

Dit komt mede door het hoge vermogen van maar liefst 325 watt waardoor het kneden van zwaar deeg heel eenvoudig wordt. Je haalt dus een apparaat in huis die de zware taken in de keuken van je overneemt.

De KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH is daarnaast voorzien van een mengkom met een inhoud van 6,9 liter. Hiermee heb je genoeg ruimte om het beslag van 2,5 taarten tegelijk te bereiden. Heel handig dus voor het kneden van grote hoeveelheden.

Tijdens het mixen van de ingrediënten lift je de mengkom omhoog via de hendel. Hierdoor vliegt het beslag niet alle kanten op en blijft je keuken mooi schoon. Ook maak je heerlijk roomijs met de meegeleverde roomijsmaker. Zo kun je voortaan alle desserts zelf maken en dat ook nog eens zonder moeite.

Voor- en nadelen Professional Mixer 5KSM7990XEWH

Je ontvangt naast de KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH ook een aantal accessoires. Denk hierbij aan een platte menghaak en een kneedhaak waarmee je zwaar deeg moeiteloos kunt kneden.

Met de draadgarde mix je ingrediënten of voeg je ingrediënten toe aan het beslag. Ook wordt er nog een vultrechter meegeleverd en een handleiding. In deze handleiding wordt namelijk uitgelegd hoe je dit model bediend.

Weinig vermogen nodig om langdurig deeg te kneden
Maak in één keer beslag voor 3 cakes met de mengkom van 6,9 liter
De mixer is veilig te gebruiken in een drukke omgeving
Er wordt geen maataanduiding gegeven in de mengkom

2. KitchenAid Artisan Mixer

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB kun je zwaar brooddeeg kneden door het vermogen van maar liefst 500 watt. Daarnaast staat dit model stevig op je aanrecht waardoor het apparaat nauwelijks om kan vallen.

Met de draaggarde en platte menghaak kun je niet alleen beslag mixen maar ook andere luchtige bereidingen zoals bijvoorbeeld het bereiden van room. De kneedhaak zorgt ervoor dat je langdurig zwaar deeg kunt kneden zonder dat dit enige moeite kost.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB is voorzien van een mengkom met een inhoud van maar liefst 6,9 liter. Hierdoor kun je grote hoeveelheden beslag in één keer mixen en kneden. Je hebt namelijk genoeg ruimte voor het beslag van 2 taarten of 3 cakes.

Dankzij de anti spatdeksel van de mengkom worden alle ingrediënten tot de rand gemengd en blijft het beslag tijdens het mixen in de kom. De deksel is te verstellen in hoogte met de hendel zodat het deeg niet alle kanten op vliegt en waardoor je keuken schoon blijft.

Voor- en nadelen Artisan Mixer 5KSM7580XEOB

Ook bij de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB worden er standaard een aantal accessoires meegeleverd. Met de platte menghaak kun je ingrediënten toevoegen aan het beslag van de cake.

Vervolgens mix je de ingrediënten goed door met de draadgarde die standaard wordt meegeleverd. De kneedhaak gebruik je natuurlijk voor het kneden van het zware deeg. Tot slot ontvang je nog een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat.

Maak in één keer beslag voor 3 cakes
Stel de snelheid in aan de hand van 10 standen
Heeft weinig vermogen nodig om zwaar deeg te kneden
Maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten

3. KitchenAid Artisan Queen of Hearts

De KitchenAid Artisan Queen of Hearts 5KSM180HESD is een limited edition van de KitchenAid keukenmachines met een vermogen van 300 watt. Ondanks het lage vermogen heeft dit model genoeg kracht om langdurig zwaar deeg te kneden.

Dit komt mede dankzij de direct aangedreven motor waardoor er bijna geen kracht verloren gaat. Ben je klaar met het kneden van het deeg? Verwissel het opzetstuk eenvoudig met de kantelbare kop zodat je de kom gemakkelijk van de mixer kunt halen.

De mengkom van de KitchenAid Artisan Queen of Hearts 5KSM180HESD heeft een inhoud van 4,8 liter en is daarnaast voorzien van een anti spatdeksel. Deze deksel zorgt er voor dat de ingrediënten niet in het rond vliegen waardoor je keuken schoon blijft.

Tijdens het mixen kun je ook nog wat extra ingrediënten toevoegen via de vulopening. Denk hierbij aan het toevoegen van stukjes chocolade of bepaalde noten. Ben je klaar met het maken van bijvoorbeeld een taart? Dan spoel je alle losse onderdelen eenvoudig af in de vaatwasser.

Voor- en nadelen Artisan Queen of Hearts 5KSM180HESD

Naast de KitchenAid Artisan Queen of Hearts 5KSM180HESD worden er altijd een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je om mee te beginnen een handleiding.

Ook worden er diverse opzetstukken meegeleverd zoals een kneedhaak, draadgarde en een platte menghaak. Deze kun je gemakkelijk van elkaar verwisselen tijdens de bereiding van bijvoorbeeld een taart.

Dankzij de handgreep pak je de mengkom met één hand vast
Pas de snelheid aan met 10 verschillende standen
Weinig vermogen nodig voor het kende van zwaar deeg
Er wordt geen extra mengkom meegeleverd

4. KitchenAid Artisan Mixer

Maak voortaan zonder moeite heerlijke deegwaren zoals een taart met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS. Zo is dit model voorzien van een krachtige motor die zich aan de kop van de mixer bevindt. Met een vermogen van 300 watt kun je met gemak langdurig zwaar deeg kneden.

Doordat de motor direct is aangedreven gaat er geen kracht verloren tussen de motor en de menghaak. Ook is de de kop van dit model kantelbaar waardoor je de opzetstukken heel eenvoudig kunt verwisselen.

Bij de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS worden maar liefst 2 mengkommen meegeleverd zodat je meerdere bereidingen tegelijk kunt maken.

Hierdoor hoef je tussendoor ook niet meer af te wassen en kun je aan een stuk door gaan met het maken van meerdere taarten of cakes. Doordat er veel accessoires worden meegeleverd blinkt dit model uit in zijn veelzijdigheid en kun je er alle kanten mee op.

Voor- en nadelen Artisan Mixer 5KSM175PS

Er worden naast de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een aantal opzetstukken die je gemakkelijk verwisselt van elkaar. Hierbij kun je denken aan een draadgarde, een kneedhaak, een platte- en een flexibele menghaak.

Deze geven je de mogelijkheid om te mixen, te kneden en te mengen. Dankzij de anti spatdeksel blijft het aanrecht schoon en worden de ingrediënten tot de rand gemengd. Daarnaast wordt er ook een extra mengkom meegeleverd met een inhoud van 3 liter. Tot lot ontvang je natuurlijk ook een handleiding die je helpt bij de bediening van het apparaat.

Pak de mengkom met één hand vast bij de handgreep
Maak meerdere bereidingen tegelijk met de extra mengkom
Voor langdurig kneden van zwaar deeg is weinig vermogen nodig
Geen extra accessoires voor andere soort bereidingen

5. KitchenAid Mini Mixer

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEER is zeer geschikt voor huishoudens met een kleine keuken. Dit model neemt namelijk minder ruimte in beslag dan andere KitchenAid keukenmachines.

De mixer is niet alleen kleiner maar natuurlijk ook een stuk lichter waardoor je het apparaat eenvoudig op kunt bergen. De mengkom mag dan misschien wel een inhoud hebben van maar 3,3 liter maar dat is genoeg voor het maken van beslag voor 1 taart of 8 cupcakes.

Daarnaast is de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEER voorzien van 10 verschillende standen. Zo pas je de snelheid eenvoudig aan aan de bereiding waar je op dat moment mee bezig bent.

Wil je meer halen uit je KitchenAid keukenmachine? Dan kun je deze uitbreiden met bijvoorbeeld een pastarollerset of een foodprocessor opzetstuk. Let wel op dat deze onderdelen optioneel verkrijgbaar zijn en dus niet standaard worden meegeleverd.

Voor- en nadelen Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEER

Er worden altijd een aantal spullen meegeleverd bij de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEER. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening.

Ook wordt er een anti spatdeksel meegeleverd waardoor de ingrediënten niet in het rond vliegen en waardoor je keuken schoon blijft. Met de draadgarde, de kneedhaak en de platte menghaak heb je alles in huis om een heerlijke cakebeslag te maken.

Dankzij de softstart wordt de snelheid langzaam opgebouwd
Zeer geschikt voor huishoudens met een kleine keuken
Om zwaar deeg te kneden is weinig vermogen nodig
Niet geschikt voor het langdurig kneden van zwaar deeg

Meest gestelde vragen over de KitchenAid keukenmachine

Is er regelmatig een KitchenAid keukenmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een KitchenAid keukenmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding KitchenAid keukenmachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen KitchenAid keukenmachine te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste KitchenAid keukenmachine geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen keukenmachine beschikbaar is zetten we die direct in onze KitchenAid keukenmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 KitchenAid keukenmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met KitchenAid keukenmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste KitchenAid keukenmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke KitchenAid keukenmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke KitchenAid keukenmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Kitchen Aid machine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop KitchenAid keukenmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de KitchenAid keukenmachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de KitchenAid keukenmachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste KitchenAid keukenmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken