Kettler loopband kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Kettler loopband vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Kettler loopbanden vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Kettler loopband? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een geschikte Kettler loopband? Dan ben je hier aan het goede adres. Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende Kettler loopbanden, hierdoor kan het soms nog wel eens lastig zijn om de juiste voor jouw situatie te vinden.

Zo heb je loopbanden van Kettler met speciale trainingsprogramma’s, maar ook de wat simpelere uitvoeringen met minder functionaliteiten. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we een top 4 Kettler loopband opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het snel hieronder.

1. Kettler Track S10

De Kettler Track S10 is het beste model die Kettler van deze serie gemaakt heeft. Dit toestel is van alle gemakken voorzien en daardoor zeer geschikt voor professionele sporters.

Alle onderdelen die zijn gebruikt bij het maken van dit apparaat zijn van topkwaliteit. Neem bijvoorbeeld de AC motor waar de Track S10 over beschikt. Deze motor staat garant voor een zeer lange levensduur en is speciaal ontworpen voor een zware trainingsintensiviteit.

Ook is het display extra uitgebreid, om al je trainingsgegevens te kunnen weergeven. Je kan bijvoorbeeld je trainingstijd, snelheid, hellingshoek, afstand, hartslag en calorieverbruik makkelijk bijhouden.

Daarnaast is het de eerste loopband die gebruik maakt van het Energy Deck, waardoor al je inspanningen optimaal benut worden. Verder is sprinten ook geen probleem dankzij de maximale loop/sprint snelheid van 20 kilometer per uur.

Voor- en nadelen Kettler Track S10

Bij de Kettler Track S10 ontvang je zoals altijd een handleiding die je verder op weg helpt met het installeren van dit toestel. Verder worden er geen extra’s meegeleverd omdat eigenlijk alle opties er al standaard op geïnstalleerd zijn.

Lange levensduur dankzij de AC motor.
Eerste sporttoestel dat beschikt over het Energy Deck.
Zeer uitgebreid display, voor al uw trainingsgegevens.
×  Lastig te verplaatsen met zijn 130 kilo gewicht.

2. Kettler Track S6

De Kettler Track S6 is uitermate geschikt voor intensief thuis gebruik als je even geen zin hebt om naar buiten te gaan. Dit sportapparaat is geschikt voor zowel de ervaren- als sporadische sporters. Dit komt namelijk door het zeer uitgebreide display van de Track S6 waarop je zelf kunt instellen welke informatie je wel en niet wilt zien.

Daarnaast heb je de sterke motor waarmee je tot wel 20 kilometer per uur kunt hardlopen op een comfortabel loopoppervlak. Het volledige apparaat weegt 95 kilogram waardoor hij zeer stabiel op zijn ondergrond staat.

Verder is dit toestel voorzien van het Energy Deck dat zorgt voor een perfecte demping, waardoor al je inspanningen optimaal benut worden. Ook kun je kiezen uit 32 verschillende trainingsprogramma’s zodat er voor iedereen een geschikt programma bij zit. Mocht het zo zijn dat je liever een eigen programma instelt dan is dat ook mogelijk.

Voor- en nadelen Kettler Track S6

De Kettler Track S6 is standaard uitgerust met veel opties, daarom worden er verder geen extra items bijgeleverd. Natuurlijk krijg je altijd de handleiding met een uitgebreide uitleg zodat je het apparaat direct leert kennen.

Het Energy Deck zorgt voor optimale demping.
Keuze uit 32 verschillende trainingsprogramma’s.
Geschikt voor jong en oud.
× Lastig te verplaatsen als je alleen bent.

3. Kettler Track S8

De Kettler Track S8 is een geschikt toestel voor mensen die niet erg ervaren zijn met hardlopen. Dit sporttoestel beschikt over een krachtige 3 PK motor waarmee je tot wel 20 kilometer per uur kunt hardlopen. Het innovatieve Energy Deck zorgt voor voldoende demping zodat al je energie optimaal wordt benut.

Het loopoppervlak van 55 cm breed geeft je genoeg bewegingsruimte, een sprintje trekken moet geen probleem zijn. Daarnaast heb je nog het strakke display van de Kettler Track S8 die je geheel naar eigen wens kunt instellen.

Je hebt keuze uit maar liefst 37 verschillende trainingsprogramma’s en 5 verschillende intensiteiten. Omdat er zoveel keuze is tussen programma’s is dit apparaat zowel voor ervaren sporters als voor de minder ervaren sporters zeer geschikt.

Ook is het mogelijk om virtuele routes te bewandelen door middel van de Kettmaps app die je kunt downloaden op je telefoon of tablet. Met deze app kun je ook al je oude trainingsgegevens ophalen en bekijken zodat je voortgang duidelijker zichtbaar wordt.

Voor- en nadelen Kettler Track S8

Bij de Kettler Track S8 ontvang je zoals bij alle apparaten uit deze serie geen extra’s omdat dit toestel standaard al van alle gemakken is voorzien. Een handleiding krijg je er natuurlijk wel bij, om direct aan de slag te kunnen met je nieuwe aankoop.

Geschikt voor ervaren en onervaren sporters.
Met de app sla je al je trainingsgegevens op.
Het display is in te stellen naar eigen wens.
×  Er wordt geen software voor de app meegeleverd.

4. Kettler Track S4

De Kettler Track S4 is het instapmodel van de Track series van Kettler. Maar ondanks dit feit is dit model voorzien van een aantal handige functionaliteiten.

Om te beginnen weegt de gehele constructie 90 kilogram waardoor het toestel erg stevig staat op elke ondergrond. Daarnaast beschikt de Track S4 over een motor met een vermogen van 2,5 pk waarmee je kan sprinten tot wel 18 kilometer per uur.

Train je graag wat intensiever? Dan is dat geen probleem, want de hellingshoek is in te stellen op tot wel 12%. Tevens worden alle bewegingen die je maakt tijdens het hardlopen optimaal gedempt door het Energy Deck.

Dit zorgt er weer voor dat je minder snel geblesseerd raakt tijdens het sporten. Een laatste handige future zijn de armgrepen, die dit apparaat extra geschikt maakt voor mensen die wat lastiger te been zijn of voor mensen die moeten revalideren.

Voor- en nadelen Kettler Track S4

Bij de Kettler Track S4 worden standaard geen extra producten meegeleverd. Dit komt vooral omdat de S4 van alle gemakken is voorzien. De handleiding met een uitgebreide uitleg mag natuurlijk niet ontbreken. Mocht je deze handleiding liever digitaal doornemen dan is deze te downloaden op het internet.

De hellingshoek is in te stellen tot wel 12%.
Dankzij de armgrepen heb je een goede houvast.
Het Energy Deck zorgt voor uitstekende demping.
×  Geen software meegeleverd voor digitale wandelroutes.

Meest gestelde vragen over Kettler loopbanden

Is er regelmatig een Kettler loopband aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Kettler loopband aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Kettler loopband te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Kettler loopband te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 4 beste Kettler loopbanden geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Kettler loopband beschikbaar is zetten we die direct in onze Kettler loopband review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Kettler loopband aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Kettler loopband vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Kettler loopband van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Kettler loopband is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 4 kijken en direct bepalen welke Kettler  loopband is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Kettler loopband dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Kettler loopband direct te vinden in onze top 4.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Kettler loopband beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Kettler loopband die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Kettler loopband vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken