JVC Camcorder kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste JVC camcorder vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Canon videocamera’s vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Canon film camera’s voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

JVC richt zich tegenwoordig alleen nog maar op het produceren van JVC camcorders. De meeste mensen hebben ooit wel iets gehoord over dit merk. Ze staan namelijk bekend om hun goede prijs- kwaliteitsverhouding. De camera’s van JVC zijn ook makkelijk te gebruiken door iedereen zodat u het perfecte filmpje of foto krijgt. Of u nou een ervaren gebruiker bent of een beginnend gebruiker.

JVC heeft heel veel verschillende camcorders waardoor er altijd wel iets bij zit voor iedereen. Omdat het aanbod best groot is hebben we besloten om de top 5 beste JVC camcorders op een rijtje te zetten. Hierbij zit een handige review met voordelen en nadelen, ideaal als je een handje geholpen wilt worden tijdens het kiezen.

1. JVC GY-HM170E

De JVC GY-HM170E is een kleine maar toch professionele camera. Deze camcorder is goed te gebruiken als u vaak op andere locaties moet filmen. Dit product is namelijk makkelijk te vervoeren omdat die zo compact is. Dit type filmt in Ultra HD 4K kwaliteit. Dus u zult altijd mooie plaatjes kunnen nemen.

De 12x optische zoomlens bevat 9 knoppen met verschillende functies die u zelf in kunt stellen. Zodat alle knopjes zijn ingesteld naar uw wens. Er kunnen maar liefst 2 geheugenkaarten in.

Dit houdt in dat als er een geheugenkaart vol is, word alles opgeslagen op het tweede geheugenkaartje. Dus u heeft vrijwel altijd genoeg geheugen om nieuwe bestanden erop te zetten.

Voor- en nadelen GY-HM170E

Bij de JVC GY-HM170E krijgt u een aantal items meegeleverd. Een daarvan is de Accu BN-VF823. Deze kunt u opladen en vervolgens in de camera zetten zodat u een aantal uren draadloos kunt filmen. Als laatste krijgt u nog een AC- adapter.

Door middel van de functieknoppen kunt u de instellingen aanpassen.
Dit type heeft 2 geheugenkaartsloten.
Filmen in Ultra HD 4K kwaliteit.
 Een beperkt optisch zoombereik.

2. JVC GY-HM250E

De JVC GY-HM250E is een zeer professionele camcorder. Dit type recorder heeft ook een zeer uitgebreide live stream functie en een tele macro modus. De GY-HM250E legt uw foto’s en filmpjes vast in Full HD 4K kwaliteit, zodat u nooit meer wazige of niet duidelijke foto’s krijgt. U kunt live streamen via de HDMI of HD SDI uitgangen waar deze camera over beschikt. Maar het is ook mogelijk om draadloos te live streamen via wifi.

Dit type camera is te bedienen vanaf uw telefoon, tablet of computer. De tele macro modus maakt het mogelijk om tot wel 24x in te zoomen zonder dat de kwaliteit van uw beeld minder wordt.

Een andere optie op dit type zijn de 2 XLR aansluitingen die dit product heeft, hiermee kunt u meerdere microfoons aansluiten. En als laatste heeft dit model nog eens 2 geheugenkaart sloten. Zodat er nooit te weinig geheugen beschikbaar is.

Voor- en nadelen GY-HM250E

Bij de JVC GY-HM250E krijgt u drie items bijgeleverd. De eerste is de accu. Dit is de SSL-JVC50, die u kunt gebruiken om draadloos te filmen. Als tweede krijgt u nog een AC adapter. Die u nodig heeft om de accu op te kunnen laden. En als laatste krijgt u er nog een handvat bij, voor een comforttabel gebruik van de camcorder.

Eenvoudig om grafische afbeeldingen toe te voegen.
Op afstand te bedienen dankzij de wifi modus.
Door de macro modus kunt u tot wel 24x inzoomen .
  Er word geen externe microfoon bijgeleverd.

3. JVC GY-HM70E HD

De JVC GY-HM70E HD is een professionele schoudercamera. Dit product beschikt over een 29,5mm groothoeklens en 10x optische zoom. Uw beeld wordt altijd stabiel gehouden dankzij de optische beeldstabilisatie. De diafragma waarde van de lens is f/1.2 – 2.8, hiermee beschikt u altijd over een grote lensopening ook al bent u helemaal ingezoomd.

Dit model heeft ook een lichtgevoelige BSI CMOS-sensor, daardoor is het mogelijk om met de minimale belichting van 1 lux gewoon te filmen. Ook heeft deze camera 2 geheugenkaartsloten zodat u altijd genoeg vrije ruimte heeft om foto’s en films op te kunnen slaan. En als laatste beschikt dit model over een dubbel accusysteem. Dit maakt het makkelijk bij lange opnames.

Voor- en nadelen GY-HM70E

Bij de JVC GY-HM70E krijgt u een aantal spullen bijgeleverd. Als eerste krijgt u de AC-adapter erbij. Vervolgens krijgt u er een BN-VF823 accu bij zodat u zonder zorgen draadloos kunt filmen. Als derde doen ze er een audiokabel bij. (de RCA X 3). En het laatste product wat ze erbij leveren is een USB- kabel, om de camera aan te sluiten op bijvoorbeeld uw laptop.

Beschikt over 2 kaartsloten zodat u gelijktijdig kunt opnemen.
U kunt de accu’s verwisselen tijdens een opname.
U kunt in slowmotion filmen met 300fps.
 De audiokwaliteit is minder als bij vergelijkbare producten.

4. JVC GZ-R441BEU

De JVC GZ-R441BEU is een camcorder voor beginners. Met dit model kunt u tot wel 40x optisch inzoomen en dit model beschikt ook nog eens over 100x digitale zoom. De GZ441BEU is ook waterdicht en het is mogelijk om tot wel 5 meter onder water te filmen. Dit type is makkelijk te gebruiken tijdens de wintersport vakantie omdat dit type bestand is om bij 10 graden onder nul te kunnen filmen.

Het is een zeer stevige camera die wel tegen een stootje kan. Dankzij de beeldstabilisatie blijft uw beeld vrijwel altijd scherp en de beelden worden niet schokkerig als u vanuit de hand filmt.

Doordat deze JVC camcorder alles in Full HD vastlegt kunt u mooie gedetailleerdere beelden maken. Op het uitklapbare scherm kunt u altijd direct uw gemaakte beelden terugkijken.

Voor- en nadelen GZ-R441BEU

Bij de JVC GZ-R441BEU krijgt u zoals gewoonlijk nog een aantal extra items meegeleverd. Een daarvan is natuurlijk de handleiding. Het tweede wat u er nog bijkrijgt is een lichtnetadapter en adapter kabel, zodat u uw camera op kunt laden als de accu bijna leeg is.

Vervolgens krijgt u nog een USB kabel en een AV kabel. Daarnaast leveren ze er nog een lensdop bij zodat uw lens altijd beschermt is als u de camera niet gebruikt. En als laatste krijgt u nog de installatie software.

Beelden worden niet schokkerig dankzij de beeldstabilisatie.
De camera filmt alles in Full HD kwaliteit.
Dit model is waterdicht.
  Er bevind zich geen wifi functie op deze camera.

5. JVC GY-HC550E

De JVC GY-HC550E is een professionele JVC camcorder die kan opnemen in 4K kwaliteit. Dit product is zeer geschikt voor producties en voor filmen van veel verschillende sporten.

Daarnaast is dit type uitgerust met ingebouwde wifi zodat u kunt live streamen in super hoge kwaliteit. Dit model heeft een ingebouwde GPS zodat u altijd alle locatiegegevens heeft. Door de 3-rings besturing past u eenvoudig alle instellingen aan.

Maak opnames met de 1 inch CMOS sensor en de 20 optische zoomlens die alles vastlegt in 4K HDR kwaliteit. Alle beelden kunt u gemakkelijk op de SSD schijf plaatsen in een groot aantal formaten. Onder andere op de 10-bits ProRes 422 die 50 tot 60 beelden per seconde vast kan leggen.

Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie zijn uw beelden niet langer schokkerig wanneer u uit de hand filmt. Daarnaast kunt u professionele microfoons aansluiten op de de 2 XLR aansluitingen die deze camera heeft.

Voor- en nadelen GY-HC550E

De JVC GY-HC550E krijgt natuurlijk ook een aantal producten erbij geleverd. Een aantal daarvan zijn de AC adapter en de voedingskabel waarmee u de bijgeleverde accu kunt opladen. Daarnaast krijgt u nog 2 lensdoppen erbij zodat uw camera altijd beschermt is als u deze niet gebruikt.

Als volgt krijgt u nog een zonnekap die overbelichting tegengaat. En als laatste krijgt u nog 2 draadloze antennes en natuurlijk een handleiding om makkelijk uit de voeten te komen met de camera.

De camera beschikt over een ingebouwde GPS.
U kunt draadloos streamen in 4K kwaliteit.
Een hoog contrast en breed kleur gebruik dankzij de HDR functie.
 Dit model heeft geen ingebouwde videolamp.

Meest gestelde vragen over JVC camcorders

Is er regelmatig een JVC video camera aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een JVC videocamera aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een JVC video  camera aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste JVC camcorders geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een JVC video camera aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 JVC camcorders aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Canon video recorder vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste JVC videocamera van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke JVC video camera de beste is? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke JVC videorecorder de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste JVC camcorder dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste JVC film camera direct te vinden in onze top 5 JVC camcorder. Op die manier wordt het heel makkelijk om de filmcamera beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over types van JVC die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste JVC camcorders vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.