Inventum Airfryer kopen? direct vergelijken zonder gedoe

Inventum Airfryer vergelijken en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Inventum airfryers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Inventum airfryer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je zult er waarschijnlijk wel eens van gehoord hebben, een Inventum airfryer. Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze toevoeging in het keukenarsenaal, gek is dat niet want je kunt heel gemakkelijk gezonde gerechten bereiden. Het grote voordeel van een Inventum airfryer is dat je geen liters olie of vet nodig hebt, krokante friet maken is een makkie door middel van circulerende hete lucht. Toegegeven, het bereidingsproces duurt wat langer, maar daar krijg je een hoop veelzijdigheid voor terug.

Het bakken van vlees, bereiden van groentes of vis en zelfs het bakken van taartjes of broodjes is een fluitje van een cent. Maar wat is nu de beste Inventum airfryer van dit moment? Voordat je begint met een Inventum airfryer kopen raden we je aan om eens in onze top 5 Inventum airfryers te kijken, we hebben een selectie gemaakt van de beste en meest populaire Inventum airfryers van dit moment. Zo weet je precies waar je het goedkoopste uit bent en kun je een goede keuze maken uit alle verschillende soorten Inventum airfryers.

1. Inventum GF254HLD

welke inventum air fryer kan ik het beste kopen

De Inventum GF254HLD is met recht de beste Inventum airfryer van dit moment. Je kunt het display aan de voorzijde gemakkelijk bedienen en op het display kun je de timer aflezen. Daardoor weet je exact hoe lang de bereiding van je maaltijd nog duurt. Met dit model kun je voor ongeveer 2 tot 3 personen bakken.

 • Dat is natuurlijk niet het enige, je kunt door de handige panverdeler gemakkelijk 2 gerechten tegelijk bereiden. Denk bijvoorbeeld aan friet en snacks tegelijk bakken, daarnaast kun je ook groenten, vis en vlees bakken.
 • Het maken van kipkluiven en gevulde paprika was nog nooit zo makkelijk, de binnenpan heeft de beschikking over een krachtige antiaanbaklaag, daardoor blijven de ingrediënten niet plakken.

Voor- en nadelen Inventum GF254HLD

Het schoonmaken van deze air fryer is ook makkelijk, je kunt alle uitneembare onderdelen zoals de binnenmand gemakkelijk in de vaatwasser plaatsen. Dat is ook het geval voor het kookrekje en de spiesen van de airfryer. Je krijgt standaard een panverdeler en binnenpan meegeleverd.

✓ De krachtige geurfilter zorgt er voor dat je huis minder naar frituur ruikt
 Losse onderdelen van dit model zijn makkelijk schoon te maken
Deze Inventum hetelucht friteuse friet voor 2 tot 3 personen maken
⨯ Geen automatische programma’s aanwezig

Beste model van Inventum volgens Wilma,

“Dit model van Inventum heeft alles wat je nodig hebt, het grote voordeel is de scherpe prijs en uitgebreide functionaliteit. Ik geef dit model een 8 score in de lijst van Inventum airfryers”

2. Inventum GF350HLD

goedkoopste inventum air fryer

Een goede tweede in de top 5 inventum airfryers is de GF350HLD , je kunt gemakkelijk friet maken voor 5 personen. Ook is het mogelijk om gerechten met kip te maken, en een hartige taart maken is een makkie. Bij deze airfryer kun je gebruik maken van een kookrek, daardoor kun je 2 verschillende lagen in de Inventum hetelucht fryer maken. Het is dan een stuk gemakkelijker om verschillende ingrediënten te bakken.

 • Nog een groot voordeel van deze Inventum fryer is de geurfilter, daardoor worden geuren tijdens het koken flink verminderd. Daardoor ruikt je huis niet naar frituur na een avondje bakken.
 • Ook de behuizing is dik in orde, je kunt beschikken over een stevige omlijsting in RVS, daarnaast is het makkelijk om je instellingen af te lezen van het display.

Voor- en nadelen GF350HLD

Het schoonmaken van deze Inventum fryer is ook makkelijk, je kunt alle uitneembare onderdelen zoals de binnenmand gemakkelijk in de vaatwasser plaatsen. Dat is ook het geval voor het kookrekje en de spiesen van de airfryer. Je krijgt standaard een binnenpan met mand meegeleverd,

Alle onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser
Je kunt gemakkelijk voor 4 tot 5 personen tegelijk eten bereiden
Je kunt een handige timer instellen voor de gewenste baktijd
Deze Inventum airfryer maakt relatief veel lawaai

3. Inventum GF552HL

welke inventum air fryers moet ik kopen

De Inventum GF552HL is een van de goedkoopste Inventum airfryers van dit moment, en dat wil absoluut niet zeggen dat je iets merkt van deze scherpe prijs. Je kunt met gemak taarten bakken door het meegeleverde bakblik en je kunt friet maken voor maar liefst 5 personen.

 • Je kunt deze Inventum Airfryer bedienen met de handige draaiknoppen waar je de tijd en temperatuur mee instelt.
 • Het prettige is dat je kunt beschikken over een handige timer die er voor zorgt dat de Inventum hetelucht friteuse automatisch uitgeschakeld wordt na de ingestelde tijd.
 • De binnenpan is ook van goede kwaliteit en heeft een antiaanbaklaag, daardoor blijven ingrediënten niet kleven na het bereiden

Voor- en nadelen Inventum GF552HL

Het schoonmaken van deze Inventum airfryer is ook makkelijk, je kunt alle uitneembare onderdelen zoals de binnenmand gemakkelijk in de vaatwasser plaatsen. Dat is ook het geval voor het kookrekje en de spiesen van de Inventum airfryer. Je krijgt standaard een bakblik, frituurmand en binnenpan meegeleverd

Meegeleverde bakvorm maakt het mogelijk om taarten te bakken
Losse onderdelen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt
Met deze airfryer inventum gemakkelijk friet maken voor 5 personen
Korte snoerlengte van 0,9 meter, daardoor dicht bij stopcontact plaatsen

4. Inventum GF500HLD

air fryer xl inventum

Met de enorme GF500HLD kun je friet bereiden voor maar liefst 7 personen, deze Inventum airfryer is dus uitermate geschikt voor grote gezinnen of als er regelmatig bezoek mee eet. Met het meegeleverde kookrek kun je gemakkelijk 2 lagen maken in de Inventum airfryer.

Daardoor maak je gemakkelijk diverse gerechten met andere ingrediënten tegelijk klaar, denk bijvoorbeeld aan een groentespies op het rek terwijl je frietjes bakt aan de onderkant.

 • Het bedienen van deze airfryer inventum is niet zo lastig, je hebt de beschikking over een aantal druktoetsen en de instellingen kun je vanaf het display aflezen.
 • Ook de behuizing is dik in orde, deze is namelijk gemaakt van RVS. Daardoor heeft hij een robuuste uitstraling en voelt hij stevig aan.

Voor- en nadelen GF500HLD

Het schoonmaken van deze Inventum airfryer is ook makkelijk, je kunt alle uitneembare onderdelen zoals de binnenmand gemakkelijk in de vaatwasser plaatsen. Dat is ook het geval voor het kookrekje en de spiesen van de Inventum airfryer. Je krijgt standaard een binnenpan met mand geleverd.

Met de spiezen kun je gemakkelijk kipsate maken
Handig kookrek om frietjes aan de onderkant knapperig te maken
Losse onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser
Geen geurfilter, daardoor wat meer geurontwikkeling

5. Inventum CGF440HL

aanbieding inventum air fryer

Een van de betere Inventum airfryers van dit moment, de CGF440HL maakt het mogelijk om makkelijk verschillende gerechten bereiden voor 3 tot 4 personen. Deze Inventum airfryer is dus uitermate geschikt voor gezinnen of als er regelmatig bezoek mee eet.

Met het meegeleverde kookrek kun je gemakkelijk 2 lagen maken in de Inventum airfryer. Daardoor maak je gemakkelijk diverse gerechten met andere ingrediënten tegelijk klaar, denk bijvoorbeeld aan zoete aardappelen terwijl je vlees en groenten op het bovenrek klaarmaakt.

 • Het bedienen van deze Inventum xl airfryer is niet zo lastig, je hebt de beschikking over een aantal druktoetsen en de instellingen kun je vanaf het display aflezen.
 • Nog een voordeel van deze Inventum airfryer is dat de buitenkant koud blijft tijdens het bakken, daardoor kun je jezelf bijna niet verbranden met deze Inventum airfryer.

Voor- en nadelen CGF440HL

Het schoonmaken van deze Inventum airfryer xl is ook makkelijk, je kunt alle uitneembare onderdelen zoals de binnenmand gemakkelijk in de vaatwasser plaatsen. Dat is ook het geval voor het kookrekje en de spiesen van de airfryer XL Inventum . Je krijgt standaard een binnenpan met mand geleverd.

In deze Inventum airfryer bereid je friet voor 3 tot 4 personen tegelijk
Met de meegeleverde spiesen kun je gemakkelijk kipsate maken
Friet ook aan de onderkant knapperig zonder dat je hoeft te schudden
Sommige onderdelen moeten met de hand worden schoongemaakt

Meest gestelde vragen over de Inventum Airfryer

Wat zijn de voordelen van Inventum airfryers

Op dit moment is het grootste voordeel uiteraard de prijs. Als je kijkt naar alle beschikbare modellen dan zul je merken dat Inventum een van de meest voordelige merken is, op dit moment heb je ongeveer 8 modellen beschikbaar. Je hebt de beschikking over een XXL, XL of normaal formaat.

Daardoor weet je zeker dat je kunt beschikken over een model voor ieder gezin. Doorgaans is de XL variant de meest populaire keuze omdat deze geschikt is voor gezinnen tot 5 personen. Nog een voordeel is de meegeleverde receptenbundel waardoor je direct aan de gang kan met unieke gerechten.

Een groot voordeel is dat de modellen van Inventum gemakkelijk schoon te maken zijn, je gerechten makkelijk en snel kunt bereiden omdat je niet meer hoeft voor te verwarmen. Een ander voordeel is de geurfilter die er voor zorgt dat je huis niet meer naar frituur ruikt na het koken.

Uiteraard geniet je ook van alle gezondheidsvoordelen van een Inventum air fryer, je kunt namelijk veel minder vet gebruiken in je maaltijden. Uiteraard moet je wel kijken naar wat je precies maakt, een frikandel blijft ongezond, of je nu gebruik maakt van een airfryer of niet.

Wat zijn de nadelen van Inventum airfryers

Er zitten natuurlijk ook wat nadelen aan een Inventum air fryer. Je kunt accesoires namelijk niet los kopen en dat is wel een echt minpunt ten opzichte van concurrenten zoals Philips. Het frituren van gerechten kan redelijk lang duren, zo kun je er soms wel een kwartier over doen om frietjes te maken.

Daarnaast zijn sommige model van Inventum wat lomp qua uitstraling als je ze vergelijkt met andere modellen. Daarnaast kan het zijn dat de onderkant van Inventum airfryers behoorlijk warm wordt, het kan daarom nodig zijn een snijplank onder de modellen te plaatsen.

Sommige mensen op het internet geven aan dat hun Inventum airfryer wat trillingen maakt tijdens het bereiden van eten. Toch is het aantal mensen dat hier over klaagt gering, het kan dus gewoon een afwijking zijn, wij zelf hebben geen last gehad van deze problemen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken